Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaş stada isim sponsoru arıyoruz, başkan bu ay içinde belli olur diyor, siz sevinçten zıplayacağınıza buna bile laf ediyorsunuz.

Ne istiyorsunuz anlayamadım. Seyrantepe'nin isim hakkı da stad yapılmadan çok önce verilmişti Telekoma, demek ki bu işler böyle yürüyor.

Ha şampiyonlar ligine kalalım ondan sonra sponsor işine girelim, daha büyük rakamlara çıkabiliriz böylece deseniz anlarım da, ''daha stad yapılmadı ne ismi'' gibi yaklaşımların amacını ve anlamını çözebilmiş değilim doğrusu.
    Haklısın.

Stad yapılıp bittiğinde isim süreci ile ilgili bir aksama olsa ve bu süre uzasa,bir süre isim bulamasak bu seferde neden zamanında olmadı , uğraşılmadı denir.

Trabzonspor Kulübü başkanının yaptıı açıklamalar üzerinden yorum yapılıyor.Yorumlarda sıkıntı yok.Başkanın açıklamalarında sıkıntı varsa Yönetim İle İlgili Eleştiriler gibi bir başlık vardı.Ordan devam etseniz.

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Baba öyle dime,önemli
      Başkalarına özenip Arena diye başlarsa kahrımdan bi hoş olurum inan ki.
      Elbette önemli stad ismi ya da sponsor. Ama şu aşamada önemli olan ne? Proje bir başlasın, yavaştan kazmalar, kürekler, makinalar bir çalışsın. Biraz aşama kaydedilsin ondan sonra zaten senin ayağına koşa koşa gelirler sponsor olmak için.

Arka sayfaya baksana abi. Sanki stadın her şeyi bitmiş ismi kalmış gibi stada isimler konuluyor.

*
      f1bekir,

İlk paragrafını üzerime alınıp 'o da bizim eksikliğimiz' olsun diyorum sadece.
      En son ilhan tarafından düzenlendi; 03.03.2011, 17:17.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Haklısın.

Stad yapılıp bittiğinde isim süreci ile ilgili bir aksama olsa ve bu süre uzasa,bir süre isim bulamasak bu seferde neden zamanında olmadı , uğraşılmadı denir.

Trabzonspor Kulübü başkanının yaptıı açıklamalar üzerinden yorum yapılıyor.Yorumlarda sıkıntı yok.Başkanın açıklamalarında sıkıntı varsa Yönetim İle İlgili Eleştiriler gibi bir başlık vardı.Ordan devam etseniz.
        Devam edecek bişey yok, burada başkanın sözlerini tartışmıyoruz.

''Bir stada isism sponsoru ne zaman alınır?'' sorusunu tartışıyoruz. Direk stadla ilgili bir konu yani.

Bence şimdi alınır, sorun yok. Kendi fikrimi söyledim sadece. ''İnşaata başlamadan alınmaz'' fikrini yanlış bulduğumu belirttim.

Trabzonspor işin inşaat kısmıyla hiç ilgili değil zaten, en azından iyi bir sponsor bulsunlar. Bu yönetime bir eleştiri değil, zaten çalışmalara başlamışlar.

Kolay gelsin.
        En son f1bekir tarafından düzenlendi; 03.03.2011, 17:22.

Yorum

• İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Oragnizsayonu Türkiye kazandı zaten..
          - Pardon ya görmemişim valla güzel haber , şimdi merak ettiğim bu stad 2013'e kadar biticekmi...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

Devam edecek bişey yok, burada başkanın sözlerini tartışmıyoruz.

''Bir stada isism sponsoru ne zaman alınır?'' sorusunu tartışıyoruz. Direk stadla ilgili bir konu yani.

Bence şimdi alınır, sorun yok. Kendi fikrimi söyledim sadece. ''İnşaata başlamadan alınmaz'' fikrinin bence yanlış bulduğumu belirttim.

Trabzonspor işin inşaat kısmıyla hiç ilgili değil zaten, en azından iyi bir sponsor bulsunlar. Bu yönetime bir eleştiri değil, zaten çalışmalara başlamışlar.

Kolay gelsin.
            Baştan aşağıya hiç anlamamışsın yazımı.

Yorum

• - Başkan pazarlık kızıştırmak için şimdiden sponsor firmalara zarf attı kanaatimce , herkesin aklında bulunsun diye mesela , Avni Aker'i unutmayalım bu arada...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Elbette önemli stad