Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadlara en kolay ulaşım trenle sağlanıyor , hem yolcu sayısı fazla hemde maliyeti ucuz hemde hızlı ahh şehir içinden bir hat çekilsede rahat rahat gidip gelir stada herkes...

Örneğin : Kadıköyde oturuyorum , maç günleri herkes Kartal'dan Pendik'ten trenle 45-50 dakkaya geliyor stada...
    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Faik abi sen de herkesi arabaya bindirdin

Mesela ben Kuran Kursu'nda oturuyorum ve stad Akyazı'ya yapılırsa oraya da yürüyerek gideceğim. Kaldı ki bunun dolmuşu var, otobüsü var. Hatta belki de tamamen bittiğinde bu proje hafif raylı sistem için itici güç bile olabilir.

Akçaabat tarafına ayrı, Trabzon tarafına ayrı, 2. tanjant yoluna ayrı giriş-çıkışlar verildiğinde bu yük kaldırılabilir. Sıfırdan yapılacak bir yer sonuçta, mekan kısıtlaması yok, hesaplar iyi yapılır bağlantılar da ona göre yapılırsa sorun kalmaz bence.

Ben Avni Aker'e giderken darlanıyorum abi. Birbirimizin ayağına basmaktan bıkmadık mı? Avni Aker'in adam olması için etrafında en az bir stadlık alanın daha boşaltılması gerek ki bi yere benzesin.

Ben stadın mevcut yerine yapılmasına kesinlikle karşıyım.
      Valla şampiyonluklar kazanmış her zaman büyük takım olmuş bir klübün asla oynamayacağı biryer...

İçeri girenler sakın alınmasın çünkü bende giriyorum ama at ağılına benziyor.... Giriş çıkış her şey problem oluyor.....

Bu konularda mutabıkız ama duygusal ikilemler içimdeyim... Sanki stadyum buradan taşındığında şehrin kalbinden Trabzonsporuda söküp atacağız gibime geliyor...

Eminim bir çok Trabzonsporluda bu şekilde düşünüyordur...

Bir açıdanda bakınız Yomrada 400 yataklı hastane açıldı ama 2 senedir yolu olmadığı için bekliyor. Sonra Tokinin konutları var yıldızlıda konutlar yapıldı 3 sene sonra adam gibi yola kavuştular. ülkemizde bir ibna yapılır altyapısı daha sonra yapılır genel usul böyledir...

İnşallah stadyum yapıldığında yollarda çile çekmeyiz stadyum yapılmadan planı yapılır....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hafif raylı sistem gelsin ben de isterim ama şehrin iç dinamiği bunu kaldırmıyor. Belediye otobüsleri yaygınlaştırılmaya çalışıldığında içine düşülen kaosu İstanbul'dan takip etmiştim. Çok rahat hayal kurulacak bir kent değil Trabzon.

Şurası tartışmaya açık: Stad yürüme mesafesinde mi olmalı, şehir dışında mı, dağ başında mı, Şana'da mı, Akyazı'da mı? Adamlar en azından bir bakış açısı getirmiş. Futbol kültürünü bozar, şehir yeni yaratılan trafik boğumunun yükünü etkin bir şekilde dağıtamaz diye. Samimiyetsizlikle suçlayacağımıza neden yanlış yorum yaptıklarını açıklayın, ikna olsunlar. Tabii bu dediğim zor olanı, "Höt, vatan haini!!!1bir!!" diyip susturmaya çalışmak 2002'den beri popüler kültür olmuş nasılsa.

Aşikar ki, şehir merkezi bu yoğunluğu çekemiyor. Ama çözüm konusunda tek bir doğru yok. Son yıllarda büyük kulüplerin çoğu stadını terk ederek başka bir komplekse taşındı. Bu akımı yakalamak gibi bir niyetimiz varsa bizim de Fatih'teki köhne yapıdan taşınmamız lazım. Ellerindeki çirkin projeleri arkası kartonlu a3'e bastırıp basın toplantısı yapanlardan acaba tek bir tanesi bile Avrupa'daki örneklerden birini analiz etmiş midir? Sanmıyorum. Futbol zihniyeti ve tutuculuğuyla bize en yakın tayfa olan canımız ciğerimiz Britanyalılara danışılmış mı mesela? Oradaki üniversitelerle bağlantı kurulmuş mu?

Bu proje öyle veya böyle Akyazı'ya yapılacak, farkındayım. Bu ülkede fikir alışverişi yasak çünkü. Güçlü olan, danışma kültürüne sırtını dönmüş çoktandır. Ağzınızı açıp "Yahu sahil kenti Trabzon'da suyu görebilmek için şehir merkezinden yarım saatlik mesafeye gitmek lazım, bu toprakları ne hale getirdiğinizin farkında mısınız?" demeye kalkınca bile sermaye, yatırım vs. düşmanı oluyoruz. Çünkü alışmışlar daha inşası bittiği anda iç yol haline dönüşmüş Tanjant'ına, Sahil yolu saçmalığına, dalgakırandan geçilmeyen kıyı şeridine. Şimdi bana gelip "Orası doğal değil, T var" demeniz trajikomik. Daha komik olanı söyleyeyim, o çirkin stad projesini taraftara sormadan şehrin göbeğine dikecekler, feryadınız da fayda vermeyecek. Biz o gün de itiraz ederiz de.. dinleyen olmayacaktır yine.

