Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İşçiler neden bu stadda "Allaha emanet" çalışıyor?

Kaç oldu bu hala baretsiz güvenlik halatsız işçi görüyoruz fotolarda.

Daha kaç kişinin daha ölmesi gerekiyor?

O baret 24 ayda 1 kez işe yarar.İşte o da bir işçinin beyninin delinmesini o halat birinin uçmasını önler.

Yazık yahu yazık bu kadar amatör çalışılmaz.

Yorum

• Ohooo gene başa sardık.

O yazdıklarınızın tarihi çoktan geçti. Şu anki konumuz hazır stadyum inşaat halindeyken neleri değiştirebiliriz olması lazım. Geçin bu boş muhabbetleri...

Gesendet von meinem LG-D855
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Arkadaşlar stad yetişse ne olacak. 2000-3000 taraftara oynayan bir stad olduktan sonra.

Yorum

• 20000ne oyanda opte basina koy valla avni akere 5 bin zor gidiyorr

Yorum

• Avni Aker'in o ikinci dünya savaşından kalma iç mimarisinden sonra insanların keyifle zaman geçireceği bir alan burada beklenilenden çok daha fazla seyirci çekecektir.

Islanmadan maç izlenebilecek olması da cabası.
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• jimnastik stad inşaatında yılbaşı kutlaması yapmışşş

https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Fiko cosmus!
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• A.Aker'e gitme ve gitmeme sebeplerini sıralayın tek gitme sebebi iyi futbol izlemek o da yok gitmeme sebeplerini yazsak Akyazı'ya yol olur..

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak mehmetts1961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İşçiler neden bu stadda "Allaha emanet" çalışıyor?

Kaç oldu bu hala baretsiz güvenlik halatsız işçi görüyoruz fotolarda.

Daha kaç kişinin daha ölmesi gerekiyor?

O baret 24 ayda 1 kez işe yarar.İşte o da bir işçinin beyninin delinmesini o halat birinin uçmasını önler.

Yazık yahu yazık bu kadar amatör çalışılmaz.
                    İşçiden daha çok oradaki şantiye şefinin hatası bu..

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sürmene köprübaşılıyım en son 10 yıl önce gittim trabzona ondanönce her sene giderdik yazları maçkada amcalarım var sürmene köprubaşında amcalarım halalarım teyzelerim dedem var of da dayılarım var
                      10 sene önce şehri terk etseydim ve şimdi geri gelseydim şehirde bir çok yeri tanınmaz halde bulurdum.
                      t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Kandemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar stad yetişse ne olacak. 2000-3000 taraftara oynayan bir stad olduktan sonra.
                        passolig olmasa o avni aker 15 bin den aşagıya düşmezdi
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          A.Aker'e gitme ve gitmeme sebeplerini sıralayın tek gitme sebebi iyi futbol izlemek o da yok gitmeme sebeplerini yazsak Akyazı'ya yol olur..
                          1 ci sebep passolig
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Şöyle bir arkama yaslandım, gözlerimi de kapattım. Gözlerimi açtığımda ne göreyim Akyazı Stadyumu ile Vodafone Arenayı yer değiştirmişler Hatta çok beğendiğimiz Stadyum Maketi'ni de almışlar Stadyum Lansmanı yapıyorlar. Ben ne kadar durumdan hoşnut olmasam da. Foruma gireyim , herkes şimdi forumu bayram yerine çevirmiştir diye düşünürken forumda yazılanları görünce şimdi akyazıya yazılanlarda olduğu gibi hayrete düşüyorum.

1.) Bu kadar tribün giriş-çıkışı olur mu ya ! Bize artık her yer Trabzon demeyelim, Bize her yer kapı, Her yer merdiven boşluğu diyelum !!

2.) La bu ne biçum staddur. Kapidan değil bacadan giriyler. Kolonlarun arasına uşenup iki duvar koyamamişler; Soğuktan donacağuk hep denizun kenarina !!

