Tanrı Trabzonsporu Trabzonlulardan korusun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
stadın adı yine hüseyin avni aker olmalı ismin sonuna çatıya komplekse ne sponspor alıyosan al
tribünlere de kazım koyuncu şenol güneş dozer cemil ve şamil ekinci isimleri verilmeli
para para derken değerlerimizi unutmayalımhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Bu isin sonunda benim gibi bu olaya tepkili kitleler destegini cekecek, kusecekler.. Ve ah olayina inanan biriyim kayseri gibi bos tribunlere oynayip kocaeli, ankaragucu gibi olacagz. sonra o sarlatanlara gore suclu gene biziz ama ne farkeder is isten gecmis olacak..
Aziz, Rte yani sike lobisi kazanacak..Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..
Yorum
-
Benim fikrim de;
Stadın ismi efsane bir isim olmalı, asla bu isim Hayatta olan bir kişinin ismi olmamalı. Örnek MAY bir zamanlar belki çok emeği geçti belki çıkarı daha fazlaydı ancak bence bu ismin Trabzonspor ile olan bağlantısı tarihten bile silinip atılmalı. buradaki konu beşer şaşar mantığı. benim için Tolga zengin bir efsanedir, ancak başka takım forması giymiş, üstelik şike yapmış bir takım forması giymiş bir Tolga ne kadar porfesyonel olursa olsun o bile olmaz derim, bu basit bir örnek, diğerleri için de geçerli, eski veya yeni fark etmez yani.
o yüzden yaşayan bir efsaneye ben karşıyım, en güzeli(internette okuyarak öğrenmiştim Avni Akeri o yüzden yazıyorum) Avni Aker olarak kalmasıdır.
RTE veya başka bir isim konusuna bile girmeden bu işin özeti budur, değil RTE, 10 Kasım 1938'den sonra yaşamış hiç bir siyasinin adı ve-ril-me-me-li. İnat ederlerse verirler mi? verirler, Trabzon buna razı olur mu!. çok şeye yok artık o kadar da değil dedim, ama insanlar gerçekten inandıkları şeyle yaptıkları şeyi çok farklı yaşamaya başladı, bu konu ise inandığım son şey olabilir. bunda da darbe alırsam değil bir kupa 20 kupa bile çalınsa bu kadar üzülmem. isim önemli değil, RTE, AG, MAY, KK, DB...vb hiç bir isim orada olmamalı, var olanlarda silinmeli.
bu arada Allah aziz yıldırımdan bu kadar insanın hakkını tez zamandan sorsun.Amin.En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 10.09.2014, 22:27.
Yorum
-
İlk olarak aksamvakti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu isin sonunda benim gibi bu olaya tepkili kitleler destegini cekecek, kusecekler.. Ve ah olayina inanan biriyim kayseri gibi bos tribunlere oynayip kocaeli, ankaragucu gibi olacagz. sonra o sarlatanlara gore suclu gene biziz ama ne farkeder is isten gecmis olacak..
Aziz, Rte yani sike lobisi kazanacak..
daha iyi stres yapıyor zaten bırakıp rahatlarım
bu şerefsizliği birçok Trabzonsporluda kaldıramaz size söyliyim
zaten isim verilmese ne olacak gelinen durum bile o kadar aşağılık kisamanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
erdoğan ismi sırf bizim belediyenin OFG nun tayyibe kendini destekçi ögstermesi içindir yalakalıktır ama o ismi vermezler taraftar baskısından korkarlar. şike olarlarında uefayı e-mail yağmuruna tuttuğumda uefa sitesinden 'durmunuzu biliyoruz sizi anlıyoruz merak etmeyin dahada mail göndermeyin tarzı bir bir gönderi yayınlamıştı' uefaya bunu yapan belediyeye neler neler yapar.Miguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
yok efenim komplekse verilecekmiş
haftada kimbilir kaç defa
"RTE tesislerinde maça hazırlanan fırtına- günü çift antremanla RTE tesislerinde geçiren fırtına maç saatini beklemeye başladı- RTE kompleksinde bulunan Akyazı Avni Aker stadına taraftarlar akın ediyor.
vs vs vs.
İlahlaştırma,yalakalık,ayrıştırma,bask, propaganda vs vs aracıdır başka da bir halta yaramaz bu iş....
Kenan Evrenin ismi aradan geçen 40 yıla rağmen bazı yerlerde hala neden insanı geriyor?sakin olun...
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildiBeyler şu bitmek bilmeyen tartışmanızı özelden yapsanız daha iyi olr, koca sayfa alakasız mesajlarla doldu.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
Dolgu alanının her hangi bir yerine benim kupamı çalanların hamisinin adı verilirse ben musade isterim Trabzonsporluluktan.Çok zorlanırım sevdiğimden ayrılacağım için ama bunu yaparım.
Karar çıkana kadar şimdilik bekleyeceğim ama ALLAH göstermesin o isim konulursa vedalaşacağım arkadaşlarŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Konuyla alakası olmayan tartışmalara dair tek mesaj raporlamayıp, ütüne bir de sitem etmeyin lütfen...
Konuyla ilgisi olmayan mesajlar silinmiştir.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum