Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bana asansör boşluğu olabilir gibi geldi ama kapı için yer bırakılmış mı bilemiyorum
    dün akşam ben de düşündüm bunu hatta bi tartışma başlatayım dedim ama vazgeçtim bence de asansör boşluğu bu şekilde başka ne olabilir ki

Yorum

• Evertonun localadi dikkatimi cekti, kulubelerin direk arkalarinda. 10cu sira hizasinda

HEP
      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        dün akşam ben de düşündüm bunu hatta bi tartışma başlatayım dedim ama vazgeçtim bence de asansör boşluğu bu şekilde başka ne olabilir ki

Havalandırma boşluğu olabilir.

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          http://www.haberts.com/m/?id=21521

iho taraftarlari birlestirecekmis... Iyi olur ama bence bu onun sonu olur..allah yardimcisi olsun
          sadece bunu başarıp gitse bile hayırla yad edilir, Trabzonspor'a yapılacak en büyük hizmettir, haa bunu başarabilecek adam var mıdır???

Yorum

• Arkadaşlar inşaatlarda o bölümlere Çekirdek denir, bu bölümlerde inşaatın büyüklüğüne göre havalandırma,asansör, merdiven gibi bölümler buradan oluşur. Şimdi buradaki durum kesite baktığımız zaman merdiven olma olasılığı yüksek.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaşlar inşaatlarda o bölümlere Çekirdek denir, bu bölümlerde inşaatın büyüklüğüne göre havalandırma,asansör, merdiven gibi bölümler buradan oluşur. Şimdi buradaki durum kesite baktığımız zaman merdiven olma olasılığı yüksek.
              Evet agbii haklisin ama baktigimizda o merdiven yeri başkan merdiven in arka kismi bos.. Bence orasi asasor boşluğu. Bide agbi o kadar yere merdiven yapilsa ne olur yapilmasa ne olur merdiven için oldukça küçük bi alan. Ekstra not olarak kenarları demirler var ve en az 20 cm lik bir beton var. Kesinlikle asansör boşluğu diyen dusunuyorum

Yorum

• Bursa tribün uzaklıkları. Valla yapılmış ve yapılacak projeler içinde en beğendiğim ve en güzel olacağını düşündüğüm proje timsah arena.

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bursa tribün uzaklıkları. Valla yapılmış ve yapılacak projeler içinde en beğendiğim ve en güzel olacağını düşündüğüm proje timsah arena.
                  Hocam iyi güzelde köseler berbat olmus. Sanki biri makasla kesmis orayi
                  .

Francesco
                  Totti

Yorum

• Sizce stat yapımı bu hızla ilerlerse ne zaman biter?
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Bu stadın planı veya taslığı neden paylaşılmıyor????

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                      Bir Gün Herkes Fenerli Olacak Geri Kalan 364 Gün TRABZONSPORLU OLACAK!!

Yorum

• İlk olarak TSpeja61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu stadın planı veya taslığı neden paylaşılmıyor????

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                        projenin %25i tamamlandiktan sonra aciklanacakmis sözde

İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sizce stat yapımı bu hızla ilerlerse ne zaman biter?
                        ins. böyle devam eder ve verilen tarihe proje %100 tamamlanarak teslim edilir
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Arkalarda yazıldımı bilmiyorum Bursasporun kale arkası mesafesi kaç acaba resimlerde görünen mesafeler oldukça iyi.
                          Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Günaydın arkadaşlar, yeni tartışma konusunu başlatıyorum; aga bu nedir?

Bilen varsa hemen söylesin, yoksa başlık acayip karışıyor sonra
                            Otoparktan yayan stada dogru giden merdien diyorum ben.. Bi arkadas Hutbe dedi

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bursa tribün uzaklıkları. Valla yapılmış ve yapılacak projeler içinde en beğendiğim ve en güzel olacağını düşündüğüm proje timsah arena.

localar kötü olmuş
                              ( ゚д゚)

Yorum

• gözetleme kulesi gibi localar
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X