Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pay bile alamayacağız diye korkuyorum.

Ayrıca dolgu işi belirlenen zamanı geçti mi? Dolgunun bitmemesini bahane ediyor olabilirler. Dolguyu hangi firma kazanmıştı?
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• spor61

spor61.cm da stat projesi planlamaya alındı yazıyor ama herkes birşey diyor yazıyor konuşuyor. nedir anlamadık iyice karışıyor herşey. birde kafamıza takıldı güün 24 saati takip eder olduk bu işi bunaldım daa. otel olack söylentisi var araplar alcak stat olacak diyen var ama nedense proje yok çalışma yok hep söylentiler var. ama en büyük korkum ARAPLAR KUM GİBİ PARA VAR SÖYLENTİ DOĞRUYSA OK BÜYÜK OTEL YOLDA STAT HAYAL GİBİ.
      kahramanlar bordo mavi giyer.
      komandolar viravira61.

Yorum

• İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yada şöyle olabilir ertan kardeşim yapılan otel vs. Tüm gelirleri doğrudan trabzonspora aktarılacaksa ozaman olabilir.
        bİz otel İstemİyoruz varsin aktarilmasin klube baŞka yermİ yok. Avnİ aker cok eskİdİ cok gerİde kaldik.
        komandolar viravira61.

Yorum

• İlk olarak yancev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          evet doğru coca cola akademi ligi maçları oynanacak konyada bu açıdan hiç düşünmemiştik.
          Espri anlayışınızda pek sağlammış.

Yorum

• arkadaşlar bunlar belediye başkanı ve yardımcısının mailleri ben mail attım sizde bişeyler yazın gönderin ve bu mail adreslerini forumun her köşesine yayalım artık baskı zamanı, ben mailde 2 kelime yazdım : ^^stad = sandık^^ diye..

başkan ve danışmanı :

baskan@trabzon.bel.tr
            danisman@trabzon.bel.tr
            belediye@trabzon.bel.tr

yardımcıları :

osmangokhanbali@trabzon.bel.tr
            osmannecipsevinc@trabzon.bel.tr
            erginaydin@trabzon.bel.tr
            cengizcolak@trabzon.bel.tr
            huseyinturan@trabzon.bel.tr

basın halkla ilişkiler :

basinyayin@trabzon.bel.tr
            komandolar viravira61.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Espri anlayışınızda pek sağlammış.
              kızmadınız umarım ama sizin yazdığınız bizim için gecerli değil bu ülkede trabzonspor gerçeği var biz konyadan il olarak küçük olabiliriz ama onlar stadlarına barcelona liverpool inter schalke astonvilla v.b kaç takım getirebilmiş ki bizden önce onlara stad yapılsın, yapılsın ama ilk önce ilk hakedene ve söz verilene yapılsın yanlışmıyım kardeşim.
              komandolar viravira61.

Yorum

kızmadınız umarım ama sizin yazdığınız bizim için gecerli değil bu ülkede trabzonspor gerçeği var biz konyadan il olarak küçük olabiliriz ama onlar stadlarına barcelona liverpool inter schalke astonvilla v.b kaç takım getirebilmiş ki bizden önce onlara stad yapılsın, yapılsın ama ilk önce ilk hakedene ve söz verilene yapılsın yanlışmıyım kardeşim.
                Hakeden olarak katılırım lâkin bence illerin büyüklüğüne göre yapılmalı projeler. Trabzon'a zaten yapılmalı onu geçtim ama Konya,Eskişehir,Antalya gibi illerdeki stadyumların özellikle güzel olması lâzım.

Hem futbol dışı müsabakalar,konserler vb şeylerden ötürü hemde ülkenin reklamı,vizyonu meselesi. Atıyorum Bursa'nın şimdiki stadını yabancı birisi görse ekrandan maçtan soğur. Karışık oldu ama böyle şeyler işte

Yorum

• Yançev kardeşim benim orada bahsettiğim olay:stad tabikide yapılacak ama orada 800 dönüm arazi var.stadın haricinde kalan boşluklara diğer tesislerin yanında geliri tamamen trabzonspora aktarılacak alışveriş merkezi yada otel tarzı şeyler tabikide yapılabilir.hem organizasyonlar için konaklama problemine de bir nebze katkısı olur,o anlamda dedim.yoksa stad yapılmasın otel yada başka bişey yapılsın asla.o stadı oraya yaptırmak trabzon ve trabzonsporluların boynunun borcudur.trabzonspor olmasa hiçbir güç o güzelim sahilin yok edilmesine müsade ettiremezdi bizi.
                  ANADOLU KAPLANI

Yorum

• beyler hayırıdr neden bu karamsarlık??
                    statın projesini mete arat çizmiyor mu?
                    stat projesi 3- 5 günde mi bitiyor?
                    hele bi kaç ay sonra proje ortaya çıksın.
                    şu karamsarlığı bırakın? dolgunun bitmesi zaten aralık sonunu bulacak..
                    1,5 ay bi sabredin yahu..
                    daha dolgu tam bitmedi....

