tribün köşelerinin keskin olmasına sevinmiştim diğer fotokopileri görünce daha da sevindim laflarımı birer birer yiyorum sanırım bu stad yeni inönü stadından bile daha güzel olacak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületribün köşelerinin keskin olmasına sevinmiştim diğer fotokopileri görünce daha da sevindim laflarımı birer birer yiyorum sanırım bu stad yeni inönü stadından bile daha güzel olacak
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam basın odası en üstte de, kamera da illa orda olacak diye bişey yok...
görürsün
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaha % 24 olmuş 😄 projeyi anlatmaları için % 1 kaldı 😉
Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi resimlermiş bunlar?
Yorum
-
Süper olmuş eline sağlık kardeşim. Dış cephe kesinlikle böyle olmalı, iç kısımda koltuklar mavi olmalı.....
Yorum
-
Yanılmıyorsam 3-4 tane büyük loca var. Ama konumları kötü. Keşke ortalarda yapılsalardı, sanırım o zaman da efektif bir loca dağılımı olmayacaktıTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Yorum
-
Artık stadyumun kiralanması, etrafındaki boş alanların kiralanması ve taraftar gruplarının birleştirilerek coşkulu bir Trabzonspor seyircisi nasıl oluşturulur bunların üzerine gitmeliyizTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
borussia parkda basin odalarinin arasina kuruluyor görüldügü gibin
yani dedigim gibi localarin üst tarafindaki ince seritte bulunacak büyük ihtimallen"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetim stadyumu 49 yıllığına kiralamak için neyi bekliyor anlayamıyorum.@ okşoholu
Yorum
Yorum