Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu takımın başına ne geliyosa şu lanet medya yüzünden geliyo.Yeter artık uğraşmayın bırakın bi yaa !!!

Yorum

• Zeminin kayması olayı bence yalan maksatlı yapılan bir haber diye düşünüyorum

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu biraz daha benzedi. render kullanmadığım için biraz tuhaf duruyor.

işte bu çok daha güzel oldu. Eline sağlık. Şu render dediğin neyse onunla detayları da işlersen çok güzel olacağını tahmin ediyorum. Bu şekilde tüm tribün görüntülerini koyarsan memnun oluruz. Ayrıca bu resimlerden de anlaşılacağı gibi koltuklar kesinlikle MAVİ olmalı....

Yorum

• "Ayrıca stadyumda UEFA ve TFF kriterlerine yönelik göze çarpan bazı eksiklikler de görüldü. Tribünlerin oyun alanına mesafesi, takımların stadyuma giriş çıkışlarda kullanacağı tahliye yolları gibi bu eksiklere de dikkat çekildi."

Tüh, tribünler çok uzak olmuş, UEFA oynatmaz bizi burda

Yorum

• "yürütücü firma dışındaki uzmanlar". Bu ne demek ya?

Haber yapmak bu kadar kolaysa, ben de yapayım...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sadi Karakaş @sadioftrb
              Akyazı stat inşaatınfa konuştuğm mühendis: "TOKİ kafasına göre takılıyor.. Tüm uyarılarımız boşuna.Proje de düzeltme ypyrm uyglanmyor." dedi

"Reklam panoları ortalama 1 metre hesap edildiğinde Akyazı stadında ilk 3-5 sıra sahayı görmesi mümkün değil.Soyunma odaları planı çok kötü"

"Bu şartlar altında, stadyum zemini böyle devam ederse; en fazla 5 maç üst üstte oynarsınız..Zeminde çökmeler olur." Mühendis.

"Stadyumda stad estetiği felan hç yok..Tribünler bana göre uzak..Üst kısımlar orantısız..Dilerim verdiğimiz uyarı raporları dikkate alınır."

"Trabzonspor'un stada karışma yetkisi yok..TOKİ ne derse o oluyor..Koymuşlar bir yönetici..Adamın eli kolu bağlı.Proje abuk subuk.."
              Hepsini bir nebze anlarım da reklam panosundan dolayı ilk 3-5 sıranın sahayı görememesi nasıl bir şey 5 metre mi bu panolar?
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Yürütücü firma dışındaki uzmanların yürütücü firmaya ilettikleri raporu, bu haberi yapan kişiden isteyelim arkadaşlar...

twitter: @altug_tly

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yürütücü firma dışındaki uzmanların yürütücü firmaya ilettikleri raporu, bu haberi yapan kişiden isteyelim arkadaşlar...

isteyelim de adamın elinde olmayan belgeyi nasıl verecek.. isim istesek bu bile yeterli ama o da yoktur..

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    isteyelim de adamın elinde olmayan belgeyi nasıl verecek.. isim istesek bu bile yeterli ama o da yoktur..
                    Ben de bu yüzden isteyelim diyorum ya Ahmet...

Haberi neresinden tutsan elinde kalıyor, haber yapmak bu kadar kolay olmamalı. Yaz, çiz, kenara çekil... Yok öyle!

Ortada bir rapor varsa yayınlayacaksın, yayınlayamazsan yalancısın demektir, bitti.

Bu haberi yapan kişiyi rahat bırakmayalım, ya o raporu yayınlar ya da yalan haber yaptığını kabul eder. Başka seçeneği yok...

Yorum

• Koltukların mavi olması daha güzel. Bordo olunca daha bir itici geliyor. Bunu akıl etsinler bence. Birde Localar var. Her Türlü itici duruyorlar nasıl yapacaklar bilmiyorum.
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Stat inşaatını yapanlar adına büyük bir spekülasyon yaratılmak isteniyor sanırım, bu ekibin içinde sadi karakaş olduğu kesin, çünkü söylenenler akla mantığa uyan şeyler değil, hemen peşinden de stat çöküyor mu diye haber yapmışlar. Böyle fesatlıklarla dolu bir iklimin stada başlaması bile mucize, bunlar olağandır.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yürütücü firma dışındaki uzmanların yürütücü firmaya ilettikleri raporu, bu haberi yapan kişiden isteyelim arkadaşlar...

Yürütücü de nedir ben anlamadım, yüklenici olmasın o.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yürütücü de nedir ben anlamadım, yüklenici olmasın o.
                            O kadarına takılmıyoruz artık hocam. Tribünlerin sahaya uzaklığını UEFA kriterleri açısından sorun olarak gören adam (tribünler biraz daha yakın olsa ne diyecekti merak ediyorum) yükleniciye yürütücü demiş çok mu

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stat inşaatını yapanlar adına büyük bir spekülasyon yaratılmak isteniyor sanırım, bu ekibin içinde sadi karakaş olduğu kesin, çünkü söylenenler akla mantığa uyan şeyler değil, hemen peşinden de stat çöküyor mu diye haber yapmışlar. Böyle fesatlıklarla dolu bir iklimin stada başlaması bile mucize, bunlar olağandır.
                              Valla kulüp yöneticisi değilim, inşaatı yapanlar yakınım da değil ama ben sinirden patlıyorum şu an.

Ne kadar geniş adam bunlar yahu. Bi cevap verin da, yalan diyin, veya doğru diyin, halledeceğiz diyin. Bişey diyin la. Adam stad çöküyor diyor bizimkiler bakıyor...

Ben de kafama göre haber yapacam bundan sonra, nasıl olsa hesap soran yok.

Yorum

• İlk olarak ogunbakirezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugün ün foto ları Haber61 Paylaşmış http://www.haber61.net/akyazida-son-durum-4205g.htm
                                bu nasıl stad resimleri adam resmen stadın etrafını çekmiş... fotoğraf nasıl çekilir onu bile becerememiş...

64 resimde son 5 resimde doğru dürüst bişey var bu kadar amatörlük olmaz yaa ... bide bunlar gazeteci ...

bekir kardeş öğret şunlara nasıl resim çekilir...
                                Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

Çalışıyor...
                                X