Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bişey anladıysam arap olayım
    Şimdi dün konuşuyordunuz ya, yeni yapılacak blok neden o kadar solda diye acaba ne için yapılacak diye tartışmıştınız dün hatta sen resim üzerine çizgiler çizmiştin blokun açıklığını anlatmak için. Bende bu resmi görünce stadyumun dip tarafı bayağı geniş olduğunu gördüm ve dedim ki bunun nedeni bundandır.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şimdi dün konuşuyordunuz ya, yeni yapılacak blok neden o kadar solda diye acaba ne için yapılacak diye tartışmıştınız dün hatta sen resim üzerine çizgiler çizmiştin blokun açıklığını anlatmak için. Bende bu resmi görünce stadyumun dip tarafı bayağı geniş olduğunu gördüm ve dedim ki bunun nedeni bundandır.
      Orası deniz tarafına doğru aynen devam edecek he mi?

Bi de bu fotoğraflar bugünün müymüş?

Yorum

Orası deniz tarafına doğru aynen devam edecek he mi?

Bi de bu fotoğraflar bugünün müymüş?
        Heh işte burada kesin bir şey diyemem ama görünen o yönde Bu resimleri bu gün paylaştı Erol Ağaoğlu.

Yorum

• Bi de Fatih bu kalıpların sahada işi ne, yerlerine götürülmek için vinci mi bekliyorlar, ne iş anlamadım???

Yorum

• 5 subat itabariyle stadın ilerleme seviyesi %8.bu ayın sonunda 5 mart itabariyle seviyesi tokinin sayfasında yayınlanır.takip etmek için tokinin sayfaaından uygulamalar secip ordan devam eden uygulamalardan il olarak trabZonu secerseniz orda trabzondaki butun işlerin ilerleme seviyesi vardır.yalnız belirtilen%bir önceki ayı. 5 itabariyle mütehatin tokiye yaptıgı hakediş baz alınarak yapilmistir

Yorum

Bi de Fatih bu kalıpların sahada işi ne, yerlerine götürülmek için vinci mi bekliyorlar, ne iş anlamadım???
              Bu kalıplar söküldükleri zaman bakım yapılır yani üstünde kalan beton parçacıkları temizlenir ve mazotlanır veya ilaçlanır ama genelde mazot kullanırlar ki bir sonraki kolon pürüzsüz çıksın diye ayrıca şu anda kalıplanacak kolon yoksa bunları boş alana çekilir diğer kalıp işlerine engel olmasın diye .Kolon demiri bağlandıktan sonra vinçle yerine alınır.

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu ?

Benim dediğim resmi silmiş, bunlardan farklıydı
                HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu kalıplar söküldükleri zaman bakım yapılır yani üstünde kalan beton parçacıkları temizlenir ve mazotlanır veya ilaçlanır ama genelde mazot kullanırlar ki bir sonraki kolon pürüzsüz çıksın diye ayrıca şu anda kalıplanacak kolon yoksa bunları boş alana çekilir diğer kalıp işlerine engel olmasın diye .Kolon demiri bağlandıktan sonra vinçle yerine alınır.
                  Hee, bi kere kuruyorlar sonra hazır pat pat yerlerine yani, iyiymiş

Yorum

Hee, bi kere kuruyorlar sonra hazır pat pat yerlerine yani, iyiymiş
                    Evet inşaatlar artık bu yöntemlerle yapılıyor

Yorum

• şu başlığın hali içler acısı yeminle. takımın geleceğini kurtaracak koca projeyi 3 5 kişi takip edip bilgi paylaşıyor. millet kendi kişisel zevkini tatmin etmedi diye stadı yok sayıyor. bjk bursa hatta konya forumlarında günde onlarca sayfa ilerliyor. hakkaten sadece lafta büyük taraftarımız var..

Yorum

• [QUOTE=Fatih Ç;1919549616]

Yanliiiiiiiizzzzz ! Fatih agbii saat aksam 10 gibi akyazidan gectmm loca katkarin kaliplari dikilmeye baslnmis gerçekten buyulemdim. Gerçekten stadyum baya heybetli olacak gibi. O yedek kulübesinin hizasindan yavaş yavaş kaliplari koymuşlar güzel oluyor

Yorum

• Stadın isitma sistemi ins dusunulmustur yoksa insanlar donar kışın orda arenadan tecrubeliyim macta ayaklarimi hissetmemistim
                          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şu başlığın hali içler acısı yeminle. takımın geleceğini kurtaracak koca projeyi 3 5 kişi takip edip bilgi paylaşıyor. millet kendi kişisel zevkini tatmin etmedi diye stadı yok sayıyor. bjk bursa hatta konya forumlarında günde onlarca sayfa ilerliyor. hakkaten sadece lafta büyük taraftarımız var..
                            Kısaca "Tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksiniz" diyosun he?

Gesendet.
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• [QUOTE=Koray Böyük;1919549823]
                              İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yanliiiiiiiizzzzz ! Fatih agbii saat aksam 10 gibi akyazidan gectmm loca katkarin kaliplari dikilmeye baslnmis gerçekten buyulemdim. Gerçekten stadyum baya heybetli olacak gibi. O yedek kulübesinin hizasindan yavaş yavaş kaliplari koymuşlar güzel oluyor
                              Mayıs sonu gibi önümüzü görürüz loca tarafı bitmiş olur kale arkası da ilerlemiş olur şekil almış olur stadyum.

Yorum

• Bu Fiko neyin kafasını yaşıyor.. Ağustos'a bitirecekmiş stadı yok 34. hafta maçını orada yap istersen..

Mümkün olmamakla birlikte eğer başarabilirsse Fiko'yu TOKİ Bakanı yapalım..

Yorum

Çalışıyor...
                                X