fotolar gelir artık inş...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProje güzel ama stad kötü dış kaplama çok basit...Yeni bir stad projesiyle gelmeleri daha güzel olurdu...Plajı nasıl yapacaklar acaba çok merak ediyorum...Sonuçta kumsal ve karadeniz...Uyumsuz kelimeler bunlar...Dubaideki palmiye adaları gibi olmasa bari...
O stad öylesine yapilmis. Son görünüsü cok farkli olur.
Yorum
-
gece 10 da yirmi kamyon harikahttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegece 10 da yirmi kamyon harika
Yorum
-
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇalışmaları merak ediyorum foto çekebilecek vakti olan arkadaşlar çekebilirse çok güzel olur
Yorum
-
Cumartesi günü yürüyüş güzergaımı biraz uzattım dolgu alnına kadar yürüdürm....
Ben oraya ulaşana kadar geçen yaklaşık 1,5 saatte sadece 6 kamyon gördüm.... hemde 2-4 arasıydı.....
Dolgu alanına gittiğimde sadece 1 kepçenin orada olduğunu üzülerek gördüm....
Daha sonra her gün oradan geçen arkadaşımı telefonla aardım oda çalışmaların genel olarak eski hızında olmadığını 2-3 tane dozer-kepçe ve 5-10 kamyon ile çalışmalara devam edildiğini söyledi...
Bazı arkadaşlar daha yoğun bir çalışma görmüşlr ama cumartesi gündüz bille durum böyleydi... sürekli bir çalışma gerekmezmi ?
Yani dolgu işinin kağıt üzerinde bitme tarihi 540 gündü...
Buna göre 20.05.2010 da başlayacak ve 31.12.2012 de bitecekti.....
3 ay hiç dolgu yapılamadı.....
Aradaki farkı kapatmak için daha yoğun bir çalışma gerekirken eskiye göre çok ama çok yavaş ir hızda seyrediyor....
Bu gidişle önümüzdeki yılın sonunda bile zor biter.....
Ben bunu daha önce anlaşılan kamyon sahiplerinin dağılmasına ve toparlama çabasına bağlıyorum ..Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Bence de Faik abi. Dolgu ilk başladığında da böyle tek tük kamyon geçiyordu, sonradan çoğaldılar. Şimdi de aynı süreç işliyor sanırım. Sera Gölü'nün oradaki kayalıkta da bir iş makinesi malzeme indiriyor ama kamyonları göremedim henüz.
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProje güzel ama stad kötü dış kaplama çok basit...Yeni bir stad projesiyle gelmeleri daha güzel olurdu...Plajı nasıl yapacaklar acaba çok merak ediyorum...Sonuçta kumsal ve karadeniz...Uyumsuz kelimeler bunlar...Dubaideki palmiye adaları gibi olmasa bari...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Bugünlerde 3-5 kamyon çalıısyor geçen gece demek ki olağanustu bir durum vardı bende çok şaşırmıstım okadar fazla kamyon ve dozeri görünce ama şimdi yine azalmış sayı gözlemlediğim kadarıyla.Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...
Yorum
-
Ben bu stadyum projesini beğenmedim özelliği olmayan bi proje gördüğüm kadarıyla. Yazık olur bunu yaparsak 35bin kişilik daha güzel bir stadyum yapılabilirdi kayseride ki o beğenmediğimiz stad bile burdan daha guzel ve daha özellikli.En son vyno tarafından düzenlendi; 17.10.2011, 17:21.Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...
Yorum
-
İlk olarak vyno tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu stadyum projesini beğenmedim özelliği olmayan bi proje gördüğüm kadarıyla. Yazık olur bunu yaparsak 35bin kişilik daha güzel bir stadyum yapılabilirdi kayseride ki o beğenmediğimiz stad bile burdan daha guzel ve daha özellikli.
Yorum
Yorum