Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim anlamadığım bu forumda bunca üye, Bunca Ts sevdalısı var. Şimdi bakıyorum Sty inşaatta ki çalışanlara hep Trabzonlu. Bir tanemi tanıdık çıkmaz bu forumdan

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bana göre bizim stadın tek sorunu çatı. Stadı çok küçük gösteriyor. Yoksa 40 bin kişilik bir stad görkemli büyüklükte olur. Örneğin üstteki stadında kapasitesi 40 binden fazla olmayacaktır. Ama bakıldığında akyazıdan büyük gibi duruyor. Bizimkisi resmen kutu gibi bi stad
      Bizimkinin küçük görünmesinin bir nedeni de platform. Stadı iki kat eksik gibi görüyoruz bu nedenle...

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Son proje resminde farkettiysen stadın diğer yanındaki alanlar beyazlatılmış. Oralar şu anda projede yok yani. Ayrıca stadın hemen yanında gri yuvarlak yapı kapalı spor salonuydu, ama o da Hayri Gür olduğu için projeden çıkartıldı.

Dün bu görsel ile beraber 1 tane daha görsel attı ama o görseli silmiş ve o görselde bütün alan kullanılmıştı, projenin son hali adında yayınlanmıştı.
        HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

-Erol Ağaoğlu-
          Bu gün foruma girmek işkence resmen. Ayrıca dün tartışma konusu vardı kazıklar aynı hizada değil diye, paylaştığım resimde seyyar vinç olan kısımda kazıkların açıklığı daha net anlaşılıyor.
          Anlamadım Fatih, hangi resimden bahsediyorsun?

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bizimkinin küçük görünmesinin bir nedeni de platform. Stadı iki kat eksik gibi görüyoruz bu nedenle...
            Bence de Platform bunun nedeni. Normalde 40 metre yüksekliği var stadyumun.

Yorum

Anlamadım Fatih, hangi resimden bahsediyorsun?
              Seyyar vinç yani kamyon olan resim

Yorum

• Bu mu? Ama burası deniz tarafı değil ki, yol tarafı. Ben mi yanlış görüyorum?

Yorum

• Yanarım da bu taraftarın stadyum konusunda derdini dinleyeninin olmamasına yanarım.
                  .

Yorum

Bu mu? Ama burası deniz tarafı değil ki, yol tarafı. Ben mi yanlış görüyorum?
                    Hayır ben o resmi örnek için verdim kamyonun durduğu yerin genişliğini göstermek için . O yüzden dün çizdiğiniz çizgiler açılı çıkıyordu

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dün bu görsel ile beraber 1 tane daha görsel attı ama o görseli silmiş ve o görselde bütün alan kullanılmıştı, projenin son hali adında yayınlanmıştı.
                      Bu ?

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence de Platform bunun nedeni. Normalde 40 metre yüksekliği var stadyumun.
                        O platformun konulmasının sebebide o zaten. 30 bin kişilik tasarlanmış stadyumun dış kaplamasını bizim 40 binlik stadyuma başka şekilde "nakledemezdiler".

Gesendet.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Loca tribünü hariç bizim stadyumun tribün olarak bundan çok farklı olacağını sanmıyorum. Bizim stadyumun bize bu kadar çirkin gelmesinin nedeni tanıtım görsellerinin çok çok kötü hazırlanmış olması.

Hani belki, 2-3 santimlik açı farkıyla kat sayısı farkı vardır. hatta localardaki cam paneller farklı olabilir belki ama çatı kısmını saymazsak, tribün mesafesi ve bi çok açıdan hemen hemen aynı. hatta istenirs loca kısmı da ub kalitede yapılabilir. yani bu projeyi çatı hariç birebir olarak trabzonda görebiliriz.

çatıda kullanılacak membran konusunda da gerekli açıklamalar yapıldı burada, açıkcası mersin stadyumuyla karşılaştırılmasını abes görüyorum.

hassasiyetlerimizi dile getirmemiz elbette normal, getirmemiz de lazım zaten ama eksik ve çirkin pes için yapılan stadyum yamalarını andıran görseller üzerinden çok acımazsızca eleştiri yapmak yanlış bence.

Yorum

Hayır ben o resmi örnek için verdim kamyonun durduğu yerin genişliğini göstermek için . O yüzden dün çizdiğiniz çizgiler açılı çıkıyordu
                            Bişey anladıysam arap olayım

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O platformun konulmasının sebebide o zaten. 30 bin kişilik tasarlanmış stadyumun dış kaplamasını bizim 40 binlik stadyuma başka şekilde "nakledemezdiler".

Gesendet.
                              Platformun stadyuma bir artısı var bunu unutmayalım bence. 1. Katta çıkış tünelleri yok bu sayede bütünlük sağlanmış olacak.

Yorum

Platformun stadyuma bir artısı var bunu unutmayalım bence. 1. Katta çıkış tünelleri yok bu sayede bütünlük sağlanmış olacak.
                                Evet, stadyumun heybetini gizliyor ama böyle de bir artısı var, bardağın neresine bakarsak artık..

Yorum

Yükleniyor...
                                X