Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    valla kaç zamandır bu forumda haykırdık istemiyoruz bu projeyi diye olmadı kimseyi ikna edemedik çok pişman olunacak ama iş işten geçmiş olcak
    ne olacakki sitedeki yönetici arkadaşlara diyoruz toplanıp gidelim belediye binasına diye ama ses seda yok. Aklına geleni yaz sonra cık git sayfası olmuş ve hala iş işten geçmedi bu ihale firmaların yeterlilik ihalesi stad inşaatını almak için yapılan ihale değil. Sadece yeterlilik
    kahramanlar bordo mavi giyer.
    komandolar viravira61.

Yorum

• Yani resmen kakaladılar gözümüzün içine baka baka.

Hiç bir şey yapamadık.
      Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• İlk olarak sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bilboardlara ilan reklamı asıldı malum proje var reklamda..
        sefa kardeş forum yöneticisi olduğunuz görülüyor şu site yönetimiyle görüşsenizde toplanıp belediye binasına gitsek bu ihale firmaların yeterlilik durumuyla ilgili iş işten gecmedi daha,
        komandolar viravira61.

Yorum

• Pazar günü toplanıp belediye binasına gidilemiyormu niye kimse ses cıkarmıyor yazmakla nereye varcaz bakın bu yeterlilik ihalesi bilen bilir şuan herşey değişebilir ama burda yazmakla olurmu yahu. Suat kılıç bayraktar bey gümrükçüoğlu bey buraya girip yazılanlarımı okucak sanki, bence bordomavinet olarak harekete gecelim az süremiz var
          komandolar viravira61.

Yorum

• İlk olarak yancev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Pazar günü toplanıp belediye binasına gidilemiyormu niye kimse ses cıkarmıyor yazmakla nereye varcaz bakın bu yeterlilik ihalesi bilen bilir şuan herşey değişebilir ama burda yazmakla olurmu yahu. Suat kılıç bayraktar bey gümrükçüoğlu bey buraya girip yazılanlarımı okucak sanki, bence bordomavinet olarak harekete gecelim az süremiz var
            Kesinlikle katılıyorum Trabzon'a çok daha iyi bir stad yakışır.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kesinlikle katılıyorum Trabzon'a çok daha iyi bir stad yakışır.
              ama harekete gecmemiz lazım. stad 1 kere yapılacak senelerce kullanılacak yapılacak projelerin içindeki en kötüsüydü bizim stad hele dışı sirk gibi, dünya harikası dedikleri şey konumu sadece ve cevresi olacak stad vasat ötesi gözüküyor, yazık olacak paraya. örneğin pelitlideki basketbol sahası inanın tam amatör işi stad olmuş, diğer illerdeki stadlarla karşılaştırın göreceksiniz.
              komandolar viravira61.

Yorum

• Bakanın memleketine yapılacak stad Karadenizin fırtınalarından esinlenerek çizilmiş...
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bakanın memleketine yapılacak stad Karadenizin fırtınalarından esinlenerek çizilmiş...
                  Mainz sehri karadeniz bölgesinde oldugunu bilmiyordum.
                  TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mainz sehri karadeniz bölgesinde oldugunu bilmiyordum.
                    Çabul ağızlı gsp bakanının memleketinden bahsediyorum...

Yorum

Valla kaç zamandır bu forumda haykırdık istemiyoruz bu projeyi diye olmadı kimseyi ikna edemedik çok pişman olunacak ama iş işten geçmiş olcak
                      Bir kaç ay öncesinde bu başlıkta ciddi emek verdim. Beni anlayan ve dinleyen kesim pek kısıtlıydı.

O ucube yapıldığı zaman en azından vicdanım rahat olacak.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

Çabul ağızlı gsp bakanının memleketinden bahsediyorum...
                        Aslen ofludur görünürde samsunu tutar kalbinde fener yatar biri bu adamın ne olduğunu açıklasın

Yorum

• Ulaş abiye sordum bana böyle cevap verdi.

Ulaş Özdemir (@ulas_ugras)
                          @ibrahima61 o proje olmayacak... yeni bir proje hazırladılar bildiğim kadarıyla.

Kafam karıştı...
                          En son ibrahim tarafından düzenlendi; 08.02.2013, 19:31.

Yorum

• Şu projeyi gösterseler artık, kaç aydan beri bekliyoruz.

Yorum

Ulaş abiye sordum bana böyle cevap verdi...

Ulaş Özdemir (@ulas_ugras)
                              @ibrahima61 o proje olmayacak... yeni bir proje hazırladılar bildiğim kadarıyla.
                              Olmayacak projeyi bilboardlara asmazlar.Ne yapacaklar ihale gelmiş çatmış adamlara bir proje yapacaksınız ama ne olduğu belli değil mi diyecekler.Samsunun projesi bilboardlara iki üç yıl önce asılmıştı onu aynen yapıyorlar.
                              En son kamaleyte tarafından düzenlendi; 08.02.2013, 19:37.

Yorum

Olmayacak projeyi bilboardlara asmazlar.Ne yapacaklar ihale gelmiş çatmış adamlara bir proje yapacaksınız ama ne olduğu belli değil mi diyecekler.
                                O yüzden karıştıya zaten kafam...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X