İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Beyler kameradan apartman gibi gözüken o kısım o şekilde mi kalacak böyle loca hiç görmedim stadda 3 katlı bina varmış gibi gözüküyor o kısım öyle mi kalacak bilen varsa yazabilir mi diğer taraflar fena değil gibide o kısım benim gibi çoğu kişinin içine sinmedi böyle kale arkası mı olurBöyle kalacaksa katların önlerine 3 er sıra koltuk koyup tribün diyecekler
Yorum
-
İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler kameradan apartman gibi gözüken o kısım o şekilde mi kalacak böyle loca hiç görmedim stadda 3 katlı bina varmış gibi gözüküyor o kısım öyle mi kalacak bilen varsa yazabilir mi diğer taraflar fena değil gibide o kısım benim gibi çoğu kişinin içine sinmedi böyle kale arkası mı olurBöyle kalacaksa katların önlerine 3 er sıra koltuk koyup tribün diyecekler
● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelocaların önüne illaki ayırmak için bir şey koyulacak ama bu saatten sonra oraya duvar koyamazlar hele mersin stadı gibi 1.5 metre duvarın üstüne koltuk yerleştiremezler.. bence cam ile ayıracaklar orayı veya kısa bir duvar üstüne cam..
mersinin kale arkalarında bir sorun yok bana göre aynı şekilde konyanında. konya stadının kale arkalarına loca koyulduğunu düşünün işte.. kötünün iyisi diyelim..
Yorum
-
İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiri devamli mesaji mi siliyor.
Isin garibi hic bir aciklama yapma ihtiyacida duymuyor.
Kim bu külhanbeyi bari adini aciklasin. .
Yorum
-
İlk olarak UgurAk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaliyetini Kim karsilayacak ... Dortmund bunu yaparken kac Mio verdi Haberin varmi?
Gesendet von iPad mit Tapatalk
icine monte edilecek teknik ve patentleri hesapladikmi 2 milyon olsun
altapimizda bu binadan yararlanacagina göre %25 ini en azindan zaten federasyonla spor bakanina yüklersin
altyapimizi gelistirmeye mecburuz
su an bu isi insan gücü olarak türkiyede yeterince egitime tabii tutulmus insanlar olmadigindan aciklarimizi 1. etapda tehnik bölgesinde kapatmamiz tek akilli adim olacaktir
ben sadece bu sistemi degil videosunu koydugum simulplayer sistemininde olmasini istiyorum
footbonautun aksiyon ve reaksiyon gelisimine nekadar önemliyse, simulplayer da taktik icin önemlidir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuan en hızlı yapılan stad bunu bile beğenmeyen var arkadaş.Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam sen bu başlığa ne zaman girsen stadı küçümseyici ve arkasında siyasi oyunların olduğu ile ilgili mesajlar yazıyorsun belki ondandır.
Ne yazalım "stad dünyanın en güzel stadı", "stadın, Trabzonsporun, futbolun içinde hiçbir siyasi olay yok" mu yazalım.Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam stadı küçümsemekte haklı, arkasında siyasi oyunların olduğu da zaten ALLAH'IN EMRİ. Bunda tuhaf olan ne var ki mesajı siliniyor ?
Ne yazalım "stad dünyanın en güzel stadı", "stadın, Trabzonsporun, futbolun içinde hiçbir siyasi olay yok" mu yazalım.
9 yillik süre
bundan sonra kötülemek neye yariyacak
biz burda yillarca yirtinirken nerdeydiniz
bmn destek araken ne yaptiginiz
sadri baskan cikardi bu is olmaz derdi is biterdi herkes tamam diyip kaplumbagi oynardi
burada yine ufak tefek seyler degistirtildi
atilacak adimlarin daha dikkatli atilmasi saglandi
artik kararlanmis seyleri elestirmek bi ise yaramaz
artik bizde görevimizi dogru yapip gelecek olan adimlar ne olacak arastirip bulmaliyiz ve o isleri elestirmeliyiz
akyazi anlasmasi daha yapilacak
klübümüz icin son derece önemli bir anlasma olacak , agirligimizi koymaliyiz, baskan masaya oturdumu karsisindakiiho yu degil trabzon halkini karsisinda his etmeli
havaalani büyütülmeside artik cok sürmez
may tesislerinden akyaziya mecbur tasinacagiz, akyazidaki tesisler buna göre hazirlanmali, tokinin yapacagi tesislerden bi cacik olacagin düsünüyormusunuz
stad isim sponsoru, su an aranan forma sponsoru, hangi isde destegimiz var , hangisinin arkasindayiz
ancak olmus bitmisi elestirmeyi beceriyoruz
artik sonsus dününkiler olmayi birakip gelecegin insanlari olamaliyizEn son selcuk tarafından düzenlendi; 17.06.2014, 12:27."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Locaların goruntusunu şu aşamada kurtarabilecek en uygun iş burada olması istenen muadillerinde olduğu gibi ust kattaki reklam panolarını aşağı sarkık biçimde montelemek gibi duruyor.Yine de keşke en başından kale arkalarına hiç yapılmasaydı şu localar daha iyi olurdu bana gore,ama şu saatten sonra bunun için pek yapacak bir şey yok malesef."Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"
Brian Clough
Yorum
-
Ne rahatsız mesajlar var böyle. İnsanlar stadı eleştiremeyecek mi ? 1 Haftadır her gün stadın önünden geçiyorum. Öyle bir kapalı tribün olmaz olsun. Şuan için bütün locaların görüntüsü berbat. Gerek kapalıdaki katlı localar gerek kale arsındaki localar. İnanılmaz çirkin bir görüntü mevcut.1. Katlardaki eğim tam bir hayal kırıklığı. Bu yüzden locaları hiçbir şekilde kamufle edebileceklerini düşünmüyorum.
En azından şuan için böyle.
Bence dıştan bakıldığında kimse heybetli bir stadyum beklemesin. Platform yol hizasında. Platformun üzerindeyken tribünlerin tam olarak olmasada 2. katı görebiliyorsunuz. Bunun üstüne o ucube çatımız da geldiğinde saçma sapan bir görüntü olacağı kesin.
Platform fikrini bende beğensemde o çatı herşeyi rezil ediyor.En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 17.06.2014, 13:20.
Yorum
-
İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe rahatsız mesajlar var böyle. İnsanlar stadı eleştiremeyecek mi ? 1 Haftadır her gün stadın önünden geçiyorum. Öyle bir kapalı tribün olmaz olsun. Şuan için bütün locaların görüntüsü berbat. Gerek kapalıdaki katlı localar gerek kale arsındaki localar. İnanılmaz çirkin bir görüntü mevcut.1. Katlardaki eğim tam bir hayal kırıklığı. Bu yüzden locaları hiçbir şekilde kamufle edebileceklerini düşünmüyorum.
En azından şuan için böyle.
Bence dıştan bakıldığında kimse heybetli bir stadyum beklemesin. Platform yol hizasında. Platformun üzerindeyken tribünlerin tam olarak olmasada 2. katı görebiliyorsunuz. Bunun üstüne o ucube çatımız da geldiğinde saçma sapan bir görüntü olacağı kesin.
Platform fikrini bende beğensemde o çatı herşeyi rezil ediyor.
Yorum
Yorum