3.) Olaya bak, Bir biz mi akıllıyız? Avrupada büyük kulüplerin hangisi şeffaf çatı yapmış ki şimdi biz yapıyoruz. Toki nerde bir saçmalık varsa bizim stadyumda uygulamaya karar vermiş anlaşılan ! Şimdi biz maça mı konsantre olalım yoksa çatıya konan, pisleyen kuşlara mı ?

4.) Bu kale arkalarunun biri büyuk biri küçuk mi bağa mi oyle geliy ! Bari kuçuk tarafi deniz tarafina koyun da rüzgar aldi yarisini deruk, Zaten geri kalanini da deniz alacak.

5.) Çok güzel şikeci istanbul medyasına stadımızın en güzel yerini ayırıyoruz. Bizi vatan haini ilan edenleri baş tacı edin siz ! Zaten şikeye karşı sus payı olarak yapılmış stada da bu yakışırdı.

6.) Ula Biz eski projedeki localara laf ediyduk, Burda her tarafta (Aslında 3 tribünde olduğunu biliyor ) 2 kat loca var. Ben Alt kattan üst kata Dursun dayiya bağirsam 7-8 metre var duymaz beni. Sorsan en bütun stad bizumki olacağidi !

Şimdi bu yazdıklarımın üstüne Vodafone Arena sevdalısı birçok renkdaşım bana anca ruyanızda görürsünüz öyle stadı diyebilirler. Bu benim icin pek içaçı bir rüya olmazdı onu söyleyeyim.

Ayrica Vodafone Arena da Akyazı stadı gibi güzel bir stad, Kendi olanakları doğrultusunda alan kısıtı içerisinde gayet iyi bir proje çıkarmislar. Bunu yaparken stadı kendileri yapmasının avantajını dibine kadar kullanmışlar. Daha stadyum temeli atılmadan Reklam ve pazarlama faaliyetlerine başlayip Vodafone u olayın icine soktuklar ve bir-iki aslında çok da ekstra olmayan pazarlama ve yöneticilik stratejisiyle mükemmel bir algı yarattılar.
                            Bunun haricinde iyi makjaylanmis olması dışında Akyazıdan eksiği olması , artısı olmasından daha muhtemel bir stadyum.

İşini bilen bir yönetim, iyi bir Mimar'ın estetik adına yapacağı ufak rötuşları ve Sponsorla Kale arkalarına eklenebilecek çağdaş 1-2 projeyle Türkiyenin tartışmasız en iyi stadyumu olabilir ve bunu yapmak Her sene yapılan 4-5 hatalı transferin sadece 1'i maliyeti kadar kolay. Şu haliyle bile Türkiyenin En iyi 3 stadından biri olacak sıralamasi kişiden kişiye değişebilir.
                            En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 25.12.2014, 09:05.

Yorum

• Şu resmi 6. Maddenin arkasına büyük görünecek şekilde koymam konusunda yardım edebilecek biri varsa çok makbule geçer..

Yorum

• İnsanlar neden stada gitmiyor?
                                Valla ben İstanbuldan kalkıyorum maça gidiyorum, çok zevkle mi gidiyorum? Hayır.
                                Sıralayalım...
                                Stada girmeden önce bi tuvalet ihtiyaçımızı görelim bakalım içerisi leş gibi...
                                Yağmurluklarımızı aldık mı? Yoksa yıllardır çöp verilen çöp poşetini mi giyeceğiz gene...
                                Koltuklara oturabilecekmiyiz? İmkansız yağmur yağıyor koltuklar ıslak...
                                Diğer stadlarda ısıtma var! La olm stadın üstü açık neyi ısıtacan...
                                Yan tarafta ki arkadaş bu hafta gelmemiş! Evet abi o geçen hafta zatüre oldu..

Bu tarihten önce kalan stada bu kadar adam geliyor ya helal olsun. Ancak eminim ki güzel bir futbol ile seyircimiz geri döner.

Peki şehir ruhu ? Onun ne yazık ki kaybettik.
                                İsyankar insanlar ? Onlar kendini siyasete sattı.
                                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X