Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sefa bence zorlamaya gerek yok. 2011'e yetişmesi zorlama bir hayaldi, olmadı zaten.

Bundan sonra verilecek bütün tarihler de hayaldir, 'şu tarihte bitecek' sözüne inanmamızı beklemsin kimse. Daha dün ağustosta bitecek diyordu başkan şimdi eylül demeye başladı.

O yüzden ne zaman biter diye kafa yormanın anlamı yok, bekleyip görelim bakalım.
    Yok ben o haber için söyledim. Haberde dolgunun 2 yıl içinde biteceğini demiş yani Haziran 2012'de..

Tarihlere tabi ki inanacak durumumuz yok yani

Ben Kıştan beri 2012 sonu biter diyordum hala öyle diyorum..

Yorum

• Bende oraya Camii yapilmasina sicak bakmiyorum acikcasi.

Not: Dini konulara girenlere cevap yazmayacagim.

..
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Akyazı'nın başı, Beşirlinin çıkışında küçük bir Cami var zaten.. Bunu yıkar yerine yaparlar herhalde..

Yorum

• camiyi neden sıkıntı ettinizki şimdi? tek probleminiz bu olsun. maç oncesinde cevre birahanelerin yani sıra camilerin de icine bakarsınız bir cok formalı insan görebilirsiniz. ihtiyacları kendi ihtiyaclarınizla kısıtlamayın.
          Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Stad neden uzadı diye soran arkadaşlar Mimarlar Odası dava açmıştı ondan epeyi bir süre yapımına durdurma kararı gelmişti mahkemede malesef..
            # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• cami mi.. abi bunlar projeyide kendilerine benzetiyorlar. oldu olacak içine birde cemaat okulu falan yapsınlar. tamam işte cemaattan çıkarlar camiye camiden çıkarlar cemaata oldu bitti işte..

camilere karşı değilim ne münasebet elimden geldiğince dinimin gereklerini yerine getiririm ama azıcık mantıklı düşünülse bu spor projesinde caminin ne işi oldugunu sorgularız. heryerde eglence falan filan olacak yanı baslarındada cami. ulan 1 hastaneden 2 camiden kurtulamıcak bizim stadyum. sonra namaz kılan adam beddua etcek hastanede yatan hastada allah belanızı versin diyecek bizde 30 sene daha kafamızı kalemle kazıcaz !
              u will need justice at the end..

Yorum

• Her stadın yanında cami olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Her stadın yanında cami olmalıdır.
                  Kesinlikle katılıyorum yada en azından stad'ın içerisinde büyükçe bir mescit olmalıdır.Olimpiyat'ta ne hallerde namaz kılındığını maçlara gelen arkadaşlar görmüşlerdir zaten...

Yorum

• Düşünsene kış aylarında yatsı vakti girerken orada maç oynandığını. Hoca Allah-u Ekber diyor. İçerde 40.000 kişi sinkaf.

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Her stadın yanında cami olmalıdır.
                      bence yanında değil bizatihi stadyumun içinde güzel bir mescid olmalıdır....

hatta küçükte olsa diğer din mensuplarının ibadetini yapabilecekleri mekanlarda sağlanmalıdır....

Avrupa maçları için ülkemize gelen ya da hayranlığından maçlarımızı izlemeye gelenler için güzel bir uygulama olur diye düşünüyorum....
                      En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 14.06.2012, 08:24.
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• 40.000 kişilik stad yapacaksın ve yanına camii yapmayacaksın camii sanırım bazılarının görsel zevkini bozuyor böyle bir projede hersey olmalı eğlenmek isteyen eğlenir namaz kılmak isteyen namazını kılar eğlenilicek yer ve camii birbirlerini rahatsız edecek kadar yakın olmazsa herhangi bir sorun çıkmaz

Yorum

• Bu proje üzerinde insanlar için konut yapılacak mı? Hayır. O zaman konut olmayan yerde camiye ne gerek var bence. Ama stadın içine, güzel, büyük bir mescit yaparlarsa bu ihtiyaç ortadan kalkmış olur.
                          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• Şehrimize güzel büyük camiler yapılması çok hoşuma gider ama Akyazıda yapılan o gemi görünümlü alana cami yapılması bence çok ama çok saçma. O alana büyük oteller,spor tesisleri,yüzme havuzları,eğlence merkezleri gibi şeyler yapılmalı. Trabzon küçük ve eğlence mekanı az diye çoğu futbolcu sıkıntı yaşıyor. O büyük olana bir tatil cenneti yapılsa hem futbolcular gözümüzün önünde eğlenir hemde turist çeker şehrimize ve takımımıza para geliri sağlar.
                            https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Yeni projede bazi efsaneleremizin heykeli yapilsa keske:

- Hami, Senol Gunes, Cemil v.s
                              twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• Arkadaşlar sadece stadyum olarak düşünmeyin.....

Sadece stadyum yapılacaksa stadyumiçinde mescit yeter....

Ama aynı alana otel , sosyal donatı alanları ve hatta otogar yapılası düşünülüyor...

Bunlar olunca otomatikmen cami ihtiyacı da olucak.....

Sn projeyi tam görmeden konuşmamak lazım....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X