İlk olarak Full HD tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTgrt haber 2.20 yazıyor sitesinde.
Yorum
-
Sordugumuz stad sorularinin sike meselesine baglanmasi cok güzel oldu. Stadin bize neyin karsiliginda verilmek istendigi apacik cikti ortaya.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
-
İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan bu videonun kaynağı kim diye beni almasınlarBakan konuşurken çok rahattı beni kimse izlemiyor gibi bir havası vardı.
Yorum
-
İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaş yerel basın bekliyor şuan bu videoyu gözünü seveyim kayda al.
Yorum
-
İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam olarak bizimle ilgili reklamdan sonra mı konuştu çünkü ben ondan sonra izledim.
Yorum
-
İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet reklamdan sonra konuştu.
Yorum
-
İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://tvarsivi.com/player.php?y=37&...-13%2022:30:00
Burdan itibaren başlıyor heralde bu stat mevzusu...Milli Takımım TRABZONSPOR
Yorum
-
Beyin tutulması
İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSpiker: S
Bakn: B
S: Sayın bakanım bu stat konusunda taraftarlar Mainz'ın kopya,çalıntı projesi olduğunu söylüyorlar,siz ne dersiniz bu konuda?
B: Neyyyyyyyyyyy Mainz mi?Mainz da neduuuuuu????
S: Almanya'da bir futbol takımı sayın bakanım.
S: Sayın bakanım öyle sanıyorum ki Trabzon halkı,Trabzonsporlular bu şike konusunda sonuçlanmadan,haklarını almadan hiçbir konuda kendilerini iyi bir pozisyonda görmeyecekler.
B: Biz o davayı geride bıraktık Trabzonlular olarak.Bizim için o konu bir MAZİ oldu artık.
S: Sayın bakanım Trabzonlular kızmasın size şimdi?
B: Hahaha yok biz kendi aramızda hallederiz onu stat konusunda bakın çok ince eleyip dokuyoruz Galatasaray kulubünün çektiği sıkıntıları çekmesinler diye ve ön yeterlilik ihalesi yapıyoruz şimdi yarın.Trabzon halkı bana kızmaz biz kendi aramızda hallederiz herşeyi...
Yorum sizin...
Padişahım çok yaşaa!!!!
Bu arada sevgili bakanımız locaların arttıralabileceğini yani o tribünün komple loca olabileceğini söyledi.
Yorum
-
Beyfendinin lafını aynen aktarıyorum.
Sitat,bizım namusumuz oldu.
Sizin namusunuzu ......m
Namussuz, yüzsüz,ahlaksız,hırsız,padişah yalakası şerefsizler.
Allah belanızı versin sizin.
Utanıyorum ulan sizden,utanıyorum.Gece gece sinirimi boşalttın.
Allah sizi bildiği gibi yapsın.
O gelmesini geciktirdiğiniz,engellediğiniz kupa, o haram paralarınızı yedirdiğiniz çoluğunuz çocuğunuzdan çıksın.
Namussuz herifler.....Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Milli Takımım TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.