Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aynen öyle, bugün forumdan 11 soru topladim, ve kendisine tekrardan mail yolladim. 2-3 gün icerisinde net cevaplar gelir
    ben artık mete aratın bu konuda çok yetkili olduğunu sanmıyorum. vereceği bilgiler muamma. çünkü inşaat aşamasında projede epey değişiklik yaptı toki.

Yorum

• benim anlamadığım şu ; ismail bey elinde imzalanmış herhangi bir mimari proje olmadığını söylüyor. peki şu an inşaatı neye göre yapıyorlar.?? eğer statın mimari onaylanmış projesi yoksa yeni bir dizayn yapılsın dış cepheye????

Yorum

• İlk olarak ismail.tatlici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sayin @hekimoglu nickli kullanıcı. Mesguliyetim az olduğunda buraya birseyler yazabilirim her zaman degil

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Cevapları 5 dk'ya sığacak sorulara cevapları bekliyoruz.Teşekkür ederim.
        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Baktıkları Proje bu heralde.

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1-) Stat kaç kişilik?
            2-) Tribün eğimi kaç derece?
            3-) Saha-tribün uzaklığı kaç metre?
            4-) Yapının % 25'i bitmeden bilgilendirme yapılamayacağı nerede yazıyor?
            bu soruları sormak yasak hala öğrenemedin mi

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              benim anlamadığım şu ; ismail bey elinde imzalanmış herhangi bir mimari proje olmadığını söylüyor. peki şu an inşaatı neye göre yapıyorlar.?? eğer statın mimari onaylanmış projesi yoksa yeni bir dizayn yapılsın dış cepheye????
              Trabzon tarihinin en büyük yatırımı "Yörüğün göçü gide gide düzelir" mantığı ile yapılıyor. Proje aşamasındayken taraftarın isteklerine kulak verip memnun etmek yerine iş bittikten sonra taraftarı memnun olduğuna ikna edecekler.

Yorum

ben artık mete aratın bu konuda çok yetkili olduğunu sanmıyorum. vereceği bilgiler muamma. çünkü inşaat aşamasında projede epey değişiklik yaptı toki.
                TOKI degisiklik yapti, 10% degisiklik.. Asil yetkili kisiler, Mete arat ile birlikte calisan EPP mimaridir.. Mete arat bana, o kisiye ulasirsaniz, daha fazla bilgi verebilir dedi.. numarasini ismini yazdim buraya, kimseden hamle gelmedi.. Mete Arat kendisi de birkez daha neyin nasil degistirildigini arastiracak ve bize bilgileri verecek..

Yorum

• İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu soruları sormak yasak hala öğrenemedin mi
                  Arka sayfalarda aslında bunların cevabı var
                  Kapasite yaklaşık olarak 41,061 olacak ama
                  Tribün eğimi yaklaşık olarak( kesit resme göre) ilk kat 20-21 derece 2. Kat 30 derece olacak
                  Tribün uzaklığı; kale arkası 9 m,ve yan tribünler 7 metre uzaklığında olacak..

Yorum

• Hangi kesit resim?
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Tribün eğimi yaklaşık olarak( kesit resme göre) ilk kat 20-21 derece 2. Kat 30 derece olacak
                      Peki abi bunlar acaba sabit bilgi mi daha sonra değişme ihtimali var mı ya da şuan değişme aşamasında olabilir mi

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yahu kardeşim, ben anlatma özürlüyüm galiba... Başka izahı yok...
                        Kusura bakma abim, ben yanlis anlamissim, özür dilerim

Yorum

• burada anlamadığım anlayamadığım konu şantiye şefine itaf edilen sözler ve eleştirilerdir.

bir çok konuda sizlere katılıyorum ama bu konuda değil.

