Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kuleden yollamamış bu kez, ama bu açıdan ben ilk kez gördüm stadı güzel olmuş.
    Valla bu konuda mütevazi olamıycam benimkiler daha güzel

Çok teşekkür ederiz kendisine ve paylaştığın için sana da tabi. ama en kısa zamanda kuleden de bekliyoz öyle söyle kendisine

Yorum

Kuleci Adem: ''son halimiz yoğun çalışma devam kapalı tribün 3. Kat son iki kat''
      Ha şöyle kuşbakışı olsun

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biz membran işini görüntü açısından diyoruz yoksa tabii ki görsellerde görünen haliyle insanların tribünlerde donacağı kesin. Ekstra bir bariyer gerek bunun için, cam, duvar, her ne olursa razıyız artık. Hepimiz baştan beri bunu dile getiriyoruz ama henüz bir yol katedemedik bu konuda.
        dış görünüş de önemli tabi ki ama bugün o soğuğu yiyince salonda kesinlikle membranla merdiven altlarının arasının camla kapatılması gerektiğini anladım..

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          vay arkadaş karadenizin mavisi de bi başka yaa var mı karadeniz gibisi fotolara bakınca hayran olmamak elde diil.(trabzonda oturuyorum gerçi ama fotoğraftan bi başka güzel )
          O mavinin üzerine beyaz Membran yerine şöyle bordo ağırlıklı Gümrükçüoğlunun gösterdiği gibi bir stadyum dikilebilirdi. Daha muhteşem bir hal alabilirdi manzara.

Gesendet.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            dış görünüş de önemli tabi ki ama bugün o soğuğu yiyince salonda kesinlikle membranla merdiven altlarının arasının camla kapatılması gerektiğini anladım..
            Orası kesin. Hatta tribünle çatı arasına da bişey lazım, şunun gibi;

yoksa her türlü deniz rüzgarını yeriz orda.
            En son f1bekir tarafından düzenlendi; 15.03.2014, 23:50.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biz ne diyoruz kaç aydır?

Gesendet.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• http://www.haberts.com/m/?id=21521

iho taraftarlari birlestirecekmis... Iyi olur ama bence bu onun sonu olur..allah yardimcisi olsun
                !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Biz ne diyoruz kaç aydır?

Gesendet.
                  hayır aylardır dediğimiz şey farklı. biz membranın yere kadar inmesini savunuyoruz bunu genelde görsel açıdan istiyoruz. ancak benim dediğim membranla bağımsız iç tribünün betonarmesinin bittiği yerden tavana kadar camla ve kapı ile kapatmak. tıpkı hayri spor salonunda olduğu gibi. ikisi farklı konular.

Yorum

• Saha tribün uzaklığı ne kadar olaacak bana biri özelden mesaj atarsa çok sevinirim
                    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

Kuleci Adem'e teşekkür etmeyene 1 hafta ceza veririm.
                      Ellerine sağlık.
                      Güzel fotoğraf.
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• F1 bekir tek kelimeyle adamsin buraya bircok kisi fotograf koyuyo ki hepsinin ellerine saglik ama senin resimlerini tek gecerim kardesim
                        GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• Günaydın arkadaşlar, yeni tartışma konusunu başlatıyorum; aga bu nedir?

Bilen varsa hemen söylesin, yoksa başlık acayip karışıyor sonra

Yorum

• Bana asansör boşluğu olabilir gibi geldi ama kapı için yer bırakılmış mı bilemiyorum

Yorum

• Aman bir an önce bitirin stadı da sponsor parasını yiyelim.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Günaydın arkadaşlar, yeni tartışma konusunu başlatıyorum; aga bu nedir?

Bilen varsa hemen söylesin, yoksa başlık acayip karışıyor sonra
                                Genelde asansör kısımları ya da merdivenler perde beton oluyor.
                                “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X