çalışmalar nasıl gidiyor acaba, çalışan sayısı aynımı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu başlığın hali içler acısı yeminle. takımın geleceğini kurtaracak koca projeyi 3 5 kişi takip edip bilgi paylaşıyor. millet kendi kişisel zevkini tatmin etmedi diye stadı yok sayıyor. bjk bursa hatta konya forumlarında günde onlarca sayfa ilerliyor. hakkaten sadece lafta büyük taraftarımız var..
Konya, Bursa, Bjk Forumlarında insanlar inanılmaz bilgiler paylaşıyorlar.
Hani imrenmemek elde değil...
Şunu sizlere açık açık söyleyeyim;
''Bu stadyum ne Konya ne Bursa ne de Bjk Stadyumundan daha aşağıdır.''
Sorunlarımız yok mu? Elbette var...
Fakat yerden yere vurmaya da gerek yok!
Gerekli baskıyı ne yönetim olarak ne de taraftar olarak oluşturamadık...
Arkadaşımız güzel söylemiş, ''Lafta büyük taraftarımız var.''
Yorum
-
Eleştiriler olacaktır. Kimse "Ben tümden reddediyorum" demiyordur, sanmıyorum. İkisini ayıralımTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEleştiriler olacaktır. Kimse "Ben tümden reddediyorum" demiyordur, sanmıyorum. İkisini ayıralımÖzkan SÜMER
Yorum
-
Bu baslik hak ettiginden az ilgi görmesinin 3 nedeni var.
1. Sike meselesi yüzünden hepimiz futbola küstük. Altin kaplamali bir stad yapsalar bile fark etmez.
2. Herkes diger platformlarda takiliyor. Buraya bir mesaj atan baska bir platformda 10 mesaj atiyor cünkü moda bu.
3. Bizim yönetimin ilgisizligi.
Birinci meselede pek yapacak bir seyimiz yok haliyle. Müslümanim diye gecinen bu ülke utansin.
Ikinci meselede ise artik bir sey söylemeye gerek yok. Ahali secimini yapmis ve bizler artik forumun cöküs yillarini izliyoruz.
Son meselede potansiyel var ama dogru düzgün iletisime gecilemedigi icin oldu bittiye geliyor. Suc 70% yönetimde, 30% bizde.
Yani haliyle bu durum düzelmez. Neresinden bakarsak bakalim bir cikmaz cikiyor önümüze.
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesela dün beşiktaşlı yöneticiler ve futbolcular stad inşaatını ziyaret etmişler. Bu bile ne kadar boş bir kulüp olduğumuz göstermiyormu?
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesela dün beşiktaşlı yöneticiler ve futbolcular stad inşaatını ziyaret etmişler. Bu bile ne kadar boş bir kulüp olduğumuz göstermiyormu?Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde taraftarlar olarak ziyaret edelim. Kulube ornek olmus oluruz
Yorum
-
http://www.styinsaat.com.tr/incele.php?id=Mg== arkadaşlar bu ling sty inşaatın iletişim sayfasına ait, yetkililerden stadyumla ilgili bilgi paylaşımında bulunmak için talepte bulunabiliriz ayrıca başlığın ilgisiz olduğu söylenemez, 38774 yorum, en çok görüntülenen ve yorum yapılan başlıklardan biri bu başlık, başlıkla ilgili teknik bilgiye sahip olmadığımızdan düşüncelerimizi paylaşamıyoruz yalnız şunu biliyorum Akyazı stadyumunun Avni Aker den muhteşem ve görkemli olacağı kesin
Yorum
-
Başbakan Bursa'da "Timsah Arena ismini beğenmedim" demiş. Yani stat isimlerini de ben belirlemeliyim düşüncesinde kendileri. Korktum valla, bakalım ileride bizim stadyum için de bir bomba patlatacak mı!En son erolizmts tarafından düzenlendi; 20.03.2014, 21:45.
Yorum
Yorum