Yorum

Yançev kardeşim benim orada bahsettiğim olay:stad tabikide yapılacak ama orada 800 dönüm arazi var.stadın haricinde kalan boşluklara diğer tesislerin yanında geliri tamamen trabzonspora aktarılacak alışveriş merkezi yada otel tarzı şeyler tabikide yapılabilir.hem organizasyonlar için konaklama problemine de bir nebze katkısı olur,o anlamda dedim.yoksa stad yapılmasın otel yada başka bişey yapılsın asla.o stadı oraya yaptırmak trabzon ve trabzonsporluların boynunun borcudur.trabzonspor olmasa hiçbir güç o güzelim sahilin yok edilmesine müsade ettiremezdi bizi.
                      arkadaşlar.kusura bakmayın. kimse o pastayı tek başına bize yedirmez.. bize stat ve bir kaç tesis yapsınlarda ....

Yorum

• Ağasarlı kardeşim işte bu mantaliteyle gidersek evet bize kimse hiçbişey yedirtmez.Yani stadımızı ve bir iki tesis yapın başka bişey istemiyoruz dersek emin olki o stadı dahi göremeğiz.Söylemimiz ve eylemimiz şu olacak orası trabzonspor denilerek dolduruldu ve halk bu şekilde ikna edildi.800 dönüm son santimetresine kadar trabzonspor için kullanılacak,orası bir spor adası hatta trabzonspor adası olacak,dediğim gibi avm side oteli de olacak gerekirse ama hepsi trabzonspora hizmet etmek kaydıyla,fenerle galatasarayla mücadele edecegız diyoruz,hangi gelirle adamlara sabancılar ,koçler destek veriyor bizim var mı boyle bir şansımız?orayı kesinlikle tesislerin yanında trabzonspora gelir getirecek şekilde değerlendirmeliyız taraftar olarak bunun için uğraşmalıyız.yoksa sadece bir stad için 7-8 yıl beklemenin ne gereği vardıki.
                        ANADOLU KAPLANI

Yorum

bu arada arkadaşlar yalan doğru bilmiyorum ama bu araplar otel için yer arıyorlarmış traonda. valiliğin sunduğu alanlar dışında başka yerlerede bakıyorlarmış. akyazı yeri için fikir alışverişinde bulunmuşlar burnuma pis kokular geliyor. nedir bu işin aslı iyice sinirlerim gerildi. biz yavaş gidiyor diye isyan ederken araplar nerden cıktı. vallah korkuyorumda bu kadar büyük olan dolgu alanı 2 kamyon ile çalışmaz var bu işte bir iş niye yavaşladı bu kadar.
                          zaten 5 yildizli hotel vardi projede
                          „Choose a lazy person to do a hard job.
                          Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                          BILL GATES

Yorum

• Arkadaşlar Arapların yapacakları otel için ilk olarak verilen alan dünya ticaret merkezinin orası idi ama Trabzon belediyesinin yatırımın yetersiz olduğunu ve yatırımın 30 milyon dolar ve üstü seviyesinde olması gerektiğini belirtmişti bu yüzden arazi değişimi olmuş olabilir yatırımın daha fazla olması için. Burada söz konusu olan hem dolgu alanı, hemde stad için alınan arazilerin bir stad için çok fazla olması vurulan voleyi Ts ile örtüyorlar ve buna hiç kimsede ses çıkarmıyor.

Yorum

• Bravo BLACKSEA61.çok doğru.işte taraftar ve yönetim olarak bunları görüp taviz vermemeliyiz...
                              ANADOLU KAPLANI

Yorum

Yançev kardeşim benim orada bahsettiğim olay:stad tabikide yapılacak ama orada 800 dönüm arazi var.stadın haricinde kalan boşluklara diğer tesislerin yanında geliri tamamen trabzonspora aktarılacak alışveriş merkezi yada otel tarzı şeyler tabikide yapılabilir.hem organizasyonlar için konaklama problemine de bir nebze katkısı olur,o anlamda dedim.yoksa stad yapılmasın otel yada başka bişey yapılsın asla.o stadı oraya yaptırmak trabzon ve trabzonsporluların boynunun borcudur.trabzonspor olmasa hiçbir güç o güzelim sahilin yok edilmesine müsade ettiremezdi bizi.
                                dolgu alanın tamamı bize ait değil 300 dönüm civarı bizim diğeri tokiye ait

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X