Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    locaların bu hali daha güzel kimse üzerine vazife olmayan anlamadığı işlere burnunu sokmasın bence...
    Mete Arat ? Hoşgeldiniz
    Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Akyazı yer olarak harika biyer

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Loca konusunda, ve dış kaplama konusunda değişiklik yapılabilir.sty yetkilisi ile bir görüşmemiz olacak ..
        Teşekkürler Ağasarlı,
        varlığını dilerim.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi

İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mete Arat ? Hoşgeldiniz
          Benim paşa gönlüm beğendi, sizde beğeneceksiniz diyor kısaca...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• eski sahil yolundan beşirli çıkışındaki viyadükten geçerken ora da denizin doldurulduğunu gördüm yani bahsedilen yollar viyadükler içinde çalışmalar başlatıldı. hem akyazı altından geçecek tünel çalışması hemde akyazının girişinde yapılacak viyadüklü geçişlere başlanmış oldu böylece..

Yorum

• Locaların mevcut halini ben de beğeniyorum. Bana göre üstteki 9 sıranın aşağı alınması görsel olarak iyi bir görüntü olmazdı.

Canlı örneği de var isteyen bakabilir. Lviv Arena:

En son alper* tarafından düzenlendi; 25.09.2013, 21:06.

Yorum

• locaların eşit şekilde stada dağıtılması gerekir yoksa aynı ev gibi stadımız olacak
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• bizim localar bundan daha güzel olcak hem locaların üstünde de 1 2 sıra tribün var...
                  Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• Arkadaş loca nedir ya ? Trabzonspor kimliğine yakışıyor mu loca ? Varsın ordan gelecek para olmaz olosun. Şeref tribünü bile terstir benim tuttuğum takıma

Yorum

• şehir müthiş
                      yer müthiş
                      yollar müthiş
                      satad ta müthüş olacaktır.

Yorum

• Stadın planında locaların altında iki kat arasına yerleştirilmiş restoran benzeri bir bölüm var,
                        9 sıra tribünü aşağıya almak localarla bu bölümün bağlantısını koparmak demek,
                        teknik olarak mümkün olmayacağı gibi görüntüyü kötüleştirir...
                        ADALET HIRSIZLARI KALKINDIRMAZ !!!

Yorum

• İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bizim localar bundan daha güzel olcak hem locaların üstünde de 1 2 sıra tribün var...
                          9 sıra var

Yorum

• kardeşim bu resimin tamamı yokmudur.

Yorum

• bu daha güzel, hem locaların bir tribünde toplanması taraftar için daha iyi bizim ince zekalı arkadaşlarda locaları stada yaymanın peşinde...
                              Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• Ben çatı hariç stadın geri kalanının fena olmadığını düşünüyorum. Güney Amerika'daki bazı stadyumlara (Boca Juniors) benzer bir stadımız olacak. Çatı iğrenç duruyor, adam gibi çelikten bir çatı yapsınlar bana göre yeterli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X