Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yasal düzenlemenin içeriği hakkında pek bilgim yok ama Erdoğan Bayraktar geçenlerde yasal düzenleme şart demişti..Sanırım kıyılarla ilgili bir yasal düzenlemeye gidecekelr tekrar...
    Bu dediğin bilginin yazdığı yeri bulabilirsen çok sevinirim. Hafıza yanılgısı olabilir mi acaba? Merak ettim doğrusu; çünkü ben de ''Gerekirse yasayı da değiştiririz'' diye bir açıklama hatırlıyorum. Ama mimarlar odasının açtığı dava reddedilince yasaya falan gerek kalmadığı anlamını çıkardım ben bundan.

Bu yasa değişikliği hakkında net bilgisi olan var mı? Ya da başka gören duyan?

Yorum

• 2013teki 20 yaş altı kupası için o stada ihtiyaç var bence napıp yapıp yetiştirecekler
      TÜKENEN SON ŞEY UMUTTUR

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yasal düzenlemenin içeriği hakkında pek bilgim yok ama Erdoğan Bayraktar geçenlerde yasal düzenleme şart demişti..Sanırım kıyılarla ilgili bir yasal düzenlemeye gidecekelr tekrar...
        Bilirkişi raporundan sonra plan değişikliğine gidilmesi şart..çünkü ilk planda orada sadece stadyum ve bazı spor tesisleri vardı..ancak sonradan dolgu alanının büyütülmesi ve çok daha farklı binaların yapılması gündeme gelince iş değişti..mahkeme bilirkişi heyetinden bu konuyu sordu.. onlarda..burada bu tesisler yapılabilir ancak plan değişikliği şart görüşünde birleşti..şu anda yapılan görüşmeler bu konu üzerinde yoğunlaşmış durumda..ya sadece stadyumu yapacaklar yada plan değişikliğine giderek..projedeki tüm tesisleri ve yolların yapımını gerçekleştirecekler...işin bu noktaya gelmesine en çok başbakan kızdı..bunuda çevresine söyledi zaten şimdi o sorunu çözmeye çalışıyorlar..çözüldüğü an dolgu yeniden başlayacak...projenin bitiş tarihinide eylül 2013 olarak belirttiler.

Yorum

• bilirkişi heyetinin mahkemeye sunduğu raporun son bölümü şöyle bitiyor.
          "bilirkişi kurulumuz sorunları gidermeye yönelik yeni bir planın trabzon belediyesi ve bu kentte yaşayanların katılımı sağlanarak belki dolgu alanı bir miktar küçültülerek halkın denize girmesine olanak tanıyacak çözümlerde bulunarak hazırlanabileceği görüşündedir.."
          Bilirkişi heyeti.
          ODTÜ şehir ve bölge planlama bölümünden
          Prof.dr Ali tüzel Prof.dr Ayşen Ergin Doç dr.Bahar Gedikli.

Yorum

• Bilirkişi raporundan sonra trabzon belediyesi hemen plan değişikliğine gitti ve 9 eylül tarihi itibariyle hazırlanan imar raporu çevre ve şehircilik bakanlığına gönderildi..

İşte belediyenin bakanlığa gönderdiği imar komisyon raporunun son bölümü..

Danıştay 6.Dairesine 2010/13301 esasında açılan dava ile, yerinde bilirkişi incelemesi yapıldığı ve bu alanda yol bağlantılarına biraz daha irdelenmesi gerektiğinin ifade edildiği de belirtildiği dikkate alındığında bu alanda yapılacak olan Akyazı "Kruvaziyer Liman ve Spor Tesisleri"ne ulaşım arterlerinin oluşturulması ve trafik sorunun rahatlatılması için hazırlanan plan değişikliği ve dolgu planı, 3621/3890 sayılı kıyı kanunun 7 nci maddesine istinaden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Mekansal Planlama Genel Müdürlüğünce onaylanmak üzere öneri karar alınması komisyonumuzca oybirliği ile uygun görülmüştür.

Yorum

• ispanya la liga takımlarından espanyol yeni stadına kavuştu !

son lig maçında r. madrid ile oynadıkları maçta stadı gördüm, çok mükemmel bir stad yapmışlar..
              yanılmıyorsam bizden sonra başladılar ve bitirdiler.. başkalarının stadlarına bakarak kendimizi avutacağız bir süre..

