Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadas bizim stadin yeri oburlerine bin basar. sagda sehir, merkezi onunde Karadeniz ,arka yemyesil

Yorum

• İlk olarak villas-boas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadas bizim stadin yeri oburlerine bin basar. sagda sehir, merkezi onunde Karadeniz ,arka yemyesil
      Arkatarafin 5-10 yila yemyesil kalacagini sanmiyorum

Yorum

• İlk olarak batuhan061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkatarafin 5-10 yila yemyesil kalacagini sanmiyorum
        En cok icimi acitan konu.
        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          En cok icimi acitan konu.
          akyazıda arasizi olupta şu stad bitsin maç manzaralı bir bina dikeyim oraya hayali kuran çok adam var

Yorum

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            akyazıda arasizi olupta şu stad bitsin maç manzaralı bir bina dikeyim oraya hayali kuran çok adam var
            Dagi parselleyip nasil satmislar anlamiyorum. Onu gectim, oraya imar izni veren belediyenin aklina ben. Onu da gectim, yamuk yumuk binalari bi hayal edin soba dumani esliginde. Bir de su güzellige bakin.
            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• prekastlar geldi sonunda.. birde prekastlar dizilince bakalım kapalıya. bence çok güzel görünecek umarım yanılmam..

Yorum

• Acaba ne zaman takılacak. Takilsinda bizde görelim artık ne olacağını yaa.

Yorum

• Bir arkadaş istegramda çatı teflon mebran mi yoksa normal mebran mı olacak diye sordu.Şantiye şefi ismail bey teflon dedi.Temel izalasyon normal mebran diye yazdı. Son cümlede ne anlatmak istedi ben anlayamadim.İlgili arkadaslar bilgilendirirse seviniriz.

Yorum

• bırazda onemlı olan bence stat cevresındekı ısletmelerden daımı kazanc saglayabılecekmıyız? loca kombıne evet ama 24 saat canlı bır cevreden isletmelerdende guzel kıra yada ısletme karı saglanabılmelı dıye dusunuyorum.
                    Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
                    Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
                    NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• Güzel bir bilgi daha...Loca bölümünde orada duvarlar varya...Kötü görünüyor dedigimiz yer.

Ismail Tatlici: Ordaki duvar önceki tasarımdaydi. En son Localar evlendikten sonra orda duvar vb bişi yok zaten.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Güzel bir bilgi daha...Loca bölümünde orada duvarlar varya...Kötü görünüyor dedigimiz yer.

Ismail Tatlici: Ordaki duvar önceki tasarımdaydi. En son Localar evlendikten sonra orda duvar vb bişi yok zaten.
                        bence o yanlış anladı. o bölümde değişiklik yok. o bence kale arkaları ve maraton aralarında ki duvarlardan bahsediyor. localardan dolayı orada duvar olmayacak. ancak bizim bahsettiğimiz duvar örüldü ve arkasında büyük ihtimal wc mutfak gibi alanlar var..

Yorum

• tüm şampiyonluk umutlarımı bu stada bağladım m

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hem diyorsunuz bu proje mainz için yapılmış hemde diyorsunuz çadır gibi görünümü var..Mainzin parası olsa bu projeyi çoktan yapacaktı..olmdığı için daha küçüğünü yaptılar..siz hiç almanlara öyle basit projelerle gelebilirmisiniz.

Bak güzel kardesim. ben mainzda yasiyorum ve mainz yeni stadyum yapacagi zaman bir yarisma düzenlendi, yarismaya katilan projeler arasindan üc tanesi de finale kaldi. bu üc proje arasinda su anda bize yapilan proje de vardi ancak mainz bu projeyi begenmedigi icin diger projeyle birlikte eledi ve su an mainzda yapilmis olan stadyum ingiliz stadyumlarindan örnek alinarak yapilmis bir yapi ve en önemli üzelligi de zeminden dört metre assagiya inilerek stadyumun tribün egimiyle birlestirilen garip bir konstruktion sonra cok yüksek cözünürlükte akustiginin olmasi. Kaldi maiz stadyumunun maliyeti de düsündügün gibi ucuz degil yaklasik 100 milyon euro harcandi o stadyuma.

Yorum

• İlk olarak blues tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bak güzel kardesim. ben mainzda yasiyorum ve mainz yeni stadyum yapacagi zaman bir yarisma düzenlendi, yarismaya katilan projeler arasindan üc tanesi de finale kaldi. bu üc proje arasinda su anda bize yapilan proje de vardi ancak mainz bu projeyi begenmedigi icin diger projeyle birlikte eledi ve su an mainzda yapilmis olan stadyum ingiliz stadyumlarindan örnek alinarak yapilmis bir yapi ve en önemli üzelligi de zeminden dört metre assagiya inilerek stadyumun tribün egimiyle birlestirilen garip bir konstruktion sonra cok yüksek cözünürlükte akustiginin olmasi. Kaldi maiz stadyumunun maliyeti de düsündügün gibi ucuz degil yaklasik 100 milyon euro harcandi o stadyuma.
                              Mainzin stadyumu yeni yapilan alman stadyumlar arasinda en cirkini
                              Bizim stadyum un yapisi allianz arena ve hoffenheimin rhein-neckar arena ya benziyor. Alman altyapisi oldugu icin bence güzel olacak

Yorum

Çalışıyor...
                              X