arkadas bizim stadin yeri oburlerine bin basar. sagda sehir, merkezi onunde Karadeniz ,arka yemyesil
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak villas-boas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadas bizim stadin yeri oburlerine bin basar. sagda sehir, merkezi onunde Karadeniz ,arka yemyesil
Yorum
-
İlk olarak batuhan061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkatarafin 5-10 yila yemyesil kalacagini sanmiyorumGecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn cok icimi acitan konu.
Yorum
-
İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakyazıda arasizi olupta şu stad bitsin maç manzaralı bir bina dikeyim oraya hayali kuran çok adam varGecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
bırazda onemlı olan bence stat cevresındekı ısletmelerden daımı kazanc saglayabılecekmıyız? loca kombıne evet ama 24 saat canlı bır cevreden isletmelerdende guzel kıra yada ısletme karı saglanabılmelı dıye dusunuyorum.Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
NE MUTLU TURKUM DIYENE..
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel bir bilgi daha...Loca bölümünde orada duvarlar varya...Kötü görünüyor dedigimiz yer.
Ismail Tatlici: Ordaki duvar önceki tasarımdaydi. En son Localar evlendikten sonra orda duvar vb bişi yok zaten.
Yorum
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHem diyorsunuz bu proje mainz için yapılmış hemde diyorsunuz çadır gibi görünümü var..Mainzin parası olsa bu projeyi çoktan yapacaktı..olmdığı için daha küçüğünü yaptılar..siz hiç almanlara öyle basit projelerle gelebilirmisiniz.
Bak güzel kardesim. ben mainzda yasiyorum ve mainz yeni stadyum yapacagi zaman bir yarisma düzenlendi, yarismaya katilan projeler arasindan üc tanesi de finale kaldi. bu üc proje arasinda su anda bize yapilan proje de vardi ancak mainz bu projeyi begenmedigi icin diger projeyle birlikte eledi ve su an mainzda yapilmis olan stadyum ingiliz stadyumlarindan örnek alinarak yapilmis bir yapi ve en önemli üzelligi de zeminden dört metre assagiya inilerek stadyumun tribün egimiyle birlestirilen garip bir konstruktion sonra cok yüksek cözünürlükte akustiginin olmasi. Kaldi maiz stadyumunun maliyeti de düsündügün gibi ucuz degil yaklasik 100 milyon euro harcandi o stadyuma.
Yorum
-
İlk olarak blues tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak güzel kardesim. ben mainzda yasiyorum ve mainz yeni stadyum yapacagi zaman bir yarisma düzenlendi, yarismaya katilan projeler arasindan üc tanesi de finale kaldi. bu üc proje arasinda su anda bize yapilan proje de vardi ancak mainz bu projeyi begenmedigi icin diger projeyle birlikte eledi ve su an mainzda yapilmis olan stadyum ingiliz stadyumlarindan örnek alinarak yapilmis bir yapi ve en önemli üzelligi de zeminden dört metre assagiya inilerek stadyumun tribün egimiyle birlestirilen garip bir konstruktion sonra cok yüksek cözünürlükte akustiginin olmasi. Kaldi maiz stadyumunun maliyeti de düsündügün gibi ucuz degil yaklasik 100 milyon euro harcandi o stadyuma.
Bizim stadyum un yapisi allianz arena ve hoffenheimin rhein-neckar arena ya benziyor. Alman altyapisi oldugu icin bence güzel olacak
Yorum
Yorum