Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    @husahin 'in resminin üzerinden gidersek. Locanın önüne yapılacak 2 basamak ile olay halledilebilir. Loca koltukları da dolarsa localar kesinlikle sırıtmaz. Olması ihtimal olan birinci kattan 2 basamağın işgal edilmesi de önlenmiş olur. Loca üstü kısımlara da reklam panoları eklenirse bir şekilde oturaklı bir görüntü ortaya çıkabilir. Loca ile tribünleri bir duvar veya cam tarzı birşeyle bütünlüğü sağlayacak şekilde ayırabilirler.

tamam işte bu. bunu tokiden yapmasını beklemek hayalcilik olur. ama daha sonradan da bir grup olup yönetimden talep edilebilir. bu yönetim başka yönetim.. sonradan da rahatlıkla yapılabilecek bir revizyon bu..

Yorum

• Biri devamli mesaji mi siliyor.

Isin garibi hic bir aciklama yapma ihtiyacida duymuyor.

Kim bu külhanbeyi bari adini aciklasin. .
      BİZE HERYER TRABZON!!!
      Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Beyler kameradan apartman gibi gözüken o kısım o şekilde mi kalacak böyle loca hiç görmedim stadda 3 katlı bina varmış gibi gözüküyor o kısım öyle mi kalacak bilen varsa yazabilir mi diğer taraflar fena değil gibide o kısım benim gibi çoğu kişinin içine sinmedi böyle kale arkası mı olur Böyle kalacaksa katların önlerine 3 er sıra koltuk koyup tribün diyecekler

Yorum

• İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beyler kameradan apartman gibi gözüken o kısım o şekilde mi kalacak böyle loca hiç görmedim stadda 3 katlı bina varmış gibi gözüküyor o kısım öyle mi kalacak bilen varsa yazabilir mi diğer taraflar fena değil gibide o kısım benim gibi çoğu kişinin içine sinmedi böyle kale arkası mı olur Böyle kalacaksa katların önlerine 3 er sıra koltuk koyup tribün diyecekler
          Dostum 1 bahsettiğin yer kale arkası değil numaralı. 2 yapılmış yer için o şekilde mi kalacak diye sormanın altında yatan beklenti ne anlayamadım şimdi
          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            locaların önüne illaki ayırmak için bir şey koyulacak ama bu saatten sonra oraya duvar koyamazlar hele mersin stadı gibi 1.5 metre duvarın üstüne koltuk yerleştiremezler.. bence cam ile ayıracaklar orayı veya kısa bir duvar üstüne cam..

mersinin kale arkalarında bir sorun yok bana göre aynı şekilde konyanında. konya stadının kale arkalarına loca koyulduğunu düşünün işte.. kötünün iyisi diyelim..
            bu konuyu yetkiliye sorabilir miyiz acaba?. herkes birşey söylüyor. enazında kesin bilgi alalım yetkiliden.

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biri devamli mesaji mi siliyor.

Isin garibi hic bir aciklama yapma ihtiyacida duymuyor.

Kim bu külhanbeyi bari adini aciklasin. .
              Hocam sen bu başlığa ne zaman girsen stadı küçümseyici ve arkasında siyasi oyunların olduğu ile ilgili mesajlar yazıyorsun belki ondandır.

Yorum

• İlk olarak UgurAk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maliyetini Kim karsilayacak ... Dortmund bunu yaparken kac Mio verdi Haberin varmi?

Gesendet von iPad mit Tapatalk
                almanyada 3,8 milyon tutan bina türkiyede anca 1 milyon tutar

icine monte edilecek teknik ve patentleri hesapladikmi 2 milyon olsun
                altapimizda bu binadan yararlanacagina göre %25 ini en azindan zaten federasyonla spor bakanina yüklersin

altyapimizi gelistirmeye mecburuz

su an bu isi insan gücü olarak türkiyede yeterince egitime tabii tutulmus insanlar olmadigindan aciklarimizi 1. etapda tehnik bölgesinde kapatmamiz tek akilli adim olacaktir

ben sadece bu sistemi degil videosunu koydugum simulplayer sistemininde olmasini istiyorum
                footbonautun aksiyon ve reaksiyon gelisimine nekadar önemliyse, simulplayer da taktik icin önemlidir
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şuan en hızlı yapılan stad bunu bile beğenmeyen var arkadaş.
                  Hızlı yapılıyor da yapılan şey pek stad değil gibi, ne zamandan beri stadlar yapım hızlarına göre beğeniliyor
                  Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                  -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocam sen bu başlığa ne zaman girsen stadı küçümseyici ve arkasında siyasi oyunların olduğu ile ilgili mesajlar yazıyorsun belki ondandır.
                    Adam stadı küçümsemekte haklı, arkasında siyasi oyunların olduğu da zaten ALLAH'IN EMRİ. Bunda tuhaf olan ne var ki mesajı siliniyor ?

