Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://www.zaguda.net/haber/trabzons...ce=twitterfeed

Yalnız bu seferde stat gümbürtüye gitti
    Belkide bu konusmanin üzerini sivamak icin daha güzeliyle degistirebilirler?
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Sunucu sağ olsun soruları yazdığımız gibi sordu. Üstüne bir de kupa meselesini açıp Erdoğan Bayraktarın "ince ince"den "mazi"ye nasıl döndüğünü görmemizi sağladı.
      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Ben kaydedeyim yine ne olur ne olmaz bunlar montaj yapar videoya.

Yorum

• Sadri Başkan bari stad işini halletsin ya
          MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• Bu akşam daha da net görüldü ki; stat konusunu diyet olarak kabul ettirmeye çalışıyor vatandaşlar.

Benim de gözümün açılmasına vesile oldu sağolsun.

Bundan sonra dünyanın en müthiş projesini getirip dikseler İS TE Mİ YO RUM!
            En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 14.02.2013, 02:23.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu akşam daha da net görüldü ki; stat konusunu diyet olarak kabul ettirmeye çalışıyor vatandaşlar.

İS TE Mİ YO RUZ! diyelim
              HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu akşam daha da net görüldü ki; stat konusunu diyet olarak kabul ettirmeye çalışıyor vatandaşlar.

Bunu birde yönetim söyleyebilse....Ah ne güzel olurdu ama....

Yorum

• İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://tvarsivi.com/player.php?y=37&...-13%2022:30:00

Burdan itibaren başlıyor heralde bu stat mevzusu...
                  Resmen dalga geçiyor. Stadı beğenmemişler diyor bakanda dolgudan kompleksten bahsediyor bu nedir ya.

Yorum

• Arkadaslar biri bana tel numarasi verwin whaat up tan stad ve komleksin maketini fotosunu atiyim.ben yukleyemiyorum.dun tokiye getirdiler maketi

Yorum

• ben stat falan istemiyorum!!!
                      Adaletli bir sistem olmadıkça yapılan stat İstanbul takımlarının Trabzon fastival merkezi olur...
                      Neden stat istiyorsunuz ki...
                      Önce hakettiğimiz alnımızın akı ile kazandığımız Şampiyonluğumuzu tescil etsinler...
                      Bu onlar için çok daha kolay olsa gerek....
                      ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şuan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar TGRT HABER'de canlı yayında.Mail yolu ile ya da TWİTTER üzerinden ulaşsak kendisine programın adı Ankara'nın Gündemi...

Tel:0212 454 70 70 TGRT HABER
                        İZLEYİCİ TEMSİLCİSİ:
                        Selçuk Behdioğlu
                        selcuk.behdioglu@tgrthaber.com.tr
                        Stadın kaplayacağı alan maksimum 30 bin-40 bin m2 imiş çevresiyle birlikte. Biraz az değil mi?

Sonra Avni Aker'e 18-20 bin kişilik stad diyor ama 24 bin küsür

Dolmuyor diyor, yapılacak stad ise 40 bin diyor. Yani burda da sitem var, bakın dolmuyor biz size 40 bin yapıyoruz neyinize yetmiyor gibilerinden
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaslar biri bana tel numarasi verwin whaat up tan stad ve komleksin maketini fotosunu atiyim.ben yukleyemiyorum.dun tokiye getirdiler maketi
                          dostum projede değişiklik var mı, beklediğimiz iğrenç proje mi onu söyle gözünü seveyim..

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stadın kaplayacağı alan maksimum 30 bin-40 bin m2 imiş çevresiyle birlikte. Biraz az değil mi?

Sonra Avni Aker'e 18-20 bin kişilik stad diyor ama 24 bin küsür

Dolmuyor diyor, yapılacak stad ise 40 bin diyor. Yani burda da sitem var, bakın dolmuyor biz size 40 bin yapıyoruz neyinize yetmiyor gibilerinden
                            Bu kadar beyin kapasitesi düşük insan bakan oluyor ya arkadaş gel otur ağla !

Şu zamanlarda Avni Aker dolmayabilir doğrudur, yapılacak olan proje Trabzon -Trabzonspor'un geleceği diyorsunuz sonra vay efendim 40 bin kişilik yapıyoruz ilerleyen yıllarda (10-15 yıl sonra) göreceğim boylarının ölçüsünü, 40 bin kapasite çağa ayak uyduracak mı acaba, yetecek mi şehire, bu kadar dar açıdan bakılamaz bir olaya, adam bakan olmuş hakikaten sadece bakmakla yetiniyor !
                            En son Tayfun tarafından düzenlendi; 14.02.2013, 08:32.
                            .

Yorum

• İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaslar biri bana tel numarasi verwin whaat up tan stad ve komleksin maketini fotosunu atiyim.ben yukleyemiyorum.dun tokiye getirdiler maketi
                              Bekliyorum renkdas
                              En son Sefa tarafından düzenlendi; 14.02.2013, 14:24.
                              horyanli

Yorum

• Sadri Şener'e stadyum projesi için soru sormalı gazeteciler.

Biz de toplanıp dolgu alanına bayraklarımızla gidip davullarla zurnalarla tencerelerle kapaklarla neyse ulusal medyaya haber olacak gürültülü bir protesto yapmalıyız
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yükleniyor...
                                X