sahil yolundan dolgu alnının sonu tahmınce 250 metre civarında...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Stad çok rahat sığar arkadaşlar, sorun yok.
Yalnız benim kafama bişey takıldı. Erdoğan Bayraktar son zamanlarda 1000 dönümden bahsetmeye başladı. 660 dönüm nere, 1000 dönüm nere? Şu gördüğümüz alanın yarısı kadar daha bir alan ekleneceğinden bahsediyor, bir akıllı da çıkıp sormuyor ki nereye yapacaksınız bu ilave dolguyu diye...
Yeni liman için yapılacak dolgudan mı bahsediyor acaba, fikri olan var mı?
Yorum
-
660 750 oldu sanırım mevzusu vardı arka sayfalardaTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle660 750 oldu sanırım mevzusu vardı arka sayfalarda
Yalnız son zamanlarda dolguyu 1000 dönüme çıkaracağız diyor sürekli, ne taraftan, ne zaman çıkaracaklar onu öğrenmek istiyorum ben.
Yorum
-
Kafamı kurcalayan bir konu da şu;
Yine son zamanlarda kulübün yönetim birimlerinin stadın altına taşınacağı dillendiriliyor. Projede çim ve sentetik sahaların olacağını da biliyoruz. Yani bir nevi yeni tesis oluşturulacak Trabzonspor için.
Acaba bütün bunlar karşılığında Mehmet Ali Yılmaz tesisleri elimizden mi alınacak? İkinci pistin yapılması bunun için mi geciktiriliyor? Zira 100 milyon gibi bir değer biçiliyordu bu tesislere. Bu parayı ödememek için devlet '' İşte size yeni tesis yaptık, karşılığında eski tesisi bedelsiz alıyoruz'' mu diyecek?
Bütün bunlar benim kendi düşüncelerim, birinden bişey duymuşluğum yok ama olayları birleştirince bu soruları sorma ihtiyacı hissediyorum.
Eğer yanlış bir düşüncedeysem, yani Trabzonspor MAY tesislerinden 100 milyon kazanırsa ve üstüne bedavadan yeni tesislere kavuşursa o zaman değil Tayyip Erdoğan, Bush bile olsa elini öperim. Ama düşüncelerim doğruysa da o zaman sadece öperim!
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu resimden anlaşıldığı kadarıyla
Trabzon'un merkezdeki tek plajı Bölge Trafik'te tarihe karıştı.
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu dolgunun uzunlugu ne kadar yaklasik bilen var mi ?
canli gözler ile görenler daha net tahminde bulunabilirdir.
bence bu dolgu alaninin uzunlugu stad icin az diye düsünüyorum
her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....
Yorum
-
İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemustafa abi yürütmeye engel hiç bir durum yok sadece bu pastadan pay almak var ..Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR
Yorum
-
Google earth'a göre Avni Akerin uzunluğu 180 m.
Bu dolgunun, karayolları tarafındaki genişliği 300 m.den fazla olacak gibi. Trabzon tarafı, yani en geniş yerlerden 350 m.yi de bulacaktır.
Google earth'da ki mesafeler doğruysa,ortalama genişlik 350 m.yi rahat bulur.En son talsuv61 tarafından düzenlendi; 02.05.2011, 20:41.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTartismaya gel ççç
Stat sigmaz ççç
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyum sığmaz mı?Oraya sadece stad değil, koca bir tesis yapacaklar.Yoksa ben yanlış plan mı biliyorum?
Alan gerçekten çok büyük, fotoğraflar aldatıcı olabilir. Zaten nerden baksak 250 milyon dolarlık proje, neyin nereye sığacağını da düşünürler artık, biraz rahat olalım...
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKafamı kurcalayan bir konu da şu;
Yine son zamanlarda kulübün yönetim birimlerinin stadın altına taşınacağı dillendiriliyor. Projede çim ve sentetik sahaların olacağını da biliyoruz. Yani bir nevi yeni tesis oluşturulacak Trabzonspor için.
Acaba bütün bunlar karşılığında Mehmet Ali Yılmaz tesisleri elimizden mi alınacak? İkinci pistin yapılması bunun için mi geciktiriliyor? Zira 100 milyon gibi bir değer biçiliyordu bu tesislere. Bu parayı ödememek için devlet '' İşte size yeni tesis yaptık, karşılığında eski tesisi bedelsiz alıyoruz'' mu diyecek?
Bütün bunlar benim kendi düşüncelerim, birinden bişey duymuşluğum yok ama olayları birleştirince bu soruları sorma ihtiyacı hissediyorum.
Eğer yanlış bir düşüncedeysem, yani Trabzonspor MAY tesislerinden 100 milyon kazanırsa ve üstüne bedavadan yeni tesislere kavuşursa o zaman değil Tayyip Erdoğan, Bush bile olsa elini öperim. Ama düşüncelerim doğruysa da o zaman sadece öperim!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum