Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sani Şener'in kardeşinin şirketine verelim isim hakkını..

Hüseyin Avni Aker Spor Kompleksi
    TAV Akyazı Park

Somut ilerlemeleri görmek beni sevindiriyor, öyle ya da böyle bizim stad yapılacak...
    Derin Trabzonspor
    HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Açık arttırma olmalı bence böyle işlerde, herkes izlemeli ne olup bittiğini. Öyle biz bununla anlaştık diye bir anda ortaya çıkılırsa kafalarda soru işaretleri oluşması kaçınılmaz olur.

Yorum

• Edit...

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          THY bize sponsor ama Bursa'ya değil şimdi neden kalkmıyorlar ayağa ?
          THY bize sponsor mu

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            THY bize sponsor mu
            Evet ama baktım da Bursa'ya da sponsormuş. Bursa olması önemli değil diyelim sponsor olmadığı kulüpler neden kalkmıyor ayağa ?

Yorum

• Sadece bursaya değil diğer 3 ist. takıma da sponsor diye biliyorum ben.
              Ama nedense bursayı geri çevirişlerdi şampiyonlar ligi zamanında.
              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

Evet ama baktım da Bursa'ya da sponsormuş. Bursa olması önemli değil diyelim sponsor olmadığı kulüpler neden kalkmıyor ayağa ?
                Nasıl sponsor yahu, benim nasıl haberim olmadı, aha kalkıyorum ayağa

Yorum

• Şu bi ara Barcelona uçağı ile uçmuştuk onunla mı ilgili? Taşıma sponsorluğu falan...

Ama sponsorluk sponsorluktur. Benim düşünceme ters olsa da eğer ufak sponsorluklar verebiliyorlarsa büyük de verebilirler. Benim tercihim THY o zaman

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nasıl sponsor yahu, benim nasıl haberim olmadı, aha kalkıyorum ayağa
                    Sponsor olarak gözüküyor resmi siteden bakabilirsin. Sadece taşıma sponsorluğuyla mı kısıtlı bilmiyorum.

Yorum

Sponsor olarak gözüküyor resmi siteden bakabilirsin. Sadece taşıma sponsorluğuyla mı kısıtlı bilmiyorum.
                      İnşallah olur o zaman ya, gerçekten THY olmasını çok isterim, tabi kim çok para verirse o olacak ama inşallah THY en çok parayı verir ne diyelim

Yorum

• Tabiki sadece taşıma sponsorluğu yani maliyet olarak stad isminin yanında 1000/1 i falandır
                        Sarar markası nasıl bizim futbolcuları giydiriyorsa thy de taşıyor işte.
                        En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 08.04.2011, 00:22.
                        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tabiki sadece taşıma sponsorluğu yani maliyet olarak stad isminin yanında 1000/1 i falandır
                          Sarar markası nasıl bizim futbolcuları giydiriyorsa thy de taşıyor işte.
                          Ama sonuçta sponsor işte, demek ki olabiliyormuş, şimdi de az büyük sponsor olur ne olacak

Olmaz mı diyosun yani?

Yorum

• Bugün akşam iş çıkışı akyazıya gittim. Biri şantiye şefi mühendis olmak üzere iki yetkili ile görüştüm. Daha önce yazıldımı bilmiyorum ama aldığım bilgileri sizlerle paylaşmak isterim:
                            1. Dolgu alanı daha önce de konuştuğumuz gibi ilk önce yay şeklinde devam ederek birleştirilecek. Bu birleşme yaklaşık 2-2,5 ay civarında bitecek ama bu arada özellikle stadın yapılacağı bölümün içten dolgu işlemine başlanacağı belirtildi.
                            2. Şu anda beşirli tarafından devam eden yay şeklindeki alanı belirleme işlemi trafik bölge kısmına kadar sadece burdan devam ederek diğer tarafla birleştirilecek. Bu arada trafik bölge kısmında yani sol tarafta içten dolgu işleminin başladığı söylendi.
                            3. İçerde kalan deniz suyu için yayın son bölümünde biraz denizle açıklık bırakılacağı ve içten dolgu da yapıldıkça bu suyun dışarı çıkacağı belirtildi.
                            4. Dolgu üstünde kazık yöntemi ile stadın yapılacağı ayrıca mayıs ayının sonunda Başbakanın gelerek bizzat stadın düşünüldüğü yer için temel atacağı söylendi.
                            5. Yeni bir bilgi olarak, şuan akyazı sahil yolunun proje tamamlanınca trafik yükünü çekemeyeceği düşünülerek, trabzon şehir merkezi tarafından gelen çevre yolunun akçaabata kadar dolgu alanının deniz tarafında kalan kısmından inşa edilerek dışardan geçeceği söylendi.
                            6. Kendilerine ara ara bu işin seçimlerden sonra çok yavaşlayacağı şeklinde tenkitler geldiğini ancak bu projenin siyasi bir yapısının olmadığı ve gerekli sözleşmelerin imzalandığını ve her durumda projenin öngörüldüğü şekilde gerçekleştirileceği belirtildi.
                            7. Özellikle belirttikleri ve benim de birtürlü anlam veremediğim bir hususu forum yöneticilerimizin de dikkatine sunarak yazayım. Şu anda o bölge bir şantiye ve inşaat alanı sahası ve tabiidir ki dışardan getirilen dolgu malzemeleri devamlı olarak kamyonlarla oraya taşınıyor. Malesef oraya yakın ikamet eden veya etmeyen bazı vatandaşlar devamlı olarak polisi arayarak kamyonlardan gürültü, taş taşımaları ve bunun trafik güvenliğini tehdit ettiği vs. sebeplerle şikayette bulunduklarını belirttiler. Bütün işlerin yanında bir de polisle uğraşmak zorunda kaldıklarını, bu yüzden dolgu malzemesinin taşınmasında zaman zaman aksaklık yaşandığını, çalışma saatlerini belirli bir vaktin üstüne çıkaramadıklarını ve bunun ciddi bir şekilde iş hızlarını etkilediğini belirttiler.
                            Bana söylenen bilgileri aynen aktardım arkadaşlar. Çektiğim bir kaç resmi de ekliyorum. Hava kapalıydı kusura bakmayınız. Herkese Selamlar.
                            En son azad53 tarafından düzenlendi; 08.05.2011, 01:18.

Yorum

• Resimler icin tskler...

Fena gitmiyor gibi...Birlesmeya az kalmis ondan sonra zaten Stadin olacagi yer doldurulacak bakalim...
                              En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 08.04.2011, 00:38.
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• azad53 sağolasın .
                                Twitter Adresim

Yorum

Çalışıyor...
                                X