Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar 2011'e daha çok var,illaki trabzona bir stad yapılacak.devletin eli mahkum..ama gençlik ve spor müdürünün sürekli belirttiği bir şey var olimpiyatlar yeni yapılacak stadda olacak..önümüze konan proje maketlerinden de gördüğümüz gibi hepsi klasik yuvarlak biçimli yani tartan pist var atletizm için...umarım bu gerçeklere rağmen sahaya yakın tribünleri olan 45 bin kişilik pembe panjurlu bir stadımız olur :-)

Yorum

• Ben hala inanmıyorum bu kadar süre içinde bu stadı bitirebileceklerine...
      İnşallah yanılırım...
      Ayrıca,50 bin kişilik stadı ne yapacağız yahu...
      35 bin kişilik bizim için ideal...
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• ula arkadaşlar görmedinizmi FC BRUGGE maçında ne kadar taraftar gittik ben statda daha önce çalışdığım için statda 45.000 az seyirci yokdu bunu iyi bilin iyi bir trabzonspor 50.000 dolar ve hele şampiyonluk maçında ne yapacaksınız sadece 35.000 kişi izleyecek maçı ya diğerleri bence bize yakışan stat 61.000 kişilikdir ama bakalım ne olacak
        Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• İlk olarak Halil Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ula arkadaşlar görmedinizmi FC BRUGGE maçında ne kadar taraftar gittik ben statda daha önce çalışdığım için statda 45.000 az seyirci yokdu bunu iyi bilin iyi bir trabzonspor 50.000 dolar ve hele şampiyonluk maçında ne yapacaksınız sadece 35.000 kişi izleyecek maçı ya diğerleri bence bize yakışan stat 61.000 kişilikdir ama bakalım ne olacak
          iyi de olimpiyat stadı, maç istanbulda oynandı.
          biz o stadı zaten min. 45 bin kişi dolduruyoruz
          En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 21.08.2008, 23:33.
          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Trabzona kac bin kişilik stad gerektiğini bu sene göreceğiz. Ben asla 30 bini gecmemeli diyorum kapasite. En fazla 35 bin.

Yorum

• Arkadaşlar az önce haberlerde, olimpiyatlar sonrası Mehmet ATALAY' ın görevinden alınacağı şeklinde bir haber gördüm. Mehmet ATALAY Trabzonlu ve, Trabzona iyi destek veriyordu, özellikle yeni stad konusunda. Umarım Türkiye mizde olduğu gibi her gelen kendinden öncekilerin projelerini görmezden gelip, yeni projeler üretmez. Yani umarım yeni stad projemiz sadece proje ve hayal olarak kalmaz. İnşallah olmaz ama Avni Aker imizde uzun yıllar daha maç izleme durumumuz olabilir... mi sizce???

Yorum

• 35000 demek hedefin olmaması demek Allahın izniyle bu takım o stadatta kımlerı agırlıcak bunun için adımızı sanımıza yakısır bı stad olmalı ben demıorum tabı kı hemende 60000 lık bı stada gecelım bunu yavas yavas yukseltmelıyız ben şükrü saracogluna gttım hayran kaldım acıkcası nie Trabzonsporumuzun stadı ondan daha mukemmel olmasın bu seferde yapılan bazı seylerı elestrmeyellım destek vereek nerelere varcagına bakalım eger basarısız olursa o zmn gereken yapılır bu yıl bambaska olsun

Yorum

• yaa atlay abimiz 40 olcak dedi fazla büyük diil
                  52 bine çıkabilecek dio e küçükte diil
                  daha ne istiyonuz
                  süper işte

Yorum

• Eğer tribünlerle çim zemin arasında koşu pisti olacaksa hiç gerek yok Trabzonspor'a stad yapmaya. Bizim Avni akerin tirübünlerini saraçoğlu stadındaki gibi teker teker yıkıp teker teker yapıp bizi oyun alanına daha yakınlaştırsınlar. Avni aker tribünlerini teker teker yıkıp yeniden yapılsa 2011'den daha önce biter.
                    Bu yılki gibi gelecek yıl çok transfer yapılmayacak bu sene yapılan kampanyalar ve kulübe sahip çıkma ve sponsorlar sayesinde kolaylıkla bitebilir. Bunun için TARAFTAR GRUPLARI BİR OLUM BİR YÜRÜYÜŞ yapmalı ama çok büyük bir yürüyüş olmalıki taraftarın ne istediği ve ne beklediği anlaşılsın.

