Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Napalim kardesim herkes gibi beklemekten baska caremiz yok ama yeni sezona yetismese bile ikinci yariya kesin yetisecek bence
    E ne deduk bise mi deduk abi Saka bir yana, beklemek sorun degil de verilen sözleri tutmamak sinir bozuyor, Mehmet Atalay'in "Akyazi 2011 gençlik oyunlarina yetisecek" demesinden sonra illa yetisir diye düsünmemek lazim belki ama 5 6 sene gecikmesini elestirmek te en dogal hakkimiz bence...
    Olan oldu, bari bundan sonra saçma bir sey ortaya çikmasin diye ugrasmamiz gerek... localar, tribün altlari falan mesela
    İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ayni düsündügüm icin zaten hic detayli sormadim
    ama senide yakaladimmi insanin sorasi gelmiyor degil
    en iyisi asaga yatalim
    hayirli geceler
    Yok abi sorabilirsin, zaten sorularin çoguna cevap verebilirim diye düsünüyorum... Yazamadigim 1 2 sey varsa da çok çok önemli olmayan seyler, onlar da bir gün ortaya çikar, olmadi biz kendi aramizda bmn ortaminda konusuruz
    Hayirli geceler herkese
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Erol Ağaoğlu misafir takım tribününün protokol tribününün yanında deniz tarafında olacağını yazmış twittera.

Yani tam bizim istediğimiz yerde
      İstanbul Haramilerine Karşı Trabzonspor...

Yorum

• Dolgu alanı ile denizin birleştiği alanda Akyazı'dan bağımsız bir yol yapılmalıdır. Bu yol kimseden izin alınmaksızın kullanılması gerekir.

Kanun gereği sahiller kapatılamaz. Kişi sahil kenarından doğal engeller hariç yürüyebilmelidir. 1923 sonrası hiçbir yapı yüksek kamu yararı gerekmedikçe sahili kapatamaz. İmkanlar zorlaştırması gerekir bunu. Örnek vermek gerekirse bu kamu yararına. Çok işlek bir şehir Yer şekilleri bakımından hava alanı için elverişsiz ise deniz kullanımını zorunlu kılar.

Gerekli koşullar harici deniz dolumu yasaya aykırıdır. Denizin doldurulması yine yüksek kamu yararını gerektirmektedir. Trabzonspor özel bir şirkettir. Bugün Türk hava yollarının İstanbulda denize kıyısı olan bir hava alanı olduğunu düşünün.. Bu onlara denizi doldurma hakkı vermez. Öyle olsa yalısı olan gider denizi doldururdu. Alanını genişletirdi.

Stadın yapımında çok fazla hukuksuzluk var. Üstüne birde doğanın katledilme riski var. Şu resimde gördüğünüz dağ ova deniz sahil insanların değildir tabiatındır. Birkaç insanın mutlu olması için katledilemez. Tüm canlılar için ortak kullanım alanıdır ve nihayetinde Tapusu Allah'ındır.

Bu kadar hukuku katlederek yapılan bir yapının bizde rahatsızlık uyandırması gerekir. Yoksa istediğin kadar ekonomik olarak büyü. Zihniyetin değişmediği sürece 3. dünya ülkesi gibi yönetileceksindir.
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          dünyanin bütün tesislerinde oldugu gibi

reklam panolarinlan

bence bütün ihale tamamlanmadan stadda mac bile yapilmamali
          ilk gidenler tas toprak camurdan gecerse daha gitmek icin istekleri kalmaz
          projenin bu tarafi tamamlansin ondan sonra adim adim tasinilir

teknik kadronun bencede tasinmasi en az 2 yili bulur
          tesisleri 4 dörtlük yapmadan degmez

en büyük hayallerimden biri halen tesis stad arasi bir onur geciti yapilmasi
          efsanelerimizin ve sampiyon takimlarimizin heykellerinlen süslenmis bir gecit

takim her maca giderken tesisden stada o yoldan gecmesi
          Trabzonspor herşeyiyle oraya taşınmalı bunu destekliyorum ,şuanki tesis çok kötü bir yerde ,,ne o öyle uçak sesleri kırıkdökük bir bina, bize gercekten hiç yakışmıyor..Ayrıca tesis stad arası onur geçidi fikri çok güzel ve fantastic..İnşallah bunlar gerçekleşir..

