Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o değilde habu araplar ne diye geliy trabzona
    Bildiğim kadarıyla araplar yalıncak tarafında otel yapmayı düşünüyorlar.uzungöldede düşünüyorlar ama o zor iş.
    En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 04.07.2012, 01:43.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Öyle bir şey yok.. O alan komple doldurulacak liman dış kısıma yapılacak. (Yapılırsa)
      Liman başka yat limanı başka Sefa.

Stadın deniz tarafında, kuş bakışı bakıldığında ay yıldız şeklinde ufak bir yat limanı yapılacağı söyleniyor.

Nerden biliyorsun derseniz 'ordan burdan' diyebilirim ancak. Bu proje ile ilgili kesin bişey söyleyen yalan söylüyor demektir zaten.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Liman başka yat limanı başka Sefa.

Stadın deniz tarafında, kuş bakışı bakıldığında ay yıldız şeklinde ufak bir yat limanı yapılacağı söyleniyor.

Nerden biliyorsun derseniz 'ordan burdan' diyebilirim ancak. Bu proje ile ilgili kesin bişey söyleyen yalan söylüyor demektir zaten.
        Bi ara Belediyeden bir fotoğraf vardı projenin büyük hali doldurulan alanlar sarıya boyanmıştı orada öyle bir şey yoktu diye hatırlıyorum ki dolgu alanının doğu bölgesine tesisler yapılacak sanırım yani bayağı alan gerekli..

Yorum

• yat limanı yapılması mantıklı gerçekten
          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
          Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bi ara Belediyeden bir fotoğraf vardı projenin büyük hali doldurulan alanlar sarıya boyanmıştı orada öyle bir şey yoktu diye hatırlıyorum ki dolgu alanının doğu bölgesine tesisler yapılacak sanırım yani bayağı alan gerekli..
            Dolgunun deniz tarafının orta kısmı doldurulmuş gösteriliyorsa o resim hepten yanlış demektir zaten, çünkü şu an bile doldurulmamış orası.

Ama diyorum ya kesin yapılacak diye savunabileceğim bir kaynak yok. Öyle bir düşünce vardı yani, olabilir de olmayabilir de...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dolgunun deniz tarafının orta kısmı doldurulmuş gösteriliyorsa o resim hepten yanlış demektir zaten, çünkü şu an bile doldurulmamış orası.

Ama diyorum ya kesin yapılacak diye savunabileceğim bir kaynak yok. Öyle bir düşünce vardı yani, olabilir de olmayabilir de...
              Yok komple dolgu alanı çizili doldurulmuş bölgeler sarıya boyanmıştı o zamanki doldurulmuş alan işaretliydi doğru gibiydi burada vardır da ara ki bulasın..

Tabi dediğin de doğru Trabzon'da her şey gerçekleşene kadar değişebilir..

Yorum

• Arkadaşlar foruma PC'den girince mesaj yazamama,resim koyamama gibi garip bir sorun türedi başıma. Sorunu anlamadım bir tek bu forumda böyle PC. Şuan telefindan giriyorum telefondan sorun yok ama telefonda da resim atılmıyor foruma. Bu yüzden bir süredir sizlere resim sunamıyorum.
                https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• @bonanzia
                  resim ekleme butonu calismiyor sanirsam

resim linkinin basina [img] sonuna da [/img] yerlestir ayni islevi görür

Yorum

• çalışma yok arkadaşlar,,sanırım durmuş,1 haftadan beri gelip gidiyorum,sadece bir kamyon çalışıyor

şuanda çok ağırdan alıyorlar

bu arada abartısız söylüyorum,şuanda doldurulan yere en az 3*4 tane stad sıvar...resimde küçük görülebilir ama çok büyük alan dolmuş,kesa dolmayan yerlerde bayağı büyük
                    En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 04.07.2012, 19:46.
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• bende kaçzamandır neden resim yok diye kafayı yiyorum burda.forum sorumlusu arkadaşlar ilgilenip en kısa zamanda sorunu duzeltırler inşallah.
                      ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Dolgu islemleri ne zaman bitecek renkdaslar varmi bilgisi olan ? Ne zaman temel aticaz artik..

Yorum

• haber61 resim cekmis.. ne cekmis ama belli degil

Yorum

• evet haber61 in resimleri çok kötü resmen kamyonlara resim çekmişler ama burdan asıl sitemi trabzonda duran arkadaşlara ediyorum ben.forumda bir dünya trabzonlu arkadaş var.yani iki tane resim çekip şuraya atmak bukadar mı zor.
                            ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Dolgu alanında çekilecek şuan hiç bir şey yok. Değişen bir şey yok.

Yorum

• Telefondan resim atılmiyor(resim linki alinmiyor) PC'den de hiç bir şey yapamıyorum forumda. Düzeltebildiğim an atacağim fotoğraf. Şuan telefondan yazıyorum. Bu arada malesef değişme yok o geminin bulunduğu alanda.
                                https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X