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bilirkişi raporundan sonra trabzon belediyesi hemen plan değişikliğine gitti ve 9 eylül tarihi itibariyle hazırlanan imar raporu çevre ve şehircilik bakanlığına gönderildi..

İşte belediyenin bakanlığa gönderdiği imar komisyon raporunun son bölümü..

Danıştay 6.Dairesine 2010/13301 esasında açılan dava ile, yerinde bilirkişi incelemesi yapıldığı ve bu alanda yol bağlantılarına biraz daha irdelenmesi gerektiğinin ifade edildiği de belirtildiği dikkate alındığında bu alanda yapılacak olan Akyazı "Kruvaziyer Liman ve Spor Tesisleri"ne ulaşım arterlerinin oluşturulması ve trafik sorunun rahatlatılması için hazırlanan plan değişikliği ve dolgu planı, 3621/3890 sayılı kıyı kanunun 7 nci maddesine istinaden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Mekansal Planlama Genel Müdürlüğünce onaylanmak üzere öneri karar alınması komisyonumuzca oybirliği ile uygun görülmüştür.
                Abi anlamıyorum ben, bu dolgunun üzerine ne yapılacağı belli mi yani? Üç beş resim gördük ötede beride ama resmi bir proje çıkmadı önümüze henüz. ''Bu yapılacak kardeşim'' denilmedi. Belliyse biz niye bilmiyoruz? Belli değilse dolgu niye yapılmıyor? Dolgu yapmak sorun değil sonuçta, üzerine ne yapılacağı sorun, öyle değil mi?

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hükümet tarafından inada bindi yazdı ben anladım muhabbeti tamam tartışmaya gerek yok he abi tamam 2013 Eylül'de kaybolma gel buralarda ol görüşelim senle
                  Burada zamanında çok yaptık bunun tartışmasını....

Sene 2007...

dedimki bu stadyumun 4 yılda bitirilmesi imkansız....

o zamanda bir kısım siyasilerin bu konunun arkasında önemle durduğunu söylüyorlardı.... Ve hatta gençlik olimpik oyunlarna yetişeceğini bile iddia ediyorlardı....

Ama gelinen 4 yılda daha dolgusunun % 30 u bitmiş...

Şimdibazıarkadaşlarda 2013 te biteceğini idda ediyorlar.....

Oysa daha dolgusuna bile başlanmadı...

Gerçeklr bir yanda , hayaller diğer yanda....

Hangisinin gerçek olduğunu zamanla göreceğiz....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ne kadar iyi niyetle bakarsak bakalım Trabzon gerçekten çok enterasan bir şehir..Bir kısım insanımız bir proje ortaya kondumu bir anönce yapılsın bitsin diye uğraşırken bir kısım insanımızda ooo oyle şey olurmu..durun bakalım oranın yolu nasıl olacak? suyu nerden geçecek..denize batacakmı batmayacakmı? mühendisler bizdenmi? yoksa birilerinin avantası varda ondanmı ? gibilerinden yüzlerce bahanelerle projeyi durdurmaya çalışıyor...ne yazıkki bu bize has bir tutum. biliyorsunuz Trabzonspor ismini bile 46 senede ancak çözebildik...Trabzonun bir yarısı İdmanocağı diğer yarısı İdmanyurdunun ismini istiyordu..sonunda aklı başında adamlar biraraya geldide sorun çözüldü ve 1967 'de gözbebeğimiz olan kulüp kuruldu...İşimiz icabı sık sık hükümet yetkilileriyle biraraya geliyoruz ve Trabzonu konuşuyoruz inanın hepsi şaşırmış vaziyette..Bütün illerde projeler hızla yapılırken ne hikmetse Trabzon'da yürümüyor..bunun Trabzon düşmanlığıyla falan ilgisi yok..Başbakan yapın talimatı veriyor yazışmalar bile bizim bürokrasiden aylar sonra geçiyor..bu arada istemezükcüler boş dururmu ? nasılsa mahkemelerden istediği sonucu alacaklarını biliyorlar...onlarda hemen yargıtaya koşup işi engellemenin zaferini yaşıyor...ve gördünüzmü mahkeme bile bize hak verdi diyerek şehirde gururla dolaşabiliyorlar...yani şu laf boşuna söylenmemiş "Trabzonlunun Trabzona ettiğini düşman yapamaz"..Stadyum başlasa bitme noktasına gelse bile inanın bir kulpunu bulur kapılarını açtırmazlar..bu kadar ümitsizlikten sonra şunu söyleyeyim..hazırlanmış projede birkaç değişiklik yapılmış..onuda bakanlığa göndermişler şuan incelemede..kısa bir süre içinde dolgu çalışması başlayacak...umarım verdikleri tarihte akyazı stadyumu ortaya çıkar.

