Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ayakta alkışlarım bu yorumu
    Ağlancak halimize gülüyoruz.
    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Yargı idari eylem ve işlemlerin hukuka uygunluğunu denetleyebilir. Fakat yürütmenin takdir hakkını kaldıracak yargı kararı veremez. Yani Danıştay bu kararın yerinde olup olmadığına bakamaz sadece ihalede herkese eşit fırsat tanınıp tanınmadığını, hukuka aykırı bir işlem olup olmadığını inceleyebilir.

12 eylül referandumu ile Danıştay'ın yerindelik denetimi kaldırıldığını biliyorlar. Ancak Danıştay ve Mimarlar odası milletin kararını pek hazzetmedikleri ve anayasal suç işlemekten imtina etmedikleri için ideolojik kaşıntılarını sürdürmektedirler.

Bu karar Akyazı projesinin yapılmasına engel teşkil etmez. Eninde sonunda yapılacaktır. Yargı'nın kararı tamamen yetkisi olmamasına rağmen durumdan vazige çıkarmaktır.

Yorum

• Gene mi mağdur edebiyatı. Sıkıldım arkadaş artık.
        21.12.2009 Unutmayacağız...
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
        Cemil Usta
        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Durmuş mu gerçekten çalışma?

Yorum

• içimizdeki düşmanlar piyasaya çıkmaya başladı...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              projeleri enine boyuna çok incelemedim ama çok proje gördüm ama hiçbiri bu kadar basit degildi, bu bende biraz kara kalem çalışması yapılmış gibi geldi...
              proje incelemediğin belli bu vaziyet planı zaten .. ayrıca dolgu projesi oldugu için enkesitler olur başkada bişe bulamazsın

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mimarlar Odası'nın Trabzon'u güzelleştirmek ve düzenleştirmek için ne gibi projeleri olmuş merak ediyorum. İtiraz etmekle amaçları ne?
                amaç belli akın abi .toki projeleri oda onaylarına tabi deil akyazı büyüklüğündeki bir projeden alakları miktardan olmamak için ayrıca iktidar ne yaparsa yanlıştır mantığı ile itiraz etmiştirler.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Durmuş mu gerçekten çalışma?
                  Antep maçı için bugün şehre geldim. 18.00 civarı Akyazı'daydım. Çalışmalar gayet iyi bir şekilde devam ediyordu. Bir şekilde bu mahkeme engeli atlatılıp proje devam edecektir. Endişe etmeyin. Mimarlar Odası denen ideolojik dernekler bir bahane bulup şansını her seferinde deniyor. Hepsi bu...
                  ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                  "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                  kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• İlk olarak n.ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Antep maçı için bugün şehre geldim. 18.00 civarı Akyazı'daydım. Çalışmalar gayet iyi bir şekilde devam ediyordu. Bir şekilde bu mahkeme engeli atlatılıp proje devam edecektir. Endişe etmeyin. Mimarlar Odası denen ideolojik dernekler bir bahane bulup şansını her seferinde deniyor. Hepsi bu...
                    Çok güzel haber

Yorum

• Biz de havayı doldurup stadı gökyüzüne yaparız be... Havamız olur...Olanaksızlıklar şehri...

Yorum

• Mimarlar odası

Her yerden bu adamlar çıkıyor
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• o stad oraya yapılacak artık geri dönüş yok bu yoldan,
                          @zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

• nasıl resim yükleniyor buraya ?
                            ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                            "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                            kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              trabzon'da bir çok müsait alan varken tutup da güzelim akyazı koyunu doldurmak akıllara zarar değil de projenin mantık dışı olduğunu belirtmek akıl dışı oluyorsa gerisini siz düşünün...
                              abartılı kelimeler abartılı yaklaşımlar,proje mantık dışı demekde abartılı bir yaklaşımdır birçok müsait alan var demek de abartılı bir yaklaşımdır.

Proje başka bir yere yapılabilirmiydi? belki evet ama "Trabzonda birçok müsait alan varken" kelimesi komik kaçmış kusura bakmayın Trabzonda taş çatlasa iki tane alan bulunabilir belki bilemedin üç.Lütfen bize bu müsait yerleri bi hatırlatın ve bu alanların ne kadar geniş olduğunu da yazında bilmiyorsak öğrenelim ayrıca söz konusu alanların istimlak vs gibi sorunları varmı onuda bildirin.

Kaldı ki bu alanlar bulunsa dahi akyazı dolgusu(metrekare yüzölçümü) kadar büyük olmaları neredeyse imkansız.

Bir hatırlartma fenerin stadı güya 5 yıldızlı ama uefa kriterlerine göre stadın çevresindeki ulaşım,otopark vesair sıkıntıları olduğu için tff euro 2016'da stadyumlar arasına koyamamıştı.

Stadyumu başka yere yapmak dolgu işine göre oldukça çok zahmetli olucaktı bunu başkan Şener daha önce defalarca açıkladı,karşınıza istimlak sorunları çıkıyordu, vatadandaşın veya kurumların kapısı tek tek dolaşılıp söz konusu alan istimlak edilmesi gerekirdi vsair.

Derdim sizinle tartışmak değil,hatta bende doğal bir koyu
                              dolgu yapılarak kaybettiğimiz için üzülüyorum ama herşeye rağmen böyle keskin cümleler kullanmak ve yaklaşımlar da bulunmak çok anlamsız geliyor,karşı çıkma hakkınız tabiki var...
                              sakin olun...

Yorum

• tarihlerle ugrasmadan insallah bu stad yapilirda ilerideki nesiller konforlu sekilde mac izlerler.
                                BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

Yükleniyor...
                                X