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dolgu alanı ile denizin birleştiği alanda Akyazı'dan bağımsız bir yol yapılmalıdır. Bu yol kimseden izin alınmaksızın kullanılması gerekir.

Kanun gereği sahiller kapatılamaz. Kişi sahil kenarından doğal engeller hariç yürüyebilmelidir. 1923 sonrası hiçbir yapı yüksek kamu yararı gerekmedikçe sahili kapatamaz. İmkanlar zorlaştırması gerekir bunu. Örnek vermek gerekirse bu kamu yararına. Çok işlek bir şehir Yer şekilleri bakımından hava alanı için elverişsiz ise deniz kullanımını zorunlu kılar.

Gerekli koşullar harici deniz dolumu yasaya aykırıdır. Denizin doldurulması yine yüksek kamu yararını gerektirmektedir. Trabzonspor özel bir şirkettir. Bugün Türk hava yollarının İstanbulda denize kıyısı olan bir hava alanı olduğunu düşünün.. Bu onlara denizi doldurma hakkı vermez. Öyle olsa yalısı olan gider denizi doldururdu. Alanını genişletirdi.

Stadın yapımında çok fazla hukuksuzluk var. Üstüne birde doğanın katledilme riski var. Şu resimde gördüğünüz dağ ova deniz sahil insanların değildir tabiatındır. Birkaç insanın mutlu olması için katledilemez. Tüm canlılar için ortak kullanım alanıdır ve nihayetinde Tapusu Allah'ındır.

Bu kadar hukuku katlederek yapılan bir yapının bizde rahatsızlık uyandırması gerekir. Yoksa istediğin kadar ekonomik olarak büyü. Zihniyetin değişmediği sürece 3. dünya ülkesi gibi yönetileceksindir.
            Evet bu kanun doğru ve gereklidir fakat şehirde böyle bir tesise ihtiyaç var ve herşeyden önemlisi bu tesisleri bütün şehir istiyordu..Önemli olanda halkın istekleridir zaten..Sonuç olarak şehirde yer yoksa ve halk böyle bir tesis istiyorsa kanun önemli değildir..Değiştirilebilir..Ne yani hiç gelişmeyelim mi?

Yorum

• Sefer Asan;E ne deduk bise mi deduk abi Saka bir yana, beklemek sorun degil de verilen sözleri tutmamak sinir bozuyor, Mehmet Atalay'in "Akyazi 2011 gençlik oyunlarina yetisecek" demesinden sonra illa yetisir diye düsünmemek lazim belki ama 5 6 sene gecikmesini elestirmek te en dogal hakkimiz bence...
              Olan oldu, bari bundan sonra saçma bir sey ortaya çikmasin diye ugrasmamiz gerek... localar, tribün altlari falan mesela

Bravo arkadaşım çok iyi bir yere değindin, bu tesisler güya 5 yıl önce bitecekti eleştirmek en doğal hakkımız..Bizzden önceki nesiller siyasiler tarafından koyun gibi güdüldü bizler öyle vurdum duymaz olmayacağız.Eleştirmeten korkmayın,yanlışa yanlış doğruya doğru..

Yorum

• statımızın tribün ısıtması olmayışı büyük bir eksiklikti. erol ağaoğlu tweetinde ısıtma ile ilgili toplantı yapılacağını yazmış, inşallah bu eksiklik te düzeltilir.

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzon'un tekrardan yükselişine tanıklık edeceğiz. Zamanla çok güzel değerlendirilecektir bu arazi. (İnşallah öyle olur.)

Trabzonspor ile ilgili her şey burada toplanmalı.

Heyecanlanmamak mümkün değil.

