İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
kahramanlar bordo mavi giyer.
komandolar viravira61.
-
Yani resmen kakaladılar gözümüzün içine baka baka.
Hiç bir şey yapamadık.Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
İlk olarak sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilboardlara ilan reklamı asıldı malum proje var reklamda..kahramanlar bordo mavi giyer.
komandolar viravira61.
Yorum
-
Pazar günü toplanıp belediye binasına gidilemiyormu niye kimse ses cıkarmıyor yazmakla nereye varcaz bakın bu yeterlilik ihalesi bilen bilir şuan herşey değişebilir ama burda yazmakla olurmu yahu. Suat kılıç bayraktar bey gümrükçüoğlu bey buraya girip yazılanlarımı okucak sanki, bence bordomavinet olarak harekete gecelim az süremiz varkahramanlar bordo mavi giyer.
komandolar viravira61.
Yorum
-
İlk olarak yancev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePazar günü toplanıp belediye binasına gidilemiyormu niye kimse ses cıkarmıyor yazmakla nereye varcaz bakın bu yeterlilik ihalesi bilen bilir şuan herşey değişebilir ama burda yazmakla olurmu yahu. Suat kılıç bayraktar bey gümrükçüoğlu bey buraya girip yazılanlarımı okucak sanki, bence bordomavinet olarak harekete gecelim az süremiz varGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle katılıyorum Trabzon'a çok daha iyi bir stad yakışır.kahramanlar bordo mavi giyer.
komandolar viravira61.
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakanın memleketine yapılacak stad Karadenizin fırtınalarından esinlenerek çizilmiş...TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMainz sehri karadeniz bölgesinde oldugunu bilmiyordum.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla kaç zamandır bu forumda haykırdık istemiyoruz bu projeyi diye olmadı kimseyi ikna edemedik çok pişman olunacak ama iş işten geçmiş olcak
O ucube yapıldığı zaman en azından vicdanım rahat olacak.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇabul ağızlı gsp bakanının memleketinden bahsediyorum...
Yorum
-
Ulaş abiye sordum bana böyle cevap verdi.
Ulaş Özdemir (@ulas_ugras)
@ibrahima61 o proje olmayacak... yeni bir proje hazırladılar bildiğim kadarıyla.
Kafam karıştı...En son ibrahim tarafından düzenlendi; 08.02.2013, 19:31.Milli Takımım TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlaş abiye sordum bana böyle cevap verdi...
Ulaş Özdemir (@ulas_ugras)
@ibrahima61 o proje olmayacak... yeni bir proje hazırladılar bildiğim kadarıyla.En son kamaleyte tarafından düzenlendi; 08.02.2013, 19:37.
Yorum
-
İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmayacak projeyi bilboardlara asmazlar.Ne yapacaklar ihale gelmiş çatmış adamlara bir proje yapacaksınız ama ne olduğu belli değil mi diyecekler.Milli Takımım TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum