Stadyumu görmeden karar vermeyin. Resimlerde göründüğü gibi küçük değil stadyum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyumu görmeden karar vermeyin. Resimlerde göründüğü gibi küçük değil stadyum..yakından heybetli bi görüntüsü var.
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle.. ben de böyle düşünüyordum ta ki stadı yakından görene kadaryakından heybetli bi görüntüsü var.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunun üstüne birde çatı gelecek ki o zaman dahada heybetli olacak. 40 Metre yüksekliğe ulaşacak.
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu çatı nasıl olacak acaba? tribünden çok mu yukarda olacak yoksa tribünün bittiği yerden mi başlayacak? bu önemli mesele..
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayfa 1819 yükseklik konusunda bir açıklama yapmıştım Furkan.
Yorum
-
İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGozlerinde sorunmu var kardes ? Iki stadyum Karsilastirilmaz bile..Bize Her Yer Trabzon
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelaflarına dikkat etsen iyi olur. bu benim görüşüm kimseyi bağlamaz. Hele dıştan bakıldığında bi katı merdiven yüksekliği kapattığı için tek katlı stad gibi duruyor.
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestada kameranın olduğu yerden hafif ışık vuruyo bizimkiler mi takmış ?
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha öncede aynı mesajı başkasınada atmıştı. Nasıl kutsallaştırdıysa artık stadı kendi içinde, laf ettirmiyor...
Gesendet.
Ayrıca bizim stad tipik ingiliz stadı bursa ve diğerleri genellikle ispanyol tipi oval yapılar. Ben daha çok oval olan stadları seviyorum hele bursanın kale arkaları ayrı bi ihtişam katmış.
Bizim stadın büyük gözükmesi için 3. kat + güzel bi çatı lazım yoksa bizim stadda güzel sadece birkaç mimari dokunuş lazım.Bize Her Yer Trabzon
Yorum
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim çatıyı güzelleştirebilecek tek seçenek Melbourne Stadındaki gibi bir ışıklandırma
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum