arkadaslar dolgu işine hiç başlanmadan önceki fotoğraflarla şimdiki en güncel fotoğrafları aynı anda koyarsanız ne kadar ilerlemiş dolgu daha rahat görülebilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
sığar mı sığmaz mı tartışması olmuş galiba.
hafta sonu ordan geçerken şöyle bir baktım denize doğru. dolgu yapılan alana.
benim hayal ettiğim bile gördüklerimin yanında ufacık kalmıştı.
hepimiz dolgu olacak stat yapılacak diyoruz ama yapılacak dolgu gerçekten az boz bi yer değil.
müthiş bir şey çıkacak ortaya belliki.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar dolgu işine hiç başlanmadan önceki fotoğraflarla şimdiki en güncel fotoğrafları aynı anda koyarsanız ne kadar ilerlemiş dolgu daha rahat görülebilir.
ilk sıradaki T yi göz önüne alırsak baya bir ilerleme var sonuçta iç dolgu daha yeni başladı ama 10 dönümden fazla doldurulmuştur diye düşünüyorum ayrıca bugün diğer taraftada dolgunun başladığını gördüm ordanda iç kısımlar başlandı yane..
Yorum
-
Ulan ne acaip adamlarız yahuStad sığmaz diyenimiz bile çıktı
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bende verilen veriler (t lerin uzunluğu ve iki t arası mesafe ve t sayısı ) ışığında hesaplamalarım 200 bin metrekareyi gecmiyor cok cok hesaplıyorum 200 bin i gecemedim kalan 500 bin için acaba başka bir yermi doldurulacak üstelik stat sığmaz değil ama bahsi söz konusu tesisler için bende fotorafı ufak görüyorum bu tür planlı projelerde sahanın yüzde 20 si yapılaşma ise 80 i yeşil alan olur illede sahil ise üstelikEn son oflu kadir tarafından düzenlendi; 04.05.2011, 08:35.
Yorum
-
İlk olarak oflu kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende verilen veriler (t lerin uzunluğu ve iki t arası mesafe ve t sayısı ) ışığında hesaplamalarım 200 bin metrekareyi gecmiyor cok cok hesaplıyorum 200 bin i gecemedim kalan 500 bin için acaba başka bir yermi doldurulacak üstelik stat sığmaz değil ama bahsi söz konusu tesisler için bende fotorafı ufak görüyorum bu tür planlı projelerde sahanın yüzde 20 si yapılaşma ise 80 i yeşil alan olur illede sahil ise üstelik'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoşu pisti olursa sığmaz, olmazsa sığar.ilginç bir yaklaşım olmuş ama akyazıyı bilmediğine bahse girebilirim bilsen böyle konuşmazdın emin olabilirsin..
Yorum
-
İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilginç bir yaklaşım olmuş ama akyazıyı bilmediğine bahse girebilirim bilsen böyle konuşmazdın emin olabilirsin..
Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen orayı yüzerek hesapladım kaç metre olduğunu, ey gidi..
senin yüzerek hesapladığın yeri bu projeyi çizenler haritacılar mühendisler salakmıda becerip hesaplayamadı acaba şaşılacak durum gerçekten..
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Biraz zorlasak buraya bile sığar stad..Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum