Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Helal olsun stadı geçtim şöyle bir animasyonumuz bile yok ne kadar acı.

Yorum

• Bursaspor un stadyumun maliyeti nekadar ?
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Proje için yeterlilik ihalesinden bir kaç gün önce çok yakın zamanda detaylı bir bilgilendirme toplantısı yapılacağından bahsetmişlerdi yetkililer, hala daha ses yok. Büyük ihtimalle detayları ihale aşamasından önce öğrenemeyeceğiz. Şimdilik sadece kuş bakışı bir çizimle yetinmek zorundayız.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aspden gelen yazida sekreter bana bu adamin mailini verdi:

bsoykut@emlakinsaat.com.tr

O ilgileniyomus artik bu isle.

Ben azarladim arkadasi biraz, cevap vermedi bana...
          Sorumlu kisi bu mu yani? Bu ise eger, 3-5 kisinin ona yazmasi ile birseyler degismez. Kulübün devreye girmesi lazim.

..
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bir ben begeniyorum heralde stadyumu

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Muhteşem bir stad bizi bekliyor. Sabırsızlıkla bitmesini bekliyorum
              Projeyi çizen akraban falan sanırım
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bursaspor un stadyumun maliyeti nekadar ?
                70 mln €

Yorum

• İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  70 mln €
                  33 Milyon 553 TL ihalenin bedeli..

Yorum

• Hangi ihale?
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• * Mainz Klübü'nün bile projeyi reddetmesi kimseyi etkilememiş belli'ki. Hadi onu geçtim göz var nizam var diğer stadlar'la uzaktan yakından bir benzerliği var mı ?
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Gerekli yerlere e-postalar gönderdim.
                        Özellikle stadyumun içeriden görünümüne ilişkin görselleri paylaşmalarını rica ettim.
                        Cevap gelirse sizlerle paylaşacağım.

Yorum

• bursanın stadı güzelmiş 3 eziklerden sonra ilk aydınlatma bursaya yapıldı sonra bize hatırlayan vardır inş. geç olur ama güzel bi şey yaparlar.

Yorum

• ASP'nin Türkiyedeki partner ofisi ile irtibata gecen varmi?
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ASP'nin Türkiyedeki partner ofisi ile irtibata gecen varmi?
                              Geçenler olmuş, diğer sayfalarda yer alıyordu. Emlak İnşaat firmasına yönlendirmişler ben de bir e-posta gönderdim son haline ilişkin. Cevap bekliyorum.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Geçenler olmuş, diğer sayfalarda yer alıyordu. Emlak İnşaat firmasına yönlendirmişler ben de bir e-posta gönderdim son haline ilişkin. Cevap bekliyorum.
                                Tesekkürler
                                TRABZONSPOR 1967

Yorum

Yükleniyor...
                                X