İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ismail.tatlici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayin @hekimoglu nickli kullanıcı. Mesguliyetim az olduğunda buraya birseyler yazabilirim her zaman degil
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-) Stat kaç kişilik?
2-) Tribün eğimi kaç derece?
3-) Saha-tribün uzaklığı kaç metre?
4-) Yapının % 25'i bitmeden bilgilendirme yapılamayacağı nerede yazıyor?
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim anlamadığım şu ; ismail bey elinde imzalanmış herhangi bir mimari proje olmadığını söylüyor. peki şu an inşaatı neye göre yapıyorlar.?? eğer statın mimari onaylanmış projesi yoksa yeni bir dizayn yapılsın dış cepheye????
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben artık mete aratın bu konuda çok yetkili olduğunu sanmıyorum. vereceği bilgiler muamma. çünkü inşaat aşamasında projede epey değişiklik yaptı toki.
Yorum
-
İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu soruları sormak yasak hala öğrenemedin mi
Kapasite yaklaşık olarak 41,061 olacak ama
Tribün eğimi yaklaşık olarak( kesit resme göre) ilk kat 20-21 derece 2. Kat 30 derece olacak
Tribün uzaklığı; kale arkası 9 m,ve yan tribünler 7 metre uzaklığında olacak..
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArka sayfalarda aslında bunların cevabı var
Tribün eğimi yaklaşık olarak( kesit resme göre) ilk kat 20-21 derece 2. Kat 30 derece olacak
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu kardeşim, ben anlatma özürlüyüm galiba... Başka izahı yok...
Yorum
-
burada anlamadığım anlayamadığım konu şantiye şefine itaf edilen sözler ve eleştirilerdir.
bir çok konuda sizlere katılıyorum ama bu konuda değil.
adam gelmiş iyi niyetle bişeyler söylemeye çalışmış ve bence elimizde proje yok derken statın tam anlamında bir projesinin ellerinde olmadığını söylemek istemiş olabilir. çok bilmiyorum bu işleri ama hatırladığım kadarıyla bu tarz inşaatlarda bu projeler çalışan ekipler içerisinde bölünerek parça parça olarak yapılmakta. arkadaşın elinde ki projede sadece fore kazık sistemiyle ilgili olabilir ve yaptığı açıklamada da sanki onu sezdim ama mimarlık okuyan veya yapan biri varsa bunu tam olarak ancak o açıklayacaktır. yani ortalama 40bin kişinin üzerinde ÇEKİRDEK yiyeceği bir stadı hasbel kader yapmazlar en azından bunu yapan firma okadar manyak değildir.
o kadar manyaksalarda var halimize ...Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArka sayfalarda aslında bunların cevabı var
Yorum
-
Kapasite de +- 300 /500 değişir,yani illaki 41,061 rakamını tutturamazlar zannımca, tribğn mesafesinde ise şantiye şefi 9/8 m,mete arat ise 6/7 metre diyor.yaklaşık olaeak bunlardan biri olur çok büyük bi değişiklik olmaz,tribün eğimi ise arka sayfalarda bir kesit resim paylaşılmıştı.bende o dandik kesit resime dayanark hesaplama yaptırdım.ilk kat 20/21 derece, ikinci kat 30 derece olacak.elbette kesin bilgi yok ama üç aşağı beş yukarı böyle olur.tribün ikinci katı çok dik olmamasından dolayı ilerki yıllarda ek tribün yerleştirilebililir bence.
Yorum
-
İlk olarak whisper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Er tarafından yazılan Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar, zamanında İstanbul Olimpiyat Stadında çalışmış bir İnşaat Mühendisi olarak, stadın kaplaması, koltuk rengine falan takılmamamız gerektiği, Satadın etinden sütünden nasıl faydalanmamız gerektiğine daha fazlasıyla kafa yormamızın daha güzel olacağı inancındayım. Stadın her yerinin Loca olması daha manalı olacaktı, ki ilk başlarda öyle yapılacağını düşünmüştüm. Ancak tek bir tarafta loca olması inanılmaz bir getiri kaybıdır. Membrandan daha çok Loca sayısıdır bence. Localar, Trabzon hatta Türkiye dışında yaşayan Trabzon taraftarına çok kolaylıkla satılabilecek ürünlerdir, gelip gelmemesi dolup dolmamasının localarının önemi yoktur ama 200 locayı 100.000$ dan sattığınız zaman her yıl inanılmaz bir getiri elde edersiniz. Muhtemelen 50 tane anca locamız vardır şimdi...
200 loca 100.000 USD'dan = 20.000.000 USD paraya bak bee... Arada bir Trabzon'a gelip şöyle bir şehri dolaşmanızı öneririm kardeşim, bu rakamlara Trabzon'da bu sayıda loca satmak, Türkiye'nin dış borcunu bir yılda ödemekten zor inan, bence realiteden çok uzaklaşmamkta fayda var, sonra büyük hayal kırıklığına uğruyoruz maalesef...
200 adet loca Trabzondan kimseye satılmayacak dostum.
Localar aynı zamanda 24 saat hizmet çalışma ofisleri, belki otel odaları olmalıydı. Trabzona gelen iş adamlarının çalışabilecekleri 5 yıldızlı otel kıvamında yerler olmalıydı. Yurtdışında ve Trabzon dışında yaşayan Trabzon gönüllülerinin alacağı bir Loca olmalıydı.
Trabzonda yerimiz var, sık sık gelir gideriz. Ekonomik şartların ne olduğunuda iyi biliyoruz.
Bizim derdimiz Trabzonda olmayan parayı dışarıdan Trabzona getirmekti sadece.
Ama bazı aklı evveller bu stadın etinden sütünden nasıl faydalanabiliriz, her sezon bu işten nasıl para kazanabiliriz diye kafa patlatmadıkları için stad gelirlerimiz güdük kalırda kalırSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum