Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İhaleyi kazanan belli oldu.
    kim aldı
    https://twitter.com/#!/BayBordo29

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | İhale Tamamlandı ...

İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Soccer city stadında üst çatı ile cephe kaplaması çok farklı . Plakalarla oluşturulan kısım göze hoş geliyor ancak üst çatı için sanırım aynı durum geçerli değil . http://behance.vo.llnwd.net/profiles...bbbbfff3e3.jpg

Şimdi en az benim kadar biliyorsun bu teknikle yapılan uygulamaları . Membran çatı diyoruz ancak burada uygulama tekniği , mimari ve kullanılan malzemenin niteliği arasındaki farklar ile bir biri ile ilgisi olmayan stadyumlar ortaya çıkıyor . Mesela , euro 2012 stadlarından wroclaw stadyumu , mersindeki projeye uygulama ve malzeme açısından benzerlikler taşıyor . Stadyum neredeyse transparan http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/...42_634x310.jpg
      Şimdi bu stad ile şunun arasında bir fark yok mu ? http://www.mimoa.eu/images/972_l.jpg

Yani temelde aynı şeyi savunuyoruz . Mersin stadı daha ilk renderı ortaya çıktığında da transparan stadyumdu , gerçeğe dönüştüğünde öyle oldu . http://3.bp.blogspot.com/-16rMmgcC8j...s1600/03-1.jpg

Bizim stadın bir an evvel yükselmesi gerekiyor . Daha doğrusu , o localara ve stad gelirlerine ihtiyacımız var . İhaleyi alan belli oldu , bizim artık bu firmalara yüklenmemiz gerek bana kalırsa ... İnşaatın temelinden çatı konstrüksiyonuna en iyi ihtimalle 12 ay gibi bir zaman dilimi olacak . Buradaki fikirler olgunlaştırılırsa , bunları gidip paylaşabiliriz .

Bize kazığı atan çevre ve şehircilik bakanı .
      Valla ne diyeyim abi bu dış kaplamadan kaçışımız yoksa transparan olmasından yanayım. Hiç değilse bordo duvarlar gözükür dışardan. İlerde kiraya vereceğimiz dükkanlarıda bordo mavili LED ışıklandırmalarla süsleyince daha estetik bi görüntü oluşur.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İhaleyi kazanan belli oldu.
        yani ?

Yorum

• Kimin aldığını bilmiyorum. 2013/7170 üzerinde sorgulama yapınca değerlendirme işinin bittiği yazıyor ekapta.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | İhale Tamamlandı ...

İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            allah iyiliğini versin çok güldüm

İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Zamanında boşu boşuna o kadar gerilim yaşamışız koşu pisti olacak diye.
            Devasa bir skorbord ve ışıklı reklam panolarıyla fevkalade bir stat olacak

Bizim projedeki gibi içi demir konstrüksiyon, dışındaki beyaz çadır bezi tavandan yere kadar gerilmiş. Birde Burçak abinin dediği gibi skorbord ile pano ekledikmi tamamdır. Tıpkısının aynısı.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
            En son ibrahim tarafından düzenlendi; 07.05.2013, 14:50.

Yorum

• İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kesin o emin olabilirsin.
              Trabzon belediye başkanı buna yakın bir stad olacak demişti o olacak dememişti üstad ondan yola çıkarak bir umuda kapıldım aslında
              https://twitter.com/#!/BayBordo29

Yorum

• İyi, Kötü ve Çirkin örnekleriyle Dünyadan Stadyum Projeleri

CSKA Moskova'nın 30.000 kişilik stadyum projesi:

Atalanta'nın 25.000 Kişilik stadyum projesi

Arena Cidade da Copa Brazil, Kapasite: 46,214

Gremio, Kapasite: 60.540

Le Havre AC, Kapasite: 25.000

Incheon United'ın yeni stadyumu, 20.891

GKS Katowice, Polonya, Kapasite 18.000

Spartak Moskova'nın Yeni Stadı, 44.000 Kişilik

''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Arena Cidade da Copa Brazil + spartak moskava stadlarına bayıldım şunlardan birisi olsaydı sadece teşekkür eder sevinirdim...

Yorum

• Yorum

• Arena Cidade da Copa Brazil
                      bu stada hasta oldum
                      Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arena Cidade da Copa Brazil, Kapasite: 46,214

Harikaymış. Çok mu zordu şöyle bir şey yapmak... Aralara biraz da mavi renk serpiştirip şimdiki projede stadın yerinde bunu koysalar on numara olurdu...
                        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak cihan6129 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzon belediye başkanı buna yakın bir stad olacak demişti o olacak dememişti üstad ondan yola çıkarak bir umuda kapıldım aslında
                            Onu takanmı varmışki?

Yorum

• 200 senede bir ancak Stad yaparlar ondada secme sansimiz bile yok, kimsenin istemedigi bir Proje bu madem yapiyosun Adam gibi yap, Bursanin yarisi Kadar bile olamiyoruz malesef.
                              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Allah kahretsin böyle stadı. Yahu arkadaş göz var nizam var, bu kadar kötü stad yapılır mı?

Haydi yaptın bare yapılışı asırlar sürmesin. 6 senedir bir stadla uğraşıyorlar. Hala temelleri atılmadı sanırsam ?

Denizi doldura doldura şehrin içine kadar getirdiler.
                                En son B61 tarafından düzenlendi; 08.05.2013, 09:34.
                                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X