Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu arada elıne ayagına yuregıne saglık fotolar ıcın.....

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ellerine sağlık Bekir, yine çok güzel fotoğraflar gelmiş.

Şu prekast ne zaman bitecek acaba, ocak ayının sonunda tamamen bitmiş olur mu?
      Benim tahminim subatin sonunu bulur.
      GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• Bunlar nedir?

Yorum

• Anlamadigimdan soruyorum, her yagmur yagdiginda o platform oyle göl gibi mi olacak?

Yorum

• Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor'un gelecek sezon açılışını Akyazı'da yapacağını açıkladı.

Ts Lovers
            ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• TT arenada 3 tane köşe çıkışı var biri diğerlerine göre büyük. Yalnız stad o kadar büyükki belli olmuyor. Bizde çok net belli olur.
              Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Facebook da sanirim Bekir abi ekledi..

"Çatı iskeleti için ilk malzemelerin bir hafta içinde gelmesi bekleniyormuş. Membranın ilk partisi de yoldaymış (Amerika'dan geliyor)"
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Ellerine sağlık Bekir, yine çok güzel fotoğraflar gelmiş.

Şu prekast ne zaman bitecek acaba, ocak ayının sonunda tamamen bitmiş olur mu?
                  Prekastların ne zaman biteceğini sormuyorum arkadaşlar. Her türlü çatının yapılmasını bekleyeceğiz zaten, o yüzden prekastların ne zaman biteceği önemli değil.

Ama kendi tahminim ocak sonuna bence de biter.

Yorum

• İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gördum kardes,var mı bılgı catıyla alakalı bırde su meshur arac cıkısı ıle bır bılgı alabıldın mı ?
                    Çatıyla ilgili arkadaş paylaşmış facebooktaki mesajımı...

Araç çıkışı da dediğimiz gibi, en büyük araçların girebilmesi için bi tane büyük çıkışın olması gerekiyor. Teknik olarak numaralı tarafındaki köşelere yapmak mümkün olmamış, ayrıntısını sormayın, ben de sormadım çünkü, öğrenmek istemiyorum...

Yorum

Bunlar nedir?
                      Burası yayın odalarının olduğu yer...

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Anlamadigimdan soruyorum, her yagmur yagdiginda o platform oyle göl gibi mi olacak?
                        Platformun üzeri düz değil şu an, sadece çıplak beton var, bunun üzerine şap dökülecek, şapın üzerine belki başka bişey döşenecek... Düzeltilecek yani, böyle kalmayacak.

Yorum

• Herkese teşekkür ederim...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Herkese teşekkür ederim...
                            emeklerin için teşekkürler bekir bu arada senin kafayıda ütülüyoruz ama kusura bakma

Yorum

• İlk olarak Caglar TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              emeklerin için teşekkürler bekir bu arada senin kafayıda ütülüyoruz ama kusura bakma
                              Estağfurullah, bilebildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışıyorum.

Yorum

• Bekir eline sağlık.. Resimlerde o çıkışı sadece yaklaşık 2 metre daha büyüttüler gibi, köşeyi komple çıkışa ayırmadılar o kadarda sırıtmayacak gibi. Dua edelim

Yorum

Çalışıyor...
                                X