Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet benziyor bu stat kapasitesi daha düşük sanırım.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Size kopyala yapistiri hic yakistirmadim evet haklisiniz iyi arastiramamisim besiktas projesinin ne zaman basladigini. Besiktasli olmaigimdan olsa gerek fakat gercekten iyi is cikarmislar bu kadar kisa surede , Toki mi yapiyordu vodafone arenayi ? Lansmani besiktasmi yapmisti acaba yoksa Toki mi yoksa Vodafone mu ? Stad reklamini kim yapiyor ki acaba ?

Yapmayin bu kadar yapmayin lutfen Soylediklerinizi okuyup inanan insanlar var. Bari biraz olsun esit sartlarda degerlendirip elestirin yapilanlari. Yazdiklarima da bir dahakine cimbizlayip buldugunuz bir yanlisi yazmakdansa komple cevaplarsaniz sevinirim.
      Canım kardeşim,
      Amacım sizi ortalığa atmak değil... Beni yazdıklarıma inananlar olduğu gerekçesiyle eleştirirken, sizin yazdıklarınıza inananlar da olabileceğini unutmayalım. Bize halen ne olduğu meçhul bir ''şeyi'' modern stat diye kakaladılar. Akyazı Arena ismi ortaya çıktığından beri 8 yıl oldu. Bu ülke için, bu şehir için, bu ülkenin ve şehrin insanları için bir çivi çakanın başımızın üzerinde yeri var... Ama benim için bir şey yapanın, benim fikrimi de alması gerekirdi. Copy paste yapmasaydım, kaynak diye sorabilirdiniz...

Akyazı Arena, ya da adı her ne olacaksa, Avni Aker'den yüz kat daha modern bir stat olacaktır, bu doğru... Ancak, onlarca milyon dolarlık bir projenin içeriğinde ne olduğu halen belli değilse, bu ne sizin, ne de benim suçum... Bunu eleştirmek gibi bir hakkım olduğunu düşünüyorum. Amacımız yıkmak dökmek değil... Soruyorum; bırakın diğer özelliklerini, Akyazı'nın kaç kişilik olacağını net olarak bilen var mı bu forumda? Tribün-saha mesafesini net olarak bilen var mı? Size yemin ediyorum, yapan mühendis bile net olarak bilmiyor. Böyle bir ''ben yaptım oldu'' dayatmasına karşı iki çift laf söylemeye hakkı olsun insanların...

Bu taraftar, kale arkaları tek kat olsun dedi... Hadi ordan, size ne dediler... Boş verelim diğer şeyleri... Bu ülkenin dört bir yanında insanlar topu mayıs kabağı zannederken, Trabzon şehrinin amatör takımları, malum İstanbul takımlarını evinde yenip dönüyordu... Siyaseten oy ise dertleri, alasını aldılar... Daha ne istiyorlardı insanların fikrini sormak için... Çok mu zordu?

Yoksa, derdimiz sen-ben kavgası değil ki... Hayatımın hiç bir alanında dayatmaları kabul etmedim. Umurumda değil de diyebilirdim... Bana ne ki, ben orada yaşamıyorum diyebilirdim... Demiyorum, suç oluyor... Bursa gibi futbol derinliği 20 seneye ulaşmamış bir kentte, taraftarın onay vermediği hiç bir uygulamayı yapamadılar. Bunu yazıyorum, adam bana git başka takımı tut diyor... Yahu kardeşim bu kadar mı yabancılaştık birbirimize...

Sorgulayın kardeşim... Her şeyi sorgulayın... Yoksa İHO'yu başkan, MRA'yı teknik direktör, komando Aykut'u stoper, Akyazı'yı stat diye yuttururlar size... Maruzatım budur... Kırdıysam, özür dilerim...
      En son Misafir tarafından düzenlendi; 23.02.2014, 13:19.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anlamadığınız bir şey var: Biz burda icraat yapanları değil, yapmayanları eleştiriyoruz
        İcraat yapan kim yapmayan kim?

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İcraat yapan kim yapmayan kim?
          Stadyum konusundaki sporseverin görüşlerine önem vermeyenler, sundukları projeye bile sahip çıkmayıp kafalarına göre kesip biçenler benim gözümde icraat yapmayanlardır
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Evet benziyor bu stat kapasitesi daha düşük sanırım.
            31.000 yazıyor kapasiteye ve gerçekten içi bizim stadın aynısı belki bir kaç fark vardır..

her zaman demişimdir bize kesinlikle tek kat olmaz diye. 78 tane taraftar grubunu adam edip bir araya getirmediğin sürece o tek katlı tribün de her maç kavga izleriz.. bence şu görseller çok güzel daha güzeli bunun neredeyse 10 bin daha fazlası yapılacak bize.. ah bir de şu dış kaplama daha güzel düşünülseydi.. daha doğrusu merdiven altları görünmeseydi yine de çoğu kişi daha çok beğenirdi..

