Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar dolgu işine hiç başlanmadan önceki fotoğraflarla şimdiki en güncel fotoğrafları aynı anda koyarsanız ne kadar ilerlemiş dolgu daha rahat görülebilir.
    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• sığar mı sığmaz mı tartışması olmuş galiba.
      hafta sonu ordan geçerken şöyle bir baktım denize doğru. dolgu yapılan alana.
      benim hayal ettiğim bile gördüklerimin yanında ufacık kalmıştı.
      hepimiz dolgu olacak stat yapılacak diyoruz ama yapılacak dolgu gerçekten az boz bi yer değil.
      müthiş bir şey çıkacak ortaya belliki.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Koskaca Denize Sığdıramadık 40 binlik Stadı Helal Olsun Bize

Yorum

• İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaslar dolgu işine hiç başlanmadan önceki fotoğraflarla şimdiki en güncel fotoğrafları aynı anda koyarsanız ne kadar ilerlemiş dolgu daha rahat görülebilir.

ilk sıradaki T yi göz önüne alırsak baya bir ilerleme var sonuçta iç dolgu daha yeni başladı ama 10 dönümden fazla doldurulmuştur diye düşünüyorum ayrıca bugün diğer taraftada dolgunun başladığını gördüm ordanda iç kısımlar başlandı yane..

Yorum

• Ulan ne acaip adamlarız yahu Stad sığmaz diyenimiz bile çıktı
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Bende verilen veriler (t lerin uzunluğu ve iki t arası mesafe ve t sayısı ) ışığında hesaplamalarım 200 bin metrekareyi gecmiyor cok cok hesaplıyorum 200 bin i gecemedim kalan 500 bin için acaba başka bir yermi doldurulacak üstelik stat sığmaz değil ama bahsi söz konusu tesisler için bende fotorafı ufak görüyorum bu tür planlı projelerde sahanın yüzde 20 si yapılaşma ise 80 i yeşil alan olur illede sahil ise üstelik
              En son oflu kadir tarafından düzenlendi; 04.05.2011, 08:35.

Yorum

• Allah aşkına yapmayın oraya tesiste , statta , otogarda , otelde sığar. çok çok büyük bir alandan bahsediyoruz :s

Yorum

• İlk olarak oflu kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bende verilen veriler (t lerin uzunluğu ve iki t arası mesafe ve t sayısı ) ışığında hesaplamalarım 200 bin metrekareyi gecmiyor cok cok hesaplıyorum 200 bin i gecemedim kalan 500 bin için acaba başka bir yermi doldurulacak üstelik stat sığmaz değil ama bahsi söz konusu tesisler için bende fotorafı ufak görüyorum bu tür planlı projelerde sahanın yüzde 20 si yapılaşma ise 80 i yeşil alan olur illede sahil ise üstelik
                  Hesaplarken, sanırım gözden kaçırdığın bir nokta vardır: Biz şuan da sadece dolgunun kenarlarını görüyoruz, ortasında maksimum uzunluğa ulaşacak dolgu. Yani bu sınırı görmeden doğru bir hesap yapman mümkün değil zaten
                  '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• Koşu pisti olursa sığmaz, olmazsa sığar.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Koşu pisti olursa sığmaz, olmazsa sığar.
                      ilginç bir yaklaşım olmuş ama akyazıyı bilmediğine bahse girebilirim bilsen böyle konuşmazdın emin olabilirsin..

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ilginç bir yaklaşım olmuş ama akyazıyı bilmediğine bahse girebilirim bilsen böyle konuşmazdın emin olabilirsin..
                        Ben orayı yüzerek hesapladım kaç metre olduğunu, ey gidi..
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben orayı yüzerek hesapladım kaç metre olduğunu, ey gidi..

senin yüzerek hesapladığın yeri bu projeyi çizenler haritacılar mühendisler salakmıda becerip hesaplayamadı acaba şaşılacak durum gerçekten..

Yorum

• Biraz zorlasak buraya bile sığar stad..
                            Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Biraz zorlasak buraya bile sığar stad..
                              Aynn öyle. Hatta orada hemen hemen bir stadyumluk alan var gibi duruyor.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• stadı yapmaya başlasınalar artık abi arkadaşların yukarıda bahsettiği gibi bencede oraya stadyum rahat sığar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X