Statükoya karşı güçsüzlerin takımı Trabzonspor. Tabi.

~~Şimdi TRT'de karşılaştım. Makedonya'nın Ohrid kenti. Resimlerine bakın lütfen GoogleImages'dan. Denizle bütünleşmeyi başarmış yeşil bir sahil kentini nasıl hayata geçirmişler görün.. Türkçe aksanları ve şehirdeki mimari dokusuyla -eski- bize çok benziyorlar.

Sonra karar verirsiniz şimdiki Trabzon mu daha göz alıcı yoksa bu ufacık yerleşim yeri mi?

kusura bakmada söylediğin hiç bir şeye katılmıyorum.. trabzonun dağlık olduğunu denize sıfır noktasında yükseltilerin başladığını bostepede akyazıda yıldızlıda beşirlide görüyoruz. trabzon hep büyük kent olarak anılan ama insanları iş bulamayıp büyükşehirlere göç eden bir şehir sanayi yok şehrin merkezi artık gelişemiyor peki ne yapmalı şehrin içindeki evleri binaları yapıları stadları yıkıp yerlerine yenilerinimi dikmek gerekiyor yoksa yeni alanlarımı trabzona kazandırmak gerekiyor.. kusura bakmayın ama ben trabzonun büyümesinden gelişmesinden yanayım küçücük şirin bir şehir olduğunu birtek dışardaki tatil için trabzona gelenler düşünüyor ama trabzonda yaşayanlar iş bulamayanlar hep trabzonun büyümesini gelişmesini istiyor bende onlardan biriyim.. akyazı trabzonun büyümesi için en büyük şanstır her açıdan.. spor kompleksi oteller gezi alanları liman.. bu yapılara birde söylendiği gibi raylar eklenirse trabzon bugünkü görüntüsünden çok daha iyi yere gelecektir.. kısaca trabzon gelişecektir.. buda doğrudan Trabzonsporumuzu etkikeyecektir..

Yorum

• Ordu-Giresun arasına deniz dolgusuyla havaaalanı yapılacakmış.....

Trabzon Mimarlar Odasını bu projeyede taş koymaları için göreve çağırıyorum.....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ordu-Giresun arasına deniz dolgusuyla havaaalanı yapılacakmış.....

Trabzon Mimarlar Odasını bu projeyede taş koymaları için göreve çağırıyorum.....
            O projeden de para yiyemeyeceklerse Giresun ya da Ordu Mimarlar Odası yakında mahkemeye taşır projeyi....

Yorum

Ordu-Giresun arasına deniz dolgusuyla havaaalanı yapılacakmış.....

Gelinen durum aynen bu malesef,yazıklar olsun ne diyelim.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Tabi ya,stada karşı ,yola karşı,havaalınan karşı,ona karşı buna karşı..Defolun şehrimizdende bir şeyler yapılsın.Avni Aker orada dursun,Serdar Bali ve bir kaç karacahil maç oynanırken bile ,içeride kağıt oynasın..Her taraf çimento tozlu gecekondularla dolsun...Ahdim var ,o staddaki utanç yeri yıkılınca, gidip üstüne ayaklarımla basacağım..Stadın içinde gecekondu var,ana çıt çıkarmazlar,dünyanın neresinde böyle bir kepazelik vardır? Söyleyeyim,hiç bir yerinde.

Yorum

• Kedi uzanamdığı ciğere mundar dermiş.Trabzonsporlu olupta bu mimarlara bir daha iş vereni de ben Trabzonsporlu saymam arkadaş.Param yok şimdi ama,bir gün memlekete bir şey yaptırırsam,yeminle mimarını filan dışardan bulacağım.İnşallah hepsi iflas eder.

Yorum

Bu konularda mutabıkız ama duygusal ikilemler içimdeyim... Sanki stadyum buradan taşındığında şehrin kalbinden Trabzonsporuda söküp atacağız gibime geliyor...

İnşallah stadyum yapıldığında yollarda çile çekmeyiz stadyum yapılmadan planı yapılır....
                    Hep gözler Onu arayacak,Avni Aker,ne bileyim ya,alıştık gerçekten.

Yol sorunu da önemli tabii.Avni Aker'de maç olduğunda bile tam da o Akyazı dolayları tıkanıyor.Akyazı da olunca,daha beter olacaktır.
                    Çözüm elbette olmalı.

Yorum

• AvniAker'in omru 5 sene once bitti.Bu proje hizla bitirilmeli.

Yorum

• Yapın arkadaşım şu stadı.

Yorum

• Şu Mimarlar Odasında ki elemanların cebine 3-5 kağıt para koysaydılar dava açmazlardı,eminim...

Yorum

• Dava ne durumda ?
                            çalışmalar başladı mı arkadaşlar

Yorum

• 10 güne davalarını geri çekecek mimarlar odası dolayısıyla çalışmalar da sürer...
                              başbakan fena kızmış
                              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                              Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                10 güne davalarını geri çekecek mimarlar odası dolayısıyla çalışmalar da sürer...
                                başbakan fena kızmış
                                Bu bilgi nerden cağdas ?
                                TRABZONSPOR
                                Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                                Mesut Keleş (19)

Yorum

Yükleniyor...
                                X