adam gelmiş iyi niyetle bişeyler söylemeye çalışmış ve bence elimizde proje yok derken statın tam anlamında bir projesinin ellerinde olmadığını söylemek istemiş olabilir. çok bilmiyorum bu işleri ama hatırladığım kadarıyla bu tarz inşaatlarda bu projeler çalışan ekipler içerisinde bölünerek parça parça olarak yapılmakta. arkadaşın elinde ki projede sadece fore kazık sistemiyle ilgili olabilir ve yaptığı açıklamada da sanki onu sezdim ama mimarlık okuyan veya yapan biri varsa bunu tam olarak ancak o açıklayacaktır. yani ortalama 40bin kişinin üzerinde ÇEKİRDEK yiyeceği bir stadı hasbel kader yapmazlar en azından bunu yapan firma okadar manyak değildir.

o kadar manyaksalarda var halimize ...
                          Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

Aynen o cizimi nete beye yolladim. dedigim gibi, kendisine göre kesinlikle kalearkalari 7,5, yanlar 6m imis.. Umarim degismedi, kisa sürede cevaplar kendisi

Yorum

• Kapasite de +- 300 /500 değişir,yani illaki 41,061 rakamını tutturamazlar zannımca, tribğn mesafesinde ise şantiye şefi 9/8 m,mete arat ise 6/7 metre diyor.yaklaşık olaeak bunlardan biri olur çok büyük bi değişiklik olmaz,tribün eğimi ise arka sayfalarda bir kesit resim paylaşılmıştı.bende o dandik kesit resime dayanark hesaplama yaptırdım.ilk kat 20/21 derece, ikinci kat 30 derece olacak.elbette kesin bilgi yok ama üç aşağı beş yukarı böyle olur.tribün ikinci katı çok dik olmamasından dolayı ilerki yıllarda ek tribün yerleştirilebililir bence.

Yorum

• İlk olarak whisper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ünal Er tarafından yazılan Mesajı Görüntüle
                                Arkadaşlar, zamanında İstanbul Olimpiyat Stadında çalışmış bir İnşaat Mühendisi olarak, stadın kaplaması, koltuk rengine falan takılmamamız gerektiği, Satadın etinden sütünden nasıl faydalanmamız gerektiğine daha fazlasıyla kafa yormamızın daha güzel olacağı inancındayım. Stadın her yerinin Loca olması daha manalı olacaktı, ki ilk başlarda öyle yapılacağını düşünmüştüm. Ancak tek bir tarafta loca olması inanılmaz bir getiri kaybıdır. Membrandan daha çok Loca sayısıdır bence. Localar, Trabzon hatta Türkiye dışında yaşayan Trabzon taraftarına çok kolaylıkla satılabilecek ürünlerdir, gelip gelmemesi dolup dolmamasının localarının önemi yoktur ama 200 locayı 100.000$ dan sattığınız zaman her yıl inanılmaz bir getiri elde edersiniz. Muhtemelen 50 tane anca locamız vardır şimdi...

200 loca 100.000 USD'dan = 20.000.000 USD paraya bak bee... Arada bir Trabzon'a gelip şöyle bir şehri dolaşmanızı öneririm kardeşim, bu rakamlara Trabzon'da bu sayıda loca satmak, Türkiye'nin dış borcunu bir yılda ödemekten zor inan, bence realiteden çok uzaklaşmamkta fayda var, sonra büyük hayal kırıklığına uğruyoruz maalesef...
                                Selamlar,
                                200 adet loca Trabzondan kimseye satılmayacak dostum.
                                Localar aynı zamanda 24 saat hizmet çalışma ofisleri, belki otel odaları olmalıydı. Trabzona gelen iş adamlarının çalışabilecekleri 5 yıldızlı otel kıvamında yerler olmalıydı. Yurtdışında ve Trabzon dışında yaşayan Trabzon gönüllülerinin alacağı bir Loca olmalıydı.
                                Trabzonda yerimiz var, sık sık gelir gideriz. Ekonomik şartların ne olduğunuda iyi biliyoruz.
                                Bizim derdimiz Trabzonda olmayan parayı dışarıdan Trabzona getirmekti sadece.
                                Ama bazı aklı evveller bu stadın etinden sütünden nasıl faydalanabiliriz, her sezon bu işten nasıl para kazanabiliriz diye kafa patlatmadıkları için stad gelirlerimiz güdük kalırda kalır
                                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X