Yorum

• Sorgulayın deniyor bize. Gülsek mi ağlasak mı sorgulamadığımızı kim iddia edebilir en ince ayrıntısına kadar sorguladık değişiklikler istedik ama olmadı bundan sonra da olma şansı yok burayı ağlama duvarına çevirmek bize bir şey kazandırmaz bu stat burada söylenen gibi kötü bir stat değil daha iyi olabilirdi benzer statların görselleri burada hiçte fena değil ayrıca tek katlı kale arkasını isteyenler neye göre istiyor bence hiç estetik değil ve taraftar profilimize bakarsanız gereksiz siz zannediyor musunuz ki Bursa'nın kale arkası Dortmund gibi olacak alakası bile yok çubuklu forma gibi merdivenlerle bölecekler bizim şu an yapılandan bile bütünlük olarak geride olacak.

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                31.000 yazıyor kapasiteye ve gerçekten içi bizim stadın aynısı belki bir kaç fark vardır..

her zaman demişimdir bize kesinlikle tek kat olmaz diye. 78 tane taraftar grubunu adam edip bir araya getirmediğin sürece o tek katlı tribün de her maç kavga izleriz.. bence şu görseller çok güzel daha güzeli bunun neredeyse 10 bin daha fazlası yapılacak bize.. ah bir de şu dış kaplama daha güzel düşünülseydi.. daha doğrusu merdiven altları görünmeseydi yine de çoğu kişi daha çok beğenirdi..
                Belki de dış kaplama öyle olmayacak, belki de merdiven altları görünmeyecek... Kimse bilmiyor ki ne olacağını... Problemin büyüğü bu zaten... Bu duruma itiraz etme hakkımız yok mu? Neden ötekileştirliyoruz itiraz edince? Anlamak mümkün değil...

Yorum

Stadyum konusundaki sporseverin görüşlerine önem vermeyenler, sundukları projeye bile sahip çıkmayıp kafalarına göre kesip biçenler benim gözümde icraat yapmayanlardır
                  Bu dediklerinin hepsi bir icraattır ama bizim beğenmediğimiz icraatlar.Toki işin içine girdi mi böyle oluyor.

Yorum

Sorgulayın deniyor bize. Gülsek mi ağlasak mı sorgulamadığımızı kim iddia edebilir en ince ayrıntısına kadar sorguladık değişiklikler istedik ama olmadı bundan sonra da olma şansı yok burayı ağlama duvarına çevirmek bize bir şey kazandırmaz bu stat burada söylenen gibi kötü bir stat değil daha iyi olabilirdi benzer statların görselleri burada hiçte fena değil ayrıca tek katlı kale arkasını isteyenler neye göre istiyor bence hiç estetik değil ve taraftar profilimize bakarsanız gereksiz siz zannediyor musunuz ki Bursa'nın kale arkası Dortmund gibi olacak alakası bile yok çubuklu forma gibi merdivenlerle bölecekler bizim şu an yapılandan bile bütünlük olarak geride olacak.
                    İster gül ister ağla... Tercih senin... Ağlama duvarı sözünü de iade ederim. Ağlanacak halimize gülenler, kendileri hariç herkesi ağlıyor zannediyorlar... Statla ilgili bir fikrin var... Kale arkaları tek kat olmasın daha iyi diyorsun... Saygı duyuyorum... Farklı fikri olanlara neden laf yetiştiyorsun peki... Gerek var mı? Amacımız bireysel kavgalarsa, herkes alasını yapar... Fikir yazalım, sataşmayalım... Lütfen...

Yorum

Kardeş düşüncende haklısın ama ortak bir projede nasıl buluşulabilir ben çözemedim..birinin ak dediğine diğeri kara diyor..üç kişinin beğendiğini 5 kişi beğenmiyor..biri tribün şöyle olsun diyor, diğeri yok öyle olmaz böyle olsun diyor..biri çatıya takmış diğeri merdivenlere, yorumlara bakarak stad yapmaya kalksalar, emin ol altından kalkamazlar..mainz için projelendirilmiş stadyumu yapıyorlarsa ben razıyım...almanlar bu projeyi maliyeti yüzünden kabul etmediler yoksa onlara kolay kolay proje beğendiremezsin...bu saatten sonra çok fazla bir değişiklik yapılmasına imkan yok..inşallah verdikleri süre içinde stadyumumuzu bize teslim ederler.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Belki de dış kaplama öyle olmayacak, belki de merdiven altları görünmeyecek... Kimse bilmiyor ki ne olacağını... Problemin büyüğü bu zaten... Bu duruma itiraz etme hakkımız yok mu? Neden ötekileştirliyoruz itiraz edince? Anlamak mümkün değil...
                        abi tamam da bir kusur bir kez bilemedin iki kez söylenir bana göre. aynı kusuru üstelik o kusur daha değişmesi neredeyse imkansızken tekrar tekrar söylenirse karşıdakilere bıkkınlık verir. burada stadı beğenenler harika olduğu için daha iyisi olmadığı için beğenmedi ki. beğenmediği noktaları hemen hemen herkes dile getirdi bunun için kaç kişi telefonlar açtı mailler attı değişemez yanıtını aldıktan sonra daha ne yapabiliriz.

burada bir çok kişi görseller ortaya çıktığın da hatta dolgu başladığında "bu stat yapılmaz, seçim yatırımı" diyeceği yer de projeyi ele alıp birlik olunup değişiklikler dile getirilseydi belki şuan çoğu kişinin hem fikir olduğu bir proje ortaya çıkacaktı. ama senin yönetiminden taraftarına kadar kimse kesin bir fikir ortaya koyup isteğini dile getirmedi ki. bir kaç kişi her gün sayfaya juventus stadını koydu. bir kaç kişi her gün "bu stad bitmez" mesajını atıp çıktı gitti. e durum böyleyken ve bu stadı bjk bursa konya statları gibi belediye ve ya özel teşebbüs değil de toki yaptığını düşünürsek çok da olağan dışı görmüyorum bu projeyi ve uygulama biçimini...

bundan sonra yapılabilecek ufak da olsa değişiklikler var şuan bura da bir birimize karşı harcadığımız enerjiyi bu değişiklikler için harcasak bence çok daha faydalı bir iş yapmış oluruz..

Yorum

Bu dediklerinin hepsi bir icraattır ama bizim beğenmediğimiz icraatlar.Toki işin içine girdi mi böyle oluyor.
                          Bence icraat değildir. Orda ayrılıyoruz. Ayrıca ağlama duvarı benzetmesine de katılamıyorum. Burası forum; yani fikirlerin çarpıştığı yer. Dolayısı ile eleştirisel bir bakış her zaman lazımdır. Yoksa çirkin yapılan işlere "Bu çirkindir" demeyi bırakıp "Yahu bu aslında fena değilmiş, boşver sevelim" demek, kendisine kötülük yapan adamla evlenen kadının haline benzemez mi?
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            abi tamam da bir kusur bir kez bilemedin iki kez söylenir bana göre. aynı kusuru üstelik o kusur daha değişmesi neredeyse imkansızken tekrar tekrar söylenirse karşıdakilere bıkkınlık verir. burada stadı beğenenler harika olduğu için daha iyisi olmadığı için beğenmedi ki. beğenmediği noktaları hemen hemen herkes dile getirdi bunun için kaç kişi telefonlar açtı mailler attı değişemez yanıtını aldıktan sonra daha ne yapabiliriz.

burada bir çok kişi görseller ortaya çıktığın da hatta dolgu başladığında "bu stat yapılmaz, seçim yatırımı" diyeceği yer de projeyi ele alıp birlik olunup değişiklikler dile getirilseydi belki şuan çoğu kişinin hem fikir olduğu bir proje ortaya çıkacaktı. ama senin yönetiminden taraftarına kadar kimse kesin bir fikir ortaya koyup isteğini dile getirmedi ki. bir kaç kişi her gün sayfaya juventus stadını koydu. bir kaç kişi her gün "bu stad bitmez" mesajını atıp çıktı gitti. e durum böyleyken ve bu stadı bjk bursa konya statları gibi belediye ve ya özel teşebbüs değil de toki yaptığını düşünürsek çok da olağan dışı görmüyorum bu projeyi ve uygulama biçimini...

bundan sonra yapılabilecek ufak da olsa değişiklikler var şuan bura da bir birimize karşı harcadığımız enerjiyi bu değişiklikler için harcasak bence çok daha faydalı bir iş yapmış oluruz..
                            Öncelikle nazik yazınız için çok teşekkür ediyorum. Söylediklerinizde haklılık payınız var. Ancak, burada da böyle bir başlık var... İnsanlar fikrini yazıyor. Stat bittiğinde bile ''bu nedir ya'' diyen çıkabilir... Tıpkı daha ne olduğunu ve olacağını bile bilmeden ''çok iyi'' diyenler olduğu gibi...

