Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 50 binlik Villarreal'de 20 bin kombine satıldı
    A.A. 11 Eylül 2008 Türk futbolcu Nihat Kahveci'nin formasını giydiği İspanya'nın Villarreal kulübü, 2008-2009 sezonunda 20 bin 16 kombine bilet satarak, tarihi bir rekor kırdı.

Toplam nüfusu 49 bin 45 olan Villarreal kasabasının kulübü olan Villarreal, abone sayısını artırmak için yaz boyunca büyük bir kampanya yürüttü.
    El Madrigal Stadı'nı büyüten kulüp başkanı Fernando Roig, gençler için kombine fiyatlarını düşürürken, kasaba dışındaki Villarreal taraftarlarını da çekmeyi başardı.
    10 yıl önce Villarreal'i satın alan Roig, kulübü 2. ligden 1. lige çıkarıp, burada istikrarlı bir şekilde kalmasını sağladı. 10 yıl önce 3550 abone sayısı olan Villarreal şu anda 20 bini aşarken, hedefin gelecek yıl 25 bin olduğu açıklandı.
    Tarihinde 2. kez Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olan Villarreal, La Liga'daki küçük düzeydeki kulüpler arasında sürekli gelişme gösteren örnek bir kulüp olarak gösteriliyor.
    Villarreal, lig, kral Kupası ve Şampiyonlar Ligleri'ndeki tüm maçlar için 135 Avro'dan 1500 Avro'ya varan kombine biletleri satıyor.

HÜRRIYETIN haberidir bu, 50 bin olmasin 35 bin olsun bize yeter daha fazlasini dolduramayiz diyenlere buradan sesleniyorum, gelisme gösterecegiz ilerideki yillarda her alanda, kombine, üye, forma satisi, tesislesmeler.....

Yorum

• Stadyum projesinde somut bir adımın atılmaması insanın kafasını karıştırıyor...
      bunca zamanda birşeylerin yapılması gerekiyordu...
      Akyazıda herhangi bir çalışma varmı?yada varsa devam ediyor mu bilen var mı?
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• başkan lig tv de konuktu ve stad işinin çok zor olduğunu söyledi, devlet yardımı olmadan asla yapılamaz dedi ..
        0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• evet bende d,nledim ligtv de. ama başkan 2011 olimpiyatlarına yetişmesi gerektiğiniğ de söyledi. kıyı şeridi kanununun çıktığını da söyledi.
          yani hala umut var.
          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• arkadaşlar bu stad yapılırsa bizim önümüzde artık kimse duramazz

Yorum

• Bu proje yalnız Trabzonspor'un değil Trabzon şehrininde kaderini etkileyecektir .

Yorum

• baskanda bu is zor dediyse..varin gerisini siz dusunun
                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Benimde ümidim iyice azaldi..
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Allah tan ben ta bastan beri pek inanmastim

Yorum

• olacak okada r bekleyin

Yorum

• İlk olarak Magic61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        HÜRRIYETIN haberidir bu, 50 bin olmasin 35 bin olsun bize yeter daha fazlasini dolduramayiz diyenlere buradan sesleniyorum, gelisme gösterecegiz ilerideki yillarda her alanda, kombine, üye, forma satisi, tesislesmeler.....
                        Bence O gelişmeyi göstermeden bu kadar risk almak doğru değil. O gelişmeyi gösteremezsek (ki ben genel olarak Türkiye'deki futbol anlayışının 3-5 yıl içinde değişeceğini pek sanmıyorum) çok şey kaybederiz.

35-40 bin kişilik bir stadı doldurursak hala büyütme şansımız olur. Önemli olan şey, stadı büyütmeye müsait bir şekilde inşaa etmek.

Bu konuda Manchester United'ı örnek olarak vermeyi çok severim, adamlar stad büyütme olayının suyunu çıkardılar. Zamanında 22 bin kişilik olan Old Trafford, bugün 76 bin kişilik. Yanılmıyorsam önümüzdeki yıllarda da South Stand'in üstüne kat yapılıp kapasite 100 bine çıkacak.

Yani istedikten sonra stadı büyütmek zor değil bence. Önce 35-40 bin kişilik bir stadı bir sezon boyunca ortalama 95% dolduralım, sonra tribünlerden birinin üstüne kat atılır ve kapasite büyütülür. Yine de hayırlısı 50 bin ise, o yapılsın, Yönetime güveniyorum bu konuda.

Not: Büyütme olayı düşünülecekse, ona göre stadın çevresinde geniş bir boşluk bırakılmalı.
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• biz projelerle stad 35 bin olsun diye direnenlerle uğraşırken fenerbahçe 72 bin kişilik yeni stadınıda yapar. bizde büyüğüz diye konuşuruz anca. bizim milletimize avniaker bile fazla. insasnlar 60 70 binlerden bahsediyor uyanın artık.
                          YA SEV YA TERKET

Yorum

• Başkan bu iş bizle olması imkansız bu işi devletle birlikde yapacağız ama şuanda zor görünüyor dedi yani avni akeri bir kuruma kiralayıp biz oraya para olarak katkıda bulunacağız ama devletin büyük destek olması lazım ki olacak ama yapılacak olimpiyatlara 2 sene bir süre var yasa çıktı ama stad yapılma kararı çıkar mı çıkmaz mı bilemem olimpiyatlara yetiştirmeleri için başlarlar dedi
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• 100 bin kişilik stad yapalımda büyüklüğümüzü böyle kanıtlayalım öylemi yani? Fenerbahçe 72 bin kişilik stad yaparsa gayet normaldir. Fenerbahçe en ucuzu 50 milyona bilet satsa bile 72 bin taraftar bulabilir. Gerçekleri kabul edelim artık. Bugün 40 bin ikişilik bir stad'ı doldurmak hayalden öteye geçemez. Belki bazı derbi maçlarında bilet fiyatını 5 milyon yaparsın ve 9-10 bin kişide beleş stada girerse bu rakama ulaşırsın ama aksi halde zor. Özellikle bazı arkadaşlar ya cidden anlamıyor ya da anlamamakta inat ediyor. Adamlar üstüne basa basa diyorlarki; stad kapasitesi ileride ihtiyaçlara göre artırılabilir. Yani 35 bin yaparsın ama 10 yıl sonra yetmiyorsa 42 bin yaparsın. Bunu ciddi anlamda anlayamıyormusunuz? Ve umutsuz bakmakta istemiyorum ben stad olayına. Söz verdiler çünkü. Gerek devlet gerekse başkan Şener. Stad yapılacaktır.
                              En son erol_izm tarafından düzenlendi; 13.09.2008, 12:46.
                              Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• wallah 61.061 yapsınlar hem dolar hemde guzel olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X