Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Model uçak denemeleri yapanlar vardı bir ara, onlara nasıl ulaşabiliriz. Havadan video çekimi güzel olurdu.
    Kendilerine ulaştım. Kendisinin de tekrar oraları çekme isteği var, ama zaman vermedi.
    HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Stat yapımının bitmesi gereken tarih belli mi

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan CÖMERT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stat yapımının bitmesi gereken tarih belli mi
        Gecikme olmaz ise 480 günleri kaldı.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak Oğuzhan CÖMERT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stat yapımının bitmesi gereken tarih belli mi

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şirketin elinde kalan son 485 gün

Ayın 27'sinde böyleydi. Yani 482 gün kaldı bugünden itibaren.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gecikme olmaz ise 480 günleri kaldı.
            teşekkürler

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ayın 27'sinde böyleydi. Yani 482 gün kaldı bugünden itibaren.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
              480 gün düz hesap
              En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 30.01.2014, 01:34.

Yorum

• Stadyum Projesinde ki eksikliklerin , ve yetersizliğin Sebebi Sadri Şener'dir.

Onun döneminde Stad işiyle hiç ilgilenmemiş. Stadı bize yapmazlar diyip konuyu Kulüpten uzaklaştırmıştır. Kulübün Stad yapılanmasından ve Projeden haberinin olduğunuda sanmıyorum. Şuan ki Yönetimde umursamıyor sanki.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Konya belediyesi stad içine hareketli kamera kurmuş.

BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Eren Uğur Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Konya belediyesi stad içine hareketli kamera kurmuş.

http://www.konya.bel.tr/canliyayin.php?kameraID=26
                    onlarda bi karadenizlilik var. inşaat bittikten sonra kamera koymuşlar diğer siteden bende gördüm bunu az önce.

bu arada defaatle söylüyorum.. statımızın kapasitesi 41.513 'tür projeye göre. ama eski spor bakanı ilgi çekmek amacıyla trabzonlular kapasite 41.461 olsun muu !! demiştir. güya son harfi 61 ile bitecek ve gönlümüze taht kuracaklar. açılış esnasında ise yetkililer 41,461 yerine yanlışlıkla 41,061 demişlerdir.
                    ama bu dezenformasyonları bırakırsak gerçek kapasite 41 513' e yakın bir sayı olur. öyle 500 koltuk kapasite azaltmak zor. bir kaç tribün basamağının eksik bırakılması gerekli v.s......

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      onlarda bi karadenizlilik var. inşaat bittikten sonra kamera koymuşlar diğer siteden bende gördüm bunu az önce.

bu arada defaatle söylüyorum.. statımızın kapasitesi 41.513 'tür projeye göre. ama eski spor bakanı ilgi çekmek amacıyla trabzonlular kapasite 41.461 olsun muu !! demiştir. güya son harfi 61 ile bitecek ve gönlümüze taht kuracaklar. açılış esnasında ise yetkililer 41,461 yerine yanlışlıkla 41,061 demişlerdir.
                      ama bu dezenformasyonları bırakırsak gerçek kapasite 41 513' e yakın bir sayı olur. öyle 500 koltuk kapasite azaltmak zor. bir kaç tribün basamağının eksik bırakılması gerekli v.s......
                      Koltuk işi bence abartılıyor. Yani Kulüp Gider 41454 yapar bizede der ki 41461 gidip sayacak halimiz. İçerdeki koltuklarıda saydık derler.
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Koltuk işi bence abartılıyor. Yani Kulüp Gider 41454 yapar bizede der ki 41461 gidip sayacak halimiz. İçerdeki koltuklarıda saydık derler.
                        aynen o biçim. ama 400-500 koltuk azalmaz bir çırpıda. onu demek istiyorum.

Yorum

• Amcam yolladı şimdi bunu..

Akyazı Stadının görsel filmi

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ‏@AgaogluErol 2 sa.
                            Değerli Büyük Trabzonspor taraftarları Akyazı projesine göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder,saygılar sunarım.

‏@esennime 2 sa.
                            @AgaogluErol Çatı,ışıklandırma,tribünler berbat,saha-tribün mesafesi rezil.Arkadaş bu stadı kime yaptınız.Taraftarın istdği hiçbşy yapılmadı

@AgaogluErol 1 sa.
                            @esennime .Değerli arkadaşım bu sözlerine verecek cevabım yok!

Şahsıma verdiği cevaptır... Ben mi abarttım acaba?
                            Bende böyle cevap verirdim sana.
                            Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Tahsin Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              https://www.wetransfer.com/downloads...9132807/54612b

Amcam yolladı şimdi bunu..

Akyazı Stadının görsel filmi
                              Bilinen görüntüler bu görselde stadın içini benzetememişler çok kalitesiz yine de teşekkürler.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                480 gün düz hesap
                                Yuh hangi ara yazdin sen onu?
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X