Ellerine ayaklarina saglik Metin abi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak meto053 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekir kardeşim eğer zahmet olmazsa Avni Akerin son halini zemin bakım çalışması ile ilgili bir kaç foto koyabilir sen gurbetteki renkdaslarini çok sevindirirsin mümkünse...
Yorum
-
bekir abi bilgin olduğundan soruyorum. stadın yapısı ileriki yıllarda bir kat daha çıkmaya yada ikinci katın bğyğtğlmesine uygunmudur ? ve bir şey daha tribünlerin saha zeminine olan yüksekliği kale arkları ve maraton protokolde aynı yüksekliktemi ve yüksekliği ne kadar ? avni akerdeki maraton yüksekliğimiydi öyle hatırlıyorum sankiMiguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebekir abi bilgin olduğundan soruyorum. stadın yapısı ileriki yıllarda bir kat daha çıkmaya yada ikinci katın bğyğtğlmesine uygunmudur ? ve bir şey daha tribünlerin saha zeminine olan yüksekliği kale arkları ve maraton protokolde aynı yüksekliktemi ve yüksekliği ne kadar ? avni akerdeki maraton yüksekliğimiydi öyle hatırlıyorum sanki
Avni Aker'deki maraton yüksekliği ne kadar bilmiyorum ama benim projeden anladığıma göre yeni stadda tribünler yerden 35 cm yüksekte olacak ve tribünün önünde de 80 cm yüksekliğinde prekast duvarı olacak. Yani toplam 115 cm yüksekliğinde bi duvar göreceğiz tribünlerin önünde. Reklam panolarının yüksekliğini öğrenebilirsek (bir standartı var mı panoların bilmiyorum) aşağı yukarı kafamızda canlanır nasıl bir görüntü olacağı...
Yorum
-
İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamın ham maddesisin f1 bekir
Yorum
-
f1bekir kardeşim.
maraton ve kale arkası üst katlarının ilk sırası yani 1.basamak ile öndeki duvar arası ne kadar olacak..
demek istediğimi umarım anlamıssındır..bazı stadlarda ön kısıma cam mekan koyuyorlar ve görüşü engelliyor.bizdeki nasıl olacakNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülef1bekir kardeşim.
maraton ve kale arkası üst katlarının ilk sırası yani 1.basamak ile öndeki duvar arası ne kadar olacak..
demek istediğimi umarım anlamıssındır..bazı stadlarda ön kısıma cam mekan koyuyorlar ve görüşü engelliyor.bizdeki nasıl olacak
1. basamak ile öndeki duvar arası mesafe 80 cm görünüyor ama bu 80 cm'nin içinde koltuğun kendisi de var. Diğer taraftan öndeki duvar da 80 cm yüksekliğinde görünüyor, duvarın üzerinde cam vb bişey görünmüyor ama bence olacaktır çünkü 80 cm tehlikeli bir yükseklik gibi geliyor bana, biraz daha yükseltilmesi lazım...
Yorum
-
bekir abi bişey daha soracam yönetimin zeminin geri kalan kısmı hakkındaki düşencesii biliyomusun sahanın yani taç çizgisinin yan tarafı kameramanlar falan var anlamışsındırkırmızı olabileceğine dair bişey okumuştum herhalde hepimiz yeşil çim olarak devam etmesini istiyodur yönetim ne düşünüyor biliyomusun
Miguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebekir abi bişey daha soracam yönetimin zeminin geri kalan kısmı hakkındaki düşencesii biliyomusun sahanın yani taç çizgisinin yan tarafı kameramanlar falan var anlamışsındırkırmızı olabileceğine dair bişey okumuştum herhalde hepimiz yeşil çim olarak devam etmesini istiyodur yönetim ne düşünüyor biliyomusun
Zaten yeşile sıcak bakmayan taraftarlarımız da var, anket mi yaptınız da yeşil diyorsunuz diye soranlar var. Herkesi memnun etmek mümkün değil, yöneticilere biraz hak vermeye başladım bu süreçteEn son f1bekir tarafından düzenlendi; 27.08.2014, 23:25.
Yorum
-
İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi seni varya bmn yöneticisi yapmaları lazım ha
Aklı olan yönetici olmaz
Yorum
-
Şimdi sessiz sedasız 1 yılda tamamlanan (sanırım İBB'nin bizim vergilerimizle yaptığı) Başakşehir stadına bir bakalım;
* Tabandan ısıtma sistemi sayesinde karlı havalarda zemin hiçbir şekilde etkilenmeyecek.
* Orta yuvarlaktan başlayıp kalelere ve yanlara doğru verilen eğim sayesinde su birikintisi de olmayacak (yani zemin eğimli nasıl oluyorsa!!)
* Güneş ışığı çatıya örtülen özel camlar sayesinde zemine ve tribüne vuruyor.
* Koltuklar yerleştirilmeden önce seyirci gözüyle bütün noktalardan testler yapıldı.
* Her tribünün olduğu bölümde acil sağlık odaları, fast-food alanları, tuvaletler ve mescitler ile iki katlı olmasına rağmen 13 adet asansör.
* Ayrıca çatıların altına rüzgardan etkilenmeyen elektrikli ısıtıcılar takıldı.
* Stadın ulaşım problemi yok,metro ve otobüs hattıyla desteklenen stada bağlantı yollarıyla da ulaşmak çok çabuk ve kolay.
* Toplam 30 adet loca
* 8 adet mescit
* Gözaltı odaları (yorumsuz)
Mimar Erkan Altuğ; “İspanya, İngiltere, Fransa ve Almanya başta olmak üzere birçok yeri gezdik,biraz Allianz Arena'ya benziyor. Yalnız güvenlik burada biraz daha üst seviyede” dedi.
Fransa'dan özel olarak getirtilen koltukların tanesi ""220"" lira ve kırmak mümkün değil.
---
Bütün bunlar bir avuç seyircisi olan İBB takımı için yapıldı 1 senede; Bknz: http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/26876627.aspEn son calypso tarafından düzenlendi; 28.08.2014, 11:52.▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum