Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabzon yıllarca siyasetçilerin oyuncağı olmuştur ve olacaktırda..
    şehrimin insanına yazık..
    saflıklarından nemalanan ne kadar politikacı varsa ruhlarına lanet okuyorum..

Yorum

• İlk olarak Turgay Şen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kurbanlık yerimi bu ne ya dalgamı geçiyorlar bizimle
      Evet abi, aynen öyle.

Bu başlık efsane olur, oturun en başından beri okuyun.Neler var neler.

Yorum

• Millet stadı yapar kurban keser, biz önce kesiyoruz sonra .... ?
        "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Kim Trabzonspor'u siyasete alet ediyorsa Allah iki yakasını bir araya getirmesin.
          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Millet stadı yapar kurban keser, biz önce kesiyoruz sonra .... ?
            Sonra stadın içerisinde toplu sünnet şöleni olacak hayırlısı ile.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Orada düğün salonu hamlesi de bekliyoruz artık. Yanına tır parkı ve şahane bir atış alanı da konulursa tadından yenmez. Seçim öncesi miting alanı yapılıp %70 oy cukka yapıldığında ise işlem tamamdır. Biz de Lizbon'a 3 atmış büyük Videoton'a iki maçta pozisyon vermediğimiz için sevinmeye ve buradan ne muhteşem teknik ekibimiz varmış çıkarımları ile güven ve huzur içinde uyumaya devam ederiz. Ne güzel.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bugün oradan geçtim gayette çalışıyorlardı bir anormallik göremedim. Sadece doldurma yapmıyorlardı doldurulan yerlerde de bazı çalışmalar vardı. Tam olarak nedir bilmiyorum ama mesela kireç gibi bir şeyle doldurulan yerleri kare kare parsellemişlerdi. Üzerlerinde garip şeyler vardı.
                İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aynı şeyi ben sormuştum yaklaşık 10 gün önce.
                O kireçler Kurban pazarında yerleri belirlemek içinmiş
                koptum ya.
                Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Stadın yerinin geçici de olsa Kurban Kesim Yeri olması güzel bir şey;
                  hem kutsal bir olaya sahne olacak, kurban kanı ile temel atılmadan mübarek hal alacak stadımız;
                  hem de rakiplerimiz için tabela hazırlayabiliriz "Kesimhaneye Hoşgeldiniz" diye..
                  Kurban Kesim Alanına deplasmana gelecek rakiplerimiz...
                  "Trabzonspor bir çember gibi,
                  her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                  - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Stadın yerinin geçici de olsa Kurban Kesim Yeri olması güzel bir şey;
                    hem kutsal bir olaya sahne olacak, kurban kanı ile temel atılmadan mübarek hal alacak stadımız;
                    hem de rakiplerimiz için tabela hazırlayabiliriz "Kesimhaneye Hoşgeldiniz" diye..
                    Kurban Kesim Alanına deplasmana gelecek rakiplerimiz...
                    Cok iyimser bir yazi olmus gercekten. Daha positif bakilamaz di duruma.
                    Onur Recep Kivrak

Yorum

• bu resimler 17.09.2012 ait

[/QUOTE]

bu resimler ise bugüne ait farkı:

En son YUSUF. tarafından düzenlendi; 06.10.2012, 13:51.

Yorum

• yusuf kardeşim çok çok teşekkürler,emeğine sağlık.malum buradaki trabzonda yaşayan arkadaşların genelde, dolguda bir değişiklik yok deyip,boş boş muhabbetten başka bir icraatları yok.biz trabzon dışındakilerle bu görüntüleri paylaştığın ve sayfanın gerçek amacına hizmet ettiğin için sonsuz teşekkürler...
                        ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Fotoğraflar için teşekkür ediyorum bende.

Bu dolgu bitmek üzere yalnız çok bilmemekle beraber, bu dolgunun üzerine yine bir üst dolgu yapılacağını duydum yani bir bu kadar daha zaman gerekiyor, aynı işlem uygulanacak sanırım.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• 2. bir dolgu yapılmayacak belediye başkanı öyle söylemişti bir tv programında dolgu 1 aya biter benim tahminim

Yorum

• Tskler az kalmis...

Bakalim stad projesini hala göremedik...temeli nezaman atilacak oda belirsiz...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• çok yıkıcı taraftarımız var , sanki trabzon dümdüz yerde stad yapılacak , bu işlerde en önemli şey arsa sorunudur oda trabzonda yok, gecikmenin tek nedeni bu , denizi doldurmak kolay değil bunun için yasa çıkartıldı bürokratik işlemleri saymıyom..daha yeni trabzondaydım dolguda az kaldı yıl sonunda atılıt temeli , 2015 sezonuna orda başlayacaz bu kadar basit ..
                                Çaykaralı , Kazım Koyuncu , Konya'da yaşayan Trabzonlu Spor Muhabiri. www.twitter.com/fatihhseker

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X