Yorum

• Stadın kapasitesi hep burda tartışılıyor. yok 35 bin yok 40 bin belki dolar belki dolmaz ama bence stadın kapasitesi 61 bin olmalı ne bir eksik ne bir fazla

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzona kac bin kişilik stad gerektiğini bu sene göreceğiz. Ben asla 30 bini gecmemeli diyorum kapasite. En fazla 35 bin.

Ne yani tarbzonspor'u kucuk mu gorüyosunda 30 bini gecmemeli diyosun kayseri 32 bin kişilik satd yapsın biz 30 bin kişilik sen trabzonspor'u diger anadalu takımlarına kucuk dusurtmek mi istiyosun ayrıca yeni stad yapıldıgı taktirde seyircinin ilgisini ceker ve doluluk oranı yukselir ornek işstersen sana arsenal takımını verebilirim yeni satdı yaptıktan sonra satd gelirlerinde %60 lık bir artama yaşanmıs ki bu tarbzon gibi başarıya aç bi kent de %90 a yaklasır
                        Eski kullanıcı adı: olikos61
                        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Allah aşkına son yapılan açıklamaların birinde dahi koşu pisti olacak diye bir cümle geçiyormu? Kapasitenin artırılabilecek olmasından -stad'da koşu pistide olacak- düşüncesini nasıl çıkarabiliyorsunuz anlamıyorum. Atletizm müsabakaları için başka bir tesis yapılacağı burada kaç kere tekrar edildi? Neden anlamamakda ısrar ediyorsunuzki? Her an bir gerilim, her an bir karşı çıkma psikolojisi. Bundan kurtulun artık. Kapasite artırılacaksa bu illaki tribünlerin sahaya yakın kısmından olacak diye bir şey yok. Kat çıkılarakda kapasitenin artırılması pekala daha mantıklı ve olmayacak bir şey değil. Bir çok örneğide mevcut.

İkinci "pes artık" dedirten olay ise projelerin maket halinde taraftarın anketine sunulması olayı. Bu kadar mantıksız bir şey olabilirmi arkadaşlar? Projelerin 100'lerce detayı var. Sadece görünüşle bitmiyorki olay. Stad'ın görünüşü çok güzeldir fakat bir çok gereksiz ve eksik detayları olabilir. İnce işler bunlar. Yapılan şey 4-5 katlı bina değil. Bu büyük bir proje ve hangisinin olacağına tabiki uzman kişiler karar verecek.
                          En son erol_izm tarafından düzenlendi; 21.08.2008, 18:57.
                          Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne yani tarbzonspor'u kucuk mu gorüyosunda 30 bini gecmemeli diyosun kayseri 32 bin kişilik satd yapsın biz 30 bin kişilik sen trabzonspor'u diger anadalu takımlarına kucuk dusurtmek mi istiyosun ayrıca yeni stad yapıldıgı taktirde seyircinin ilgisini ceker ve doluluk oranı yukselir ornek işstersen sana arsenal takımını verebilirim yeni satdı yaptıktan sonra satd gelirlerinde %60 lık bir artama yaşanmıs ki bu tarbzon gibi başarıya aç bi kent de %90 a yaklasır
                            düşüncen yanlış bana göre... bizim taraftarımız 2 mağlubiyet alırsak stada gelmez üstelik koltukları söker sahaya atar... geçen seneki taraftar kitlemiz değiştimi şimdi yönetim değişince başka bir taraftar kitlesimi aldık yok gene aynı taraftar... bence 35 bin kişi en fazla bu stad için yeterli fazlası bize zarar verir...
                            Uyutulmaya devam bu senede...

Yorum

• İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stadın kapasitesi hep burda tartışılıyor. yok 35 bin yok 40 bin belki dolar belki dolmaz ama bence stadın kapasitesi 61 bin olmalı ne bir eksik ne bir fazla
                              peki 61 bin olunca ve stada 10 bin kişi gelince boş olan yerlere maket mi koycaz takımın morali bozulmasın diye yada seyirci kiralıyacaz bi yerlerden... az mantıklı konuşun ya...
                              Uyutulmaya devam bu senede...

Yorum

• stad yine 35 binmi olacak. olimpiyat stadını görmedimi bunlar. kayseriden bir farkımız yok yani bumu anlatılmaya çalışılıyor. 35 bin kişilik stad heryerde var. 40 bini aşağı düşmemesi lazım bence geleceğe yatırım yapılmalı.
                                YA SEV YA TERKET

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X