Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor maçlarını istanbulda yapsa daha çok taraftar gelir maçlara. Trabzon halkının takımını sahiplenmediğini düşünüyorum. Anca yazarsınız buradan mail atarsınız maçlara bakarız Fb Gs Bjk maçları hariç full çektiğini görmedim. İş eleştirye gelince 1. siniz ama taraftarlıkta küme düştük.

Yorum

• Tribünler anlaşılan dik değil.
      Alt tribünün kapisetesi üstten düşük olacak gibi duruyor.
      Localar kayserideki gibi çok belli olacak gibi.
      son fotolardan sonra olumlu hava olumsuza döndü bende.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O zaman saha boyutlarının büyütülüp tribünleri sahaya yaklaştırma olayıda ortadan kalkıyor .
        Aynen, bu yöntem görüş açısından problem yaratır. En güzel çözüm portatif tribün gibi görünüyor...

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor maçlarını istanbulda yapsa daha çok taraftar gelir maçlara. Trabzon halkının takımını sahiplenmediğini düşünüyorum. Anca yazarsınız buradan mail atarsınız maçlara bakarız Fb Gs Bjk maçları hariç full çektiğini görmedim. İş eleştirye gelince 1. siniz ama taraftarlıkta küme düştük.
          ya hu de get arkadaş Trabzon taraftarını beğenmiyorsan gel Trabzonda yaşa o zaman. Görelim bakalım tribün taraftarlığını.
          Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ya hu de get arkadaş Trabzon taraftarını beğenmiyorsan gel Trabzonda yaşa o zaman. Görelim bakalım tribün taraftarlığını.
            Trabzonspor için ölürüm Trabzonspor taraftarları ise 5 para etmez ben dededen Trabzonsporluyum Trabzonsporluluğu mu sorgulamaya kalkmayın sakın.
            Benim demek istediğim takımın ne durumda olursa olsun dolduracaksın o stadı ki alem taraftar görsün. Ürksün Trabzonspor bu şakaya gelmez desin anlıyor musun ?

Yorum

Trabzonspor için ölürüm Trabzonspor taraftarları ise 5 para etmez ben dededen Trabzonsporluyum Trabzonsporluluğu mu sorgulamaya kalkmayın sakın.
              Benim demek istediğim takımın ne durumda olursa olsun dolduracaksın o stadı ki alem taraftar görsün. Ürksün Trabzonspor bu şakaya gelmez desin anlıyor musun ?
              Trabzonspor taraftarları 5 para etmiyorsa takımı tutmana gerek yok. Sen daha iyi taraftarlara layıksın kuş familyasında dene birde şansını.
              Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çok merak ediyorum projenin başından beri olaylar bir kayıt altına alınıyor mu, yapım aşaması kayıta alınıyor mu video olarak? Bir belgesel niteliğinde bir şey izleyebilecek miyiz ? Yoksa hiç bir şey yapılmıyor mu ?
                Bu mesajı okuyan biri olursa belki aklına gelir.

Yorum

Trabzonspor taraftarları 5 para etmiyorsa takımı tutmana gerek yok. Sen daha iyi taraftarlara layıksın kuş familyasında dene birde şansını.
                  Senmi karar veriyorsun buna ?

Yorum

Senmi karar veriyorsun buna ?
                    sen bizim taraftarın 5 para etmediğine karar verirsen, sana da kararı verirler.

Yorum

sen bizim taraftarın 5 para etmediğine karar verirsen, sana da kararı verirler.
                      adamı hasta etme orada ne demek istediğimi anladın bana laf oyunu mu yapıyorsun Trabzonsporlusun diye ağzımı bozmuyorum ama ileri gitme kimler verecek bana ayarı gelsin versin bekliyorum konuyu uzatma.
                      En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 03.05.2014, 23:59.

Yorum

adamı hasta etme orada ne demek istediğimi anladın bana laf oyunu mu yapıyorsun Trabzonsporlusun diye ağzımı bozmuyorum ama ileri gitme kimler verecek bana ayarı gelsin versin bekliyorum konuyu uzatma.
                        Kızma şampiyon. Al izle bunu sakin ol. http://inciswf.com/1290103801.swf

Öyle 5 para etmezsiniz deyip sonra diklenmek yok.
                        En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 04.05.2014, 00:01.

Yorum

Kızma şampiyon. Al izle bunu sakin ol. http://inciswf.com/1290103801.swf

Öyle 5 para etmezsiniz deyip sonra diklenmek yok.
                          Ne adamsın ya

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tribünler anlaşılan dik değil.
                            Alt tribünün kapisetesi üstten düşük olacak gibi duruyor.
                            Localar kayserideki gibi çok belli olacak gibi.
                            son fotolardan sonra olumlu hava olumsuza döndü bende.
                            Loca konusunda ben de pişmanlık yaşatacaklarını düşünüyorum. Mersin Arena tarzı tipsiz bir manzarayla karşılaşmamız süpriz olmayacaktır. % 25 söylemleri de bildiğin yalan çıktı zaten. Demek ki ortaya çıkacak olan yapı pek tatmin edici olmayacak. Halâ ortada ne yeni görsel var ne de doğru düzgün bir bilgi.

"get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Loca konusunda ben de pişmanlık yaşatacaklarını düşünüyorum. Mersin Arena tarzı tipsiz bir manzarayla karşılaşmamız süpriz olmayacaktır. % 25 söylemleri de bildiğin yalan çıktı zaten. Demek ki ortaya çıkacak olan yapı pek tatmin edici olmayacak. Halâ ortada ne yeni görsel var ne de doğru düzgün bir bilgi.

kardeş mersin arena gibi olsa keşke, projenin resimlerini ilk gördüğümde şakadır dedim ama gerçek çıkdı yapılan stadyumlar arasında en kötüsü kimse inkar edemez bunu 3 kat locamı olur? tribünün yarınısı loca almış.Erol ağluna sorduğumda(twitterda)biraz betonarme ama stadda protokol basın tribünü falanda olması gerek dedi. sanki sadece bizim stadda protokol tirünü basın basın tribünü odası falan var ??? asıl beni sinirlendiren bizi mal salak yerine koymaları. bide tepkiden kurtukları için projenin görsellerini paylaşmıyolar şu projenin şu locaların şu gürünümünü sağlayan yada engel olabilecekken karışmayan herkesin Allah belasını vers,n
                              Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• Arkadas yukarda doğru yere değinmiş ama stadı doldurma olayı cok geniş kapsamlı konu. Yani eğitim sosyolojik bölgesel kültürel ekonomik ulaşımsal ne ararsan var

550 bin kişilk dortmund şehri 80 bin kişilik stadda satacak bilet bulamıyor

Bugun trabzon şehri 760 bine yakın nüfusuyla 25 bin kişilik stadı ancak bedava biletle doldurur ( derbiler hariç)

Bu olay sadece trabzon için değil ülke için ciddi sorun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X