Heyt be manzaraya bak, sırf şu manzara için günübirlik gidilip gelinir.
                  Özkan SÜMER

Yorum

Dolgu alanı ile denizin birleştiği alanda Akyazı'dan bağımsız bir yol yapılmalıdır. Bu yol kimseden izin alınmaksızın kullanılması gerekir.

dogru diyorsun, ortada bir doga katliami var, bende en basindan beri deniz doldurulmasina karsiyim. yermi yok diyordum Trabzon da, ama harbiden boyle tesislerinde insa edilecegi icinde futbol statyumununda olacagi bir yer bu denli genis bir arazi ve ulasimi kolay olan bir alan yok.. sen goruyorsun manzarayi, daglarin kiyiya paralel indigi bu sehirde genis ve duz arazi bulmak cok zor. eger bu dolguya karsiysak o halde, yillar once oraya yapilmis sahil yolunada karsi cikmamiz gerekmezmiydi ? sonucta o yolda deniz doldurularak yapilmis.. Ama insanlarin ihtiyaclari, ulkenin ekonomik durumu bundan daha fazlasina yapmaya elverisli degil... Maalesef diyorumki bu bir katliam olsada, elimizde baska bir carede yoktu.. Asil katliam deniz dolgusu degil, bu alanlarin yandaslara peskes cekildiginde olacak.. Katliam gormek istedigimizde olaya birazda bu taraftan bakmak gerekir..

Ornegin, benim param var, Trabzonspor kulubune yada yetkili kuruma basvurarak oradaki ticari dukkanlardan birini satin almak veyahutta kiralamak istedigimi soylesem, onceden belirlenen fiyattan bana vereceklermi veyahutta maalesef o istediginiz yeri veremiyoruz, daha onceden kiralanmis yada satilmis ( isin icinde numara olma ihtimali ) gibi safsatalarlami karsilacagagim ? Imkani olan herkes hic bir engel olmadan bu gibi yerlerden kendine ekmek kapisi acabilirmi ? benim suphelerim var...
                    u will need justice at the end..

Yorum

Renktaş güzel söylüyorsun da istanbul boğazında denizi kapatan köşk,villa var, kamuya ait alan kapatılmış insanlar denizi göremiyorlar resmen.bence öncelikle oraya el atılmalı.

Yorum

• yeni stadın yanına tesislerde yapıyor mu yoksa sadece çim sahalar ve gençlik spor müdürlüğü binası mı yapılıyor?

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Erol bey çoooktaaan siyasetçi olmuş nasılda milleti oyaladı

Şimdi 2. fasıla yani 2.yarıya yetişecek faslına geçildi 4-5 ayada 2016-17 sezonuna yetişecek faslına geçilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Şimdi gene kandırıldık desem kaç kişi hücum eder bana Ben bu adamdan defalarca ama defalarca stat yeni sezona

yetişecek lafını gördüm,duydum şimdi yok çelik yavaş gidiyormuş yok gsgm yok toki bahaneleri

Durmak yok kandırmaya devam nasılsa sözünüzde durmanın önemi yok bu bahaneleri yiyecek

geniş bir kitle var.
                            Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şimdi gene kandırıldık desem kaç kişi hücum eder bana Ben bu adamdan defalarca ama defalarca stat yeni sezona

yetişecek lafını gördüm,duydum şimdi yok çelik yavaş gidiyormuş yok gsgm yok toki bahaneleri

Durmak yok kandırmaya devam nasılsa sözünüzde durmanın önemi yok bu bahaneleri yiyecek

geniş bir kitle var.
                              abi yetismeyecegini cogu kisi zaten bekliyordu, yada biliyordu

burda sorun olan arkadaslarin stadi politik düsüncelerine göre instrumentalize etmeyi calismalari

yok bir secim daha gecirmesi icin yavaslatildi
                              yok sikeye karsilik olarak yapildi
                              vs gibi cikislar

eger gercekden insanlar bir stad yüzünden oyunu satiyorsa buna zaten kimsenin diyecegi bisey olamaz
                              ama burda karsi tarafi kötü göstermek icin ispatlanamiyacak teoriler paylasilmamali

zaten türkiyenin en büyük sorunu herseye bir kumpas teorisi üretilmesi
                              cem yilmaz anlatsa gülecegimiz hikayeleri bir politikaci anlatinca yasamimizi degistiriyor
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bi bakıma iyide oldu avni akere gereki vefayı göstermemiştik bu sezonda maçlar hep 5-6 10 bin kişiye oynanıyordu seneye şampiyonluk için oynayacağız stad 6 ay geç açılsın ama tam açılsın hiçbir eksiği olmadan açılsın bizde seneye şampiyonluğa oynamak için başlayacağımız için avni akerede vefa borcumuzu ödeyerek tıklım tıklım doldurarak avni aker stadına vefa borcumuzu ödeyelim hemde takıma güç veririrz seneye mükemmel olucak herşey

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X