Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tribün köşelerinin keskin olmasına sevinmiştim diğer fotokopileri görünce daha da sevindim laflarımı birer birer yiyorum sanırım bu stad yeni inönü stadından bile daha güzel olacak

Yorum

• Localar kayseri veya mersin stadindaki gibi olmicak gomulu olacakmis ismail tatlici soyledi.. Guzel haber bu
      Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tribün köşelerinin keskin olmasına sevinmiştim diğer fotokopileri görünce daha da sevindim laflarımı birer birer yiyorum sanırım bu stad yeni inönü stadından bile daha güzel olacak
        Hangi resimlermiş bunlar?

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tamam basın odası en üstte de, kamera da illa orda olacak diye bişey yok...
          Basin odasi ayri . kamera odasi yapiliyor basin odasinjn üstünde iyi Bak
          görürsün

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Basin odasi Die bsy yok ztn basin tribünü var onunda üstünde kamera odasi var

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Harika

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aha % 24 olmuş 😄 projeyi anlatmaları için % 1 kaldı 😉
                bizimkinden daha büyük olan bursa ve konya statları bitmeye yakın ve üstelik akyazıdan daha iyi mimariyle yapılıyorlar bence. umarım stadyum bittiğinde hayranlıkla bakan rakiplerimiz olur, gıpta eden onlar olur.
                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                my name is onur....
                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hangi resimlermiş bunlar?
                  Diger takimlarin stadlarindan bahsediyodum

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    10 numara, yıldız...
                    Süper olmuş eline sağlık kardeşim. Dış cephe kesinlikle böyle olmalı, iç kısımda koltuklar mavi olmalı.....

Yorum

• Yanılmıyorsam 3-4 tane büyük loca var. Ama konumları kötü. Keşke ortalarda yapılsalardı, sanırım o zaman da efektif bir loca dağılımı olmayacaktı
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Harika, bunu gözönünde bulundurmalılar.

Yorum

• Artık stadyumun kiralanması, etrafındaki boş alanların kiralanması ve taraftar gruplarının birleştirilerek coşkulu bir Trabzonspor seyircisi nasıl oluşturulur bunların üzerine gitmeliyiz
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yönetim stadyumu 49 yıllığına kiralamak için neyi bekliyor anlayamıyorum.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şunlar ofsayt kameralarıydı sanırım ama ana kamera nerde olacak?

borussia parkda basin odalarinin arasina kuruluyor görüldügü gibin

yani dedigim gibi localarin üst tarafindaki ince seritte bulunacak büyük ihtimallen
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yönetim stadyumu 49 yıllığına kiralamak için neyi bekliyor anlayamıyorum.
                                ne kadar sabırsızız sanki bizden önce gelip rize kiralayacak orayı ne zaman istersek kiralarız burası trabzon değil mi
                                @ okşoholu

Yorum

Çalışıyor...
                                X