üst trübün sahaya çok uzak değilmi sizce ??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle% 25 olayı ne oldu ?
Yorum
-
Devlet eliyle stad yapilmasinin en büyük handikaplarindan biri de yapilan statlarin tek kalemden cikmis gibi birbirine benzemesi.
Toki'nin yaptigi daireler gibi hepsi birbirinin kopyasi gibi duruyor ve ayirt edici özellik bulamiyorsunuz. (Timsah Arena ve Vodafone stadi disinda.)Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi gorsel yayinlansada herkes rahatlassa
fırtına ihtilal efsaneİşte taraftar budur.
Yorum
-
İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen az alemdar61 kadar boş bir adamsın
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüst trübün sahaya çok uzak değilmi sizce ??
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak a.fındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledürbün dağıtırlar sanırım maçtan önce kale arkaları da uzak avni aker'i çok ararız.
Ayrıca daha sahayı görmeden nasıl bu kanıya vardınız anlamadım
Yorum
-
orayi taraftara acilacagini pek sanmiyorum
orda oturan bir dengesizin neler yapabilecini düsünebiliyormusunuz
ayaginin altinda protokol tribünü dururken"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba apartmanin aidatlari ne kadar olur? Kapici da tutmak lazim simdi oraya :
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞantiye şefinide apartman yöneticisi yaparuk. Oh
Gesendet.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorayi taraftara acilacagini pek sanmiyorum
orda oturan bir dengesizin neler yapabilecini düsünebiliyormusunuz
ayaginin altinda protokol tribünü dururken
kotu giden bi macta haciosmanoglu direk hedef tahtasi olur.
birak bisey atmayi bildigin kamikaze misali oradan uzerine atlarlarBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
Yorum