Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence de en önemlisi akustik. Hele hele bizim için olmazsa olmaz omalı Şahsen başkanın dediklerinide pek kale almıyorum. Çünkü bir öyle diyor bir böyle diyor. İhale süreci yaklaştıkça görürüz ak sakalı kara sakalı.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• rezil etti şu mimarlar odası projeyi ya şimdiye dolgunun kapatma işlemi bitecekti yaa
      yazıklar olsun baksana adamların yaptığı dolgu sular altında kalmış
      millet ileri gider biz geriye gidiyoruz
      "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
      Louis D. Brandeis

Yorum

• sizce stadın üstü komple kapatılmalımı.böyle bir imkanımız olurmu acaba?

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sizce stadın üstü komple kapatılmalımı.böyle bir imkanımız olurmu acaba?
          Önce bi altını kapatalım da abi...
          Gerisine sonra bakarız.
          Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Önce bi altını kapatalım da abi...
            Gerisine sonra bakarız.
            hayal kuruyoz işte... engel olmayalım

Yorum

• tribünlerden birinin adı" şenol güneş "tribünü olmalı.. old traffordda alex ferguson tribünü var. bizimde şenol güneş tribünümüz olsun ne eksiğimiz varki..

Yorum

• Bence tribüne adını vermektense, stadın Trabzona bakan tarafına kocaman bir "PARLAYAN GÜNEŞ" teması uygulanması değişik, ilk ve çok hoş olabilir.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bence de en önemlisi akustik. Hele hele bizim için olmazsa olmaz omalı Şahsen başkanın dediklerinide pek kale almıyorum. Çünkü bir öyle diyor bir böyle diyor. İhale süreci yaklaştıkça görürüz ak sakalı kara sakalı.
                  Akustik için öncelikle bağıracak seyirci lazım

Yorum

• Stadın adı Şenol Güneş stadı olsa

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başkan bugünkü ligtv skeçinde statın çok farklı olacağını hiç bir stata benzemeyeceğini felan söylediydi. Nasıl olcak acaba?
                      Farklı olacaktan kasdı,denizin doldurularak yapılacak olması.Stadın fiziksel görüntüsüyle ilgili değil.
                      Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• ölmeden şu stadı görmeyi nasip etse allah. şu dolgu bitsin artık. temel atıldımı gerisi gelir.

Yorum

• keşke galatasarayın stadının yapımındaki gibi kamerayla izleme şansımız olsaydı çok güzel olurdu hergün foto varmı diye ağlamazdık burda

Yorum

• Bu yapılacak stada manevi olarak aşırı derecede anlam yüklenmel, , zaten tüm maneviyatımızın başlangıcı olan karadenizin içinde olması ile bu manayı barındırıyor ama önemli olan bunu dillendirmek ve efsaneleştirmek.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Dün bir cenaze dolaşyısıyla Maçka'ya gittim...

Davranıl Bilimlerinde " Algıda Seçicilik " diyorlar. İlgilendiği konulara ait bir obje gördüğünde hemen dikkat kesilirsiniz.

Bende yoldaki kamyon yoğunluğuna dikkat ettim. Ve taş ocağında yoğun bir çalışmaya tanıl oldum...

Arı gibi bir çalışma vardı Çağlayandaki aş ocağında.....

Çalışmalarla böyle yoğun devam edilirse dolgu işi kısa zamanda iter diye düşünüyorum....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• bu stadı dünya gözüyle görmek inşaalah naip olur
                                En son malig tarafından düzenlendi; 02.12.2011, 08:52.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X