Yorum

• Aynı şey güney çevre yolu için yapılmıştı.Fazla ödeme yapıldı diye mahkeme yol yapımını durdu.Bir daha adından bahseden dahi olmadı.Dilerim stadyum projesinin akıbeti de aynı olmaz.
                      Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Hep aklıma gelir de dün reklamı izlerken iyice ayar oldum tekrar aklıma geldi
                        Trabzon'un çok büyük zenginleri var,en son olarak yaptım oldu diyen vatandaş baya baya şov yapıyor son dönemde,serveti milyar dolarları bulan bu şahıs için yapılacak stadın maliyeti çerez parası olur diye tahmin ediyorum.1 yıl içinde stadı yapıp kulübe hediye etse,kulüp te bu jeste karşılık stadın adını ''Trabzon yaptım oldu stadı'' koysa nasıl olur acaba.Ben o konumlarda olasam bir dakka düşünmem memleketime bu hizmeti yaparım ama o bölgenin zenginleri çok nankör davranıyor insan üzülüyor.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hep aklıma gelir de dün reklamı izlerken iyice ayar oldum tekrar aklıma geldi
                          Trabzon'un çok büyük zenginleri var,en son olarak yaptım oldu diyen vatandaş baya baya şov yapıyor son dönemde,serveti milyar dolarları bulan bu şahıs için yapılacak stadın maliyeti çerez parası olur diye tahmin ediyorum.1 yıl içinde stadı yapıp kulübe hediye etse,kulüp te bu jeste karşılık stadın adını ''Trabzon yaptım oldu stadı'' koysa nasıl olur acaba.Ben o konumlarda olasam bir dakka düşünmem memleketime bu hizmeti yaparım ama o bölgenin zenginleri çok nankör davranıyor insan üzülüyor.
                          Abi terbiyesizlik yapmis olmayim ama belkide o yüzden o konumda degilsin. O tepede gezen adamlarin cogu dünya mali icin ölecek adamlar. Ceplerinde akrep degil timsah var bunlarin.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi terbiyesizlik yapmis olmayim ama belkide o yüzden o konumda degilsin. O tepede gezen adamlarin cogu dünya mali icin ölecek adamlar. Ceplerinde akrep degil timsah var bunlarin.
                            Est.İbo,belki de doğru söylüyon
                            gerçi yok iken üfürmüş gibi oluyorum ama Allah kalbimi biliyor.(çevrem de bilir)
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Akyazıda Dolgu yapan TRABZONSPOR taraftarı
                              helal olsun sana.
                              Bundan daha güzel şekilde dikkat çekilemezdi..
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• arkadaşlar öncelikle sunu belirtmek istiyorum duydugum ve buna kesin olarak karar verdigim bir olay var .trabzonsporumuzun borsadaki hisselerinde fenerli bir grup bilinçli olarak degerini düşürüyor trabzon sporumuz 30 tl civarında ve fenerbahçe 100 tl civarında iken fenerin şike olaylarından dolayı 45 lere kadar gelemesi bizim hissemizi bilinçli olarak 12 lera kadar çektiler ve degerlenmesini istemiyorlar .NEDENMİ çünkü trabzon sporumuz deger olarak borsada fenerden yüksek olması gerekli (mevcut yapısına göre ) fakat bu grup elindeki hisselerle bir şekilde spekülatif olaylar yaratıp degerini yüksetmek istemiyorlar .ben bir karadenizli ve trabzonspor sevdalısı olarak trabzonsporun kredi kartı kombinesi telefon hattım ve heryıl aldıgım tc clup ürünlerini takımım deger kazansın diye yapıyorum bu fenerli grup yesin diye degil .HERKES GİDİP BİR TANE HİSSE ALSA BİLE O GRUBUN ELİNDEN ALIR BİZDE KALIR HİSSELERİMİZ TAKIMIMIZ DEGER KAZANIR 1,10,100,1000 KAÇ KİŞİ YE ULAŞABİLİRSEK ULAŞALIM BORSADADA TRABZONUMUZU UÇURALIM SU FENERLE AYNI DEGERE GETİRELİM .HEP BERABER
                                ben bunun mücadelesini verecem

Yorum

Yükleniyor...
                                X