T'lerden ileri doğru ince bir dolgu yapılıyo onu anlayamadım ama heralde stadın temeli atılacak diye ve stadda orta yerde olacak diye oranın dolgusunu yapmak için öyle birşey yapmış olabilirler diye düşünüyorum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleT'lerden ileri doğru ince bir dolgu yapılıyo onu anlayamadım ama heralde stadın temeli atılacak diye ve stadda orta yerde olacak diye oranın dolgusunu yapmak için öyle birşey yapmış olabilirler diye düşünüyorum..
Videoda büyük gözüküyor düşünün birde canlı nasıl gözüktüğünü devasa birşey.
Sadece şimdiki doldurulan alana 2 stat sığarBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Yörük çadırından çekim yaptım , fotoğrafta çektim aslında ama arkadaşın telefonunda kaldı.
Çok ilerleyeceğini düşünmüyorum salı gününe kadar çünkü çalışma yok sayılır.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotoğraf çekmek için gitmeyeceğim aslında, orayı şöyle çıplak gözle görmek istiyorum, üst taraflara da çıkabilirsem güzel bir panorama çekerim.
Ben gördüm şok oldum çok büyük bir alan dolmuş.
Denize girdiğimiz bölge trafik gitmiş tarih olmuşBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam evet nüfus olarak bizden fazla bursa, peki bursada yaşayanların ne kadarı bursa taraftarı? bu soruyu sormak gerekiyor.ama TRABZONDA %95 ve diğer kentteki taraftarlarımızıda katarsak çok yüksek bi kitle ortaya çıkar. bence bu bölge 45 binide 55 binide doldurur yeterki planlamayı iyi yapalım oradaki insanları oraya cekmek için stadyum yerini cazip hale gedirmeli o bölgeyi sosyal olarak aktif bi alan haline getirmeliyiz ve en önemlisi fiyat mekanizması ve ulaşım sorununu gidermeli Trabzon' yakın kentlerenden stadyuma maç günü özel seferler koymalı aynı şeyi ilçelerede getirmeliyiz bunu düzenli ve istikrarlı bir şekilde yaparsan insanlar oraya akar kentte maç günleri ekonomiyede katkıda bulunursun. bunlar yapıldıgı taktirde o çok büyük kapasitede dediğiniz stadları çok rahat doldururuz...Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
başbakanın dünkü mitinginde proje ile ilgili baya güzel bir video gösterdiler. toki de yayınlanan resimdeki gibiydi stat. ve baya da çizmiş yapmışlar. 10 yıla biterse çok iyi2 seçim daha oy alır bu stat sayesinde trabzondan ama benden baska bisi alamaz.
ins. stat yapılır
Yorum
-
İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvni aker de ki işler nasıl işler ne durumda bu işler.Kimse merak etmiyormu.Geçen sene fotoğraf için dövüşürdük nerdeyse
tam onu dicekdim bende yahunabiyorlar stadimizda bosuna Para istemedik ya Tayipden
TrabzonsporLu Gurbetci 61
Yorum
Yorum