Ne yazalım "stad dünyanın en güzel stadı", "stadın, Trabzonsporun, futbolun içinde hiçbir siyasi olay yok" mu yazalım.
                    Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                    -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adam stadı küçümsemekte haklı, arkasında siyasi oyunların olduğu da zaten ALLAH'IN EMRİ. Bunda tuhaf olan ne var ki mesajı siliniyor ?

Ne yazalım "stad dünyanın en güzel stadı", "stadın, Trabzonsporun, futbolun içinde hiçbir siyasi olay yok" mu yazalım.
                      tam 1704 sayfa
                      9 yillik süre

bundan sonra kötülemek neye yariyacak

biz burda yillarca yirtinirken nerdeydiniz
                      bmn destek araken ne yaptiginiz

sadri baskan cikardi bu is olmaz derdi is biterdi herkes tamam diyip kaplumbagi oynardi

burada yine ufak tefek seyler degistirtildi
                      atilacak adimlarin daha dikkatli atilmasi saglandi

artik kararlanmis seyleri elestirmek bi ise yaramaz

artik bizde görevimizi dogru yapip gelecek olan adimlar ne olacak arastirip bulmaliyiz ve o isleri elestirmeliyiz

akyazi anlasmasi daha yapilacak
                      klübümüz icin son derece önemli bir anlasma olacak , agirligimizi koymaliyiz, baskan masaya oturdumu karsisindakiiho yu degil trabzon halkini karsisinda his etmeli
                      havaalani büyütülmeside artik cok sürmez
                      may tesislerinden akyaziya mecbur tasinacagiz, akyazidaki tesisler buna göre hazirlanmali, tokinin yapacagi tesislerden bi cacik olacagin düsünüyormusunuz

stad isim sponsoru, su an aranan forma sponsoru, hangi isde destegimiz var , hangisinin arkasindayiz
                      ancak olmus bitmisi elestirmeyi beceriyoruz

artik sonsus dününkiler olmayi birakip gelecegin insanlari olamaliyiz
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 17.06.2014, 12:27.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Locaların goruntusunu şu aşamada kurtarabilecek en uygun iş burada olması istenen muadillerinde olduğu gibi ust kattaki reklam panolarını aşağı sarkık biçimde montelemek gibi duruyor.Yine de keşke en başından kale arkalarına hiç yapılmasaydı şu localar daha iyi olurdu bana gore,ama şu saatten sonra bunun için pek yapacak bir şey yok malesef.
                        "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• arkadaşlar maraton tribünü üst kattaki arkadaki direklere gelecek mi? bilgisi olan var mı?

Yorum

• Ne rahatsız mesajlar var böyle. İnsanlar stadı eleştiremeyecek mi ? 1 Haftadır her gün stadın önünden geçiyorum. Öyle bir kapalı tribün olmaz olsun. Şuan için bütün locaların görüntüsü berbat. Gerek kapalıdaki katlı localar gerek kale arsındaki localar. İnanılmaz çirkin bir görüntü mevcut.1. Katlardaki eğim tam bir hayal kırıklığı. Bu yüzden locaları hiçbir şekilde kamufle edebileceklerini düşünmüyorum.

En azından şuan için böyle.

Bence dıştan bakıldığında kimse heybetli bir stadyum beklemesin. Platform yol hizasında. Platformun üzerindeyken tribünlerin tam olarak olmasada 2. katı görebiliyorsunuz. Bunun üstüne o ucube çatımız da geldiğinde saçma sapan bir görüntü olacağı kesin.

Platform fikrini bende beğensemde o çatı herşeyi rezil ediyor.
                            En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 17.06.2014, 13:20.

Yorum

• Zamanında bu proje için tenis kortu deniliyordu. Çok haklılar. Fake Kadir Has bu.

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne rahatsız mesajlar var böyle. İnsanlar stadı eleştiremeyecek mi ? 1 Haftadır her gün stadın önünden geçiyorum. Öyle bir kapalı tribün olmaz olsun. Şuan için bütün locaların görüntüsü berbat. Gerek kapalıdaki katlı localar gerek kale arsındaki localar. İnanılmaz çirkin bir görüntü mevcut.1. Katlardaki eğim tam bir hayal kırıklığı. Bu yüzden locaları hiçbir şekilde kamufle edebileceklerini düşünmüyorum.

En azından şuan için böyle.

Bence dıştan bakıldığında kimse heybetli bir stadyum beklemesin. Platform yol hizasında. Platformun üzerindeyken tribünlerin tam olarak olmasada 2. katı görebiliyorsunuz. Bunun üstüne o ucube çatımız da geldiğinde saçma sapan bir görüntü olacağı kesin.

Platform fikrini bende beğensemde o çatı herşeyi rezil ediyor.
                                Ebat değil işlev önemliymiş arkadaşım, stadın içinde olşturacağın atmosfer taraftarla doğru orantılı bir şey, stadın heybetiyle ilgili uydurma kısayollara kaçmayalım

Yorum

Yükleniyor...
                                X