Helal olsun stadı geçtim şöyle bir animasyonumuz bile yok ne kadar acı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Proje için yeterlilik ihalesinden bir kaç gün önce çok yakın zamanda detaylı bir bilgilendirme toplantısı yapılacağından bahsetmişlerdi yetkililer, hala daha ses yok. Büyük ihtimalle detayları ihale aşamasından önce öğrenemeyeceğiz. Şimdilik sadece kuş bakışı bir çizimle yetinmek zorundayız.
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaspden gelen yazida sekreter bana bu adamin mailini verdi:
bsoykut@emlakinsaat.com.tr
O ilgileniyomus artik bu isle.
Ben azarladim arkadasi biraz, cevap vermedi bana...
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhteşem bir stad bizi bekliyor. Sabırsızlıkla bitmesini bekliyorumGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaspor un stadyumun maliyeti nekadar ?
Yorum
-
İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle70 mln €
Yorum
-
Hangi ihale?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
* Mainz Klübü'nün bile projeyi reddetmesi kimseyi etkilememiş belli'ki. Hadi onu geçtim göz var nizam var diğer stadlar'la uzaktan yakından bir benzerliği var mı ?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleASP'nin Türkiyedeki partner ofisi ile irtibata gecen varmi?
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçenler olmuş, diğer sayfalarda yer alıyordu. Emlak İnşaat firmasına yönlendirmişler ben de bir e-posta gönderdim son haline ilişkin. Cevap bekliyorum.TRABZONSPOR 1967
Yorum
Yorum