Bu durumda, muhalif olanlar yazmasın, sorun çözülür. Ya da her gün resimler konsun buraya, başlık ''Akyazı stat inşaatındaki gelişmeler'' olarak değiştirilsin, sadece inşaat ağır ilerliyor-hızlı gidiyor filan yazıp çıkalım... Aklıma da başka bir çözüm gelmiyor.

Yorum

• .
                              En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 23.02.2014, 13:49.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Canım kardeşim,
                                Amacım sizi ortalığa atmak değil... Beni yazdıklarıma inananlar olduğu gerekçesiyle eleştirirken, sizin yazdıklarınıza inananlar da olabileceğini unutmayalım. Bize halen ne olduğu meçhul bir ''şeyi'' modern stat diye kakaladılar. Akyazı Arena ismi ortaya çıktığından beri 8 yıl oldu. Bu ülke için, bu şehir için, bu ülkenin ve şehrin insanları için bir çivi çakanın başımızın üzerinde yeri var... Ama benim için bir şey yapanın, benim fikrimi de alması gerekirdi. Copy paste yapmasaydım, kaynak diye sorabilirdiniz...

Akyazı Arena, ya da adı her ne olacaksa, Avni Aker'den yüz kat daha modern bir stat olacaktır, bu doğru... Ancak, onlarca milyon dolarlık bir projenin içeriğinde ne olduğu halen belli değilse, bu ne sizin, ne de benim suçum... Bunu eleştirmek gibi bir hakkım olduğunu düşünüyorum. Amacımız yıkmak dökmek değil... Soruyorum; bırakın diğer özelliklerini, Akyazı'nın kaç kişilik olacağını net olarak bilen var mı bu forumda? Tribün-saha mesafesini net olarak bilen var mı? Size yemin ediyorum, yapan mühendis bile net olarak bilmiyor. Böyle bir ''ben yaptım oldu'' dayatmasına karşı iki çift laf söylemeye hakkı olsun insanların...

Bu taraftar, kale arkaları tek kat olsun dedi... Hadi ordan, size ne dediler... Boş verelim diğer şeyleri... Bu ülkenin dört bir yanında insanlar topu mayıs kabağı zannederken, Trabzon şehrinin amatör takımları, malum İstanbul takımlarını evinde yenip dönüyordu... Siyaseten oy ise dertleri, alasını aldılar... Daha ne istiyorlardı insanların fikrini sormak için... Çok mu zordu?

Yoksa, derdimiz sen-ben kavgası değil ki... Hayatımın hiç bir alanında dayatmaları kabul etmedim. Umurumda değil de diyebilirdim... Bana ne ki, ben orada yaşamıyorum diyebilirdim... Demiyorum, suç oluyor... Bursa gibi futbol derinliği 20 seneye ulaşmamış bir kentte, taraftarın onay vermediği hiç bir uygulamayı yapamadılar. Bunu yazıyorum, adam bana git başka takımı tut diyor... Yahu kardeşim bu kadar mı yabancılaştık birbirimize...

Sorgulayın kardeşim... Her şeyi sorgulayın... Yoksa İHO'yu başkan, MRA'yı teknik direktör, komando Aykut'u stoper, Akyazı'yı stat diye yuttururlar size... Maruzatım budur... Kırdıysam, özür dilerim...

Herhangi bir kirginlik soz konusu degil dedigim gibi bu tartismalara ihtiyac var dogruyu yakalayabilmek icin benim ilk merakim bu yazi da belirttiginiz iyi dilek ve temennilerinizi daha once belirtiniz mi ? Kac kisi spor kompleksimiz hakkinda iyi fikirlerinizi biliyor , her projede eksiklikler ve elestirel yonler olacaktir bunlari siyasi cerceve icine sokmadan degerlendirmemiz gerektigini dusunuyorum.
                                Belkide bilgilendirilmememizin sebebi henuz herseyi. Kesinlesmzmis olmasi bunuda bilemiyoruz. Bursa taraftari olayina gelince henuz iliskilerdeki canim cicim aylarindalar demek
                                Son olarak benim de hayat felsefem yaptirimlari uygulamamaktir fakat yapilani iyisiyle kotusuyle degerlendiriyor her iki fikrimi de yansiymaya calisiyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                                # 61 Onur Recep Kivrak
                                " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

Yükleniyor...
                                X