Trabzonspor maçlarını istanbulda yapsa daha çok taraftar gelir maçlara. Trabzon halkının takımını sahiplenmediğini düşünüyorum. Anca yazarsınız buradan mail atarsınız maçlara bakarız Fb Gs Bjk maçları hariç full çektiğini görmedim. İş eleştirye gelince 1. siniz ama taraftarlıkta küme düştük.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman saha boyutlarının büyütülüp tribünleri sahaya yaklaştırma olayıda ortadan kalkıyor .
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor maçlarını istanbulda yapsa daha çok taraftar gelir maçlara. Trabzon halkının takımını sahiplenmediğini düşünüyorum. Anca yazarsınız buradan mail atarsınız maçlara bakarız Fb Gs Bjk maçları hariç full çektiğini görmedim. İş eleştirye gelince 1. siniz ama taraftarlıkta küme düştük.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya hu de get arkadaş Trabzon taraftarını beğenmiyorsan gel Trabzonda yaşa o zaman. Görelim bakalım tribün taraftarlığını.
Benim demek istediğim takımın ne durumda olursa olsun dolduracaksın o stadı ki alem taraftar görsün. Ürksün Trabzonspor bu şakaya gelmez desin anlıyor musun ?
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor için ölürüm Trabzonspor taraftarları ise 5 para etmez ben dededen Trabzonsporluyum Trabzonsporluluğu mu sorgulamaya kalkmayın sakın.
Benim demek istediğim takımın ne durumda olursa olsun dolduracaksın o stadı ki alem taraftar görsün. Ürksün Trabzonspor bu şakaya gelmez desin anlıyor musun ?Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok merak ediyorum projenin başından beri olaylar bir kayıt altına alınıyor mu, yapım aşaması kayıta alınıyor mu video olarak? Bir belgesel niteliğinde bir şey izleyebilecek miyiz ? Yoksa hiç bir şey yapılmıyor mu ?
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor taraftarları 5 para etmiyorsa takımı tutmana gerek yok. Sen daha iyi taraftarlara layıksın kuş familyasında dene birde şansını.
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenmi karar veriyorsun buna ?Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen bizim taraftarın 5 para etmediğine karar verirsen, sana da kararı verirler.En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 03.05.2014, 23:59.
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamı hasta etme orada ne demek istediğimi anladın bana laf oyunu mu yapıyorsun Trabzonsporlusun diye ağzımı bozmuyorum ama ileri gitme kimler verecek bana ayarı gelsin versin bekliyorum konuyu uzatma.
Öyle 5 para etmezsiniz deyip sonra diklenmek yok.En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 04.05.2014, 00:01.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKızma şampiyon. Al izle bunu sakin ol. http://inciswf.com/1290103801.swf
Öyle 5 para etmezsiniz deyip sonra diklenmek yok.
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribünler anlaşılan dik değil.
Alt tribünün kapisetesi üstten düşük olacak gibi duruyor.
Localar kayserideki gibi çok belli olacak gibi.
son fotolardan sonra olumlu hava olumsuza döndü bende.
Yorum
-
İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLoca konusunda ben de pişmanlık yaşatacaklarını düşünüyorum. Mersin Arena tarzı tipsiz bir manzarayla karşılaşmamız süpriz olmayacaktır. % 25 söylemleri de bildiğin yalan çıktı zaten. Demek ki ortaya çıkacak olan yapı pek tatmin edici olmayacak. Halâ ortada ne yeni görsel var ne de doğru düzgün bir bilgi.
Miguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
Arkadas yukarda doğru yere değinmiş ama stadı doldurma olayı cok geniş kapsamlı konu. Yani eğitim sosyolojik bölgesel kültürel ekonomik ulaşımsal ne ararsan var
550 bin kişilk dortmund şehri 80 bin kişilik stadda satacak bilet bulamıyor
Bugun trabzon şehri 760 bine yakın nüfusuyla 25 bin kişilik stadı ancak bedava biletle doldurur ( derbiler hariç)
Bu olay sadece trabzon için değil ülke için ciddi sorun
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum