bu arada elıne ayagına yuregıne saglık fotolar ıcın.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEllerine sağlık Bekir, yine çok güzel fotoğraflar gelmiş.
Şu prekast ne zaman bitecek acaba, ocak ayının sonunda tamamen bitmiş olur mu?GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEllerine sağlık Bekir, yine çok güzel fotoğraflar gelmiş.
Şu prekast ne zaman bitecek acaba, ocak ayının sonunda tamamen bitmiş olur mu?
Ama kendi tahminim ocak sonuna bence de biter.
Yorum
-
İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegördum kardes,var mı bılgı catıyla alakalı bırde su meshur arac cıkısı ıle bır bılgı alabıldın mı ?
Araç çıkışı da dediğimiz gibi, en büyük araçların girebilmesi için bi tane büyük çıkışın olması gerekiyor. Teknik olarak numaralı tarafındaki köşelere yapmak mümkün olmamış, ayrıntısını sormayın, ben de sormadım çünkü, öğrenmek istemiyorum...
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bunlar nedir?
Yorum
-
İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamadigimdan soruyorum, her yagmur yagdiginda o platform oyle göl gibi mi olacak?
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkese teşekkür ederim...
Yorum
-
İlk olarak Caglar TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemeklerin için teşekkürler bekir bu arada senin kafayıda ütülüyoruz ama kusura bakma
Yorum
Yorum