Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her trabzonluyu trabzonsporlu olarak mı görüyoruz
    https://twitter.com/cemcaglaryavuz
    Beşirli/TRABZON

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | İhale Tamamlandı

İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Her trabzonluyu trabzonsporlu olarak mı görüyoruz
      Noldu bi yanlışlıkmı var?

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Noldu bi yanlışlıkmı var?

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
        Evet yanlilsik var.Yukarda yazilana katiliyorum gecen sene baya Ezik taraftari Trabzonlu tanistim.Trabzonda dogmuslar büyümüsler ama ezik taraftari.Cogu da 30 yasinda bile degil.Selami hemen kestim öyle ezikler ile.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Otobüste tanıştığım ELzığlı bir abim vardı. Koyu Trabzonspor lu. Bunun gibi birde önceki çalıştığım işyerindeki aşçı ablanın Balıkesirli damadı Koyu Trabzonspor lu. Yani nufüs kayıt sistemi kesin taraftar sayısını vermez.
          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Suat KILIÇ ‏@GSB_SuatKilic
            Trabzon... Akyazı'ya tabela asıldı. Bu demektir ki temel atma hazırlıkları bitmek üzere!

(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Suat KILIÇ ‏@GSB_SuatKilic
              Trabzon... Akyazı'ya tabela asıldı. Bu demektir ki temel atma hazırlıkları bitmek üzere!

Proje belli oldu. Belliydi zaten.

Yorum

• Arkadaşlar merak etmeyin bu stadı yapıldıktan sonra yıkarlar, Başbakan Trabzona geldiğinde bu stadı görünce UCUBE der sonrada yıktırır.
                SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• Stadın iç dizaynı hakkında doğru dürüst fotoğraf bile yok elimizde, nasıl neye dayanarak ucube diyorsunuz anlamadım.

Ben kendime ev yapılıyor gibi seviniyorum heyecanlıyım, insanlar neden bu kadar olumsuz?

Sürenin bu kadar uzamasından şikayet ediyorsunuz, peki bu süre zarfında ne yaptınız sormak istiyorum.

Bu beğenmediğiniz stad değil de başkası olsun diye kılınız kıpırdadı mı?

Yetkilileri hareketsiz kalarak projeyi yıllarca bitirememekle eleştiriyorsunuz ama sizler 10 yıl boyunca bugün yerden yere vurduğunuz projenin değişmesi için ne yaptınız? Bu anlamda, Trabzonspor kamuoyuna dahil olmanın hakkını verdiniz mi?

Stad iyidir veya değildir. Bilemeyiz (Bana göre de Bursa'nın stadı en iyisidir Türkiye'de). Ama oraya her ne dikilirse dikilsin Trabzonspor'a sınıf atlatacak.

Bunu görmeden neyin eleştirisini yapıyoruz?

Eleştiri ile değişecek idiyse 10 senedir neden eleştirmediniz de son 1 yıldır durmadan hep her şeyin en kötü tarafını görüyorsunuz?

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Evet yanlilsik var.Yukarda yazilana katiliyorum gecen sene baya Ezik taraftari Trabzonlu tanistim.Trabzonda dogmuslar büyümüsler ama ezik taraftari.Cogu da 30 yasinda bile degil.Selami hemen kestim öyle ezikler ile.
                    Az da değil bence,nerdeyse 3 te 1 i başka takımı tutuyor,
                    bana Trabzona bilet almaya gelen gençlere yemin ediyorum sormuyorum artık,çünkü daha önceleri soruyordum başka takımları söyleyenler oluyordu,sabredemeyip konuşunca çok ta agresifleşiyorlar yüzlerine vurduğun için,beni şikayet eden bile oldu.Yani demem o ki Trabzon eski Trabzon değil.Sibel duymaz inşallah bu dediğimi
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• bizim stadın biteceğni hiç sanmıyorum tabela filan göz boyama bi kere stadın yakından çekilmiş görüntüsü bile yok hala yok

61.000 kişiye gelince bizim için çok fazla 38000 kişilik dortmundun stadına benzeyen bi stad yeterde artar bile dortmun dstadı 60000 koltuk ama

ama bazı maçlarda 80000 e kadar çıkabilio bizde öyle yapablrz zaten büyüyen bi taraftar potansiyelimiz yok

bazıları yazmış sani trabzondaki herkes trabzonsporlu bir ton fenerli beşiktaşlı gs li var söyleyemeyen geçen hafta

eşi trabzonlu bi arkadaşımın bebeği oldu ts li tulum aldım babası giydirmem dedi geri verdi adamın bi tarafı of diğer tarafı sürmene

giydirmem dedi ya düşünün artık çok tuhafıma gitti benimde

Yorum

• ray planlamasi ?
                        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• 2061 yılında şampiyonlar liginde koyacagız real madrid'e
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• bolu tüneli projesi 1 akyazı stad projesi 2 bu ülkede
                            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• herkesin evinde televizyon var kimse para verip statta mac izlemiyor eskisi gibi ancak cok cok önemli maclarda statlar doluyor

borussia dortmund mesela her maç full oynuyor nüfusu kac dortmund'Un bilen var mı ?

adamlar boşuna stat yaptırmamıs, ligde 10.sırada bile olsa doluyor bi şekilde
                              En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 05.08.2013, 20:24.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                herkesin evinde televizyon var kimse para verip statta mac izlemiyor eskisi gibi ancak cok cok önemli maclarda statlar doluyor

borussia dortmund mesela her maç full oynuyor nüfusu kac dortmund'Un bilen var mı ?

adamlar boşuna stat yaptırmamıs, ligde 10.sırada bile olsa doluyor bi şekilde
                                dortmund nüfusu yaklasik 600 bin. ayrica almanyada maclara genellikle sehirdisindan taraftarlar gidiyor.
                                türkiyedeki gibide evimin dibinde stat olsun diyende yok

Yorum

Çalışıyor...
                                X