Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizde İstanbulda oturuyoruz... Genelde sigaraya kart çeken yerler komisyon alır 0,75 tl gibi büfe bakkal gibi, hatta bazı yerler sigaraya kart çekmez komisyonda almaz çekmiyoruz kardeşim der...valla bu trabzon a özgü birşey değil....

Ama ''Çakayrum'' Lafı Bence Trabzon a Özgü )
    sigaraya avrupada bilen kart cekilmiyor
    adamin bütün geliri karta gidiyor

quick isminde islem var kartin chipinde kontür yüklermis gibi yüklersin ancak onu kullanirsan kabul ediliyor
    10 avrodan asaga süpermarketler disi pek is yerleri kart almaz kredi kartini hic almazlar
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ne kafeteryası, wi fi si, led tvsi

tuhafiyeci, çay bahçesi falan olur

Yorum

• Koskoca Trabzonspor eğer 122 tane loca yı satamıyorsa bırakalım zaten o işi kapış kapış satılması lazım klübe destek olmazsan loca vip forma vb şeyleri alamazsan klübün her maç stadı full çeken FB ile yarışmasını beklemek haksızlık olur . Sen stadını dolduracaksın ki hem yönetimin hemde futbolcuların bu takımın arkası sağlam diyip canla başla çalışsınlar.

Yorum

• ısıtma işi biraz yalan geliyor bana he belki ufo takarlar bir kaç tane onu bilemem

Yorum

• bu loca işi çok iyi kar getirir eğer sata bilirsek 40bin dolardan 122 loca 5milyon dolar gibi bir rakam yapıyor biz bu parayı Avniakerden bile kazanamayız.
            2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Vallaha çok çirkin buna bakılırsa bizimki daha güzel
              Yapmaayın abi ya Allah aşkına bizim stadın görseline baktığın zaman canlı duruyor mu?

Yorum

• Video'da şantiye şefinin verdiği kapasite rakamları benim de kafamı karıştırdı. Eksik söylediği birşeyler vardır umarım.

Vip/Protokol Tribünü .... 4.000
                Maraton Tribünü ......... 15.000
                Kale Arkaları Tribünü .... 7.500 x 2= 15.000
                En son erolizmts tarafından düzenlendi; 02.05.2014, 17:29.
                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Vip/Protokol Tribünü : 4.000
                  Maraton Tribünü : 15.000
                  Kale Arkaları Tribünü : 7.500 x 2= 15.000

Şantiye Şefinin verdiği kapasite rakamları benim de kafamı karıştırdı.
                  6binde köselerdir

4x1500
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stad projesinin %25 inin tamamlanmasının üzerinden epey geçti hala açıklama yok değil mi? Devlet sırrı sanki ........ satiyim.
                    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak gabric tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İş güvenliği uzmanı buna güldü
                      Gerçek hayatta yapmak çok zor ama reklam için çok uygun bir senaryo, ama bu tür şeylerin yapılabilmesi için isim hakkını bir an önce satmamız lazım, kulüp değil o sponsor yapacak yani bu işleri...

Yorum

• locaların tamamı illada istenen fiyatlardan satılacak diye bir şey yok öncelikle belirlediğin fiyattan tercihli olarak isteyene istediği locayı satarsın daha sonra satamadıklarını şartlarını belirleyip açık artırma ile satışa çıkartırsın meseleyi bu şekilde çözersin

Yorum

• avnı akerden de 10-12 tirilyon para gırıyor sanırım kombınelerle bırlıkte dıye bılıyorum.
                          Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
                          Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
                          NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• İlk olarak Ufuk Turgut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            avnı akerden de 10-12 tirilyon para gırıyor sanırım kombınelerle bırlıkte dıye bılıyorum.
                            7-8 milyon civarında diye biliyorum bende

Yorum

• Önce tribünün sahaya uzaklığı uzadıkça uzadı...
                              Şimdi ise localar az mı çok mu,ne kadar para kazanırız localardan..
                              Arkadaşlar,bu kadar sığ değiliz yahu !
                              Stadyumla ilgili teknolojik altyapı,
                              Ts Club,mağazalar,müze,efsanelerin heykelleri vb..,
                              Stadyumun konforu,kullanışlılığı..,
                              Stadyumun sürekli canlılığını koruması ..konu çok..
                              Localar konusu sıktı..

Tabi,insan istiyor ki ;Trabzon'da bir ekip oluşsun..
                              Gitsin stadyum sorumlusu yöneticiyle görüşsün..
                              Talepleri iletsin,bilgi alsın ve takip etsin..
                              Kim bilir,belki o da olur..
                              Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                              Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                              Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• 25 bin kombine mi? Çok komiksiniz

O stat derbiler haricinde Kadir has stadına dönmezse ben de bir şey bilmiyorum. 40 bin Trabzon şehri için çok yüksek bir rakam oldu. Keşke biraz daha realist baksaydık.
                                En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 03.05.2014, 00:07.
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

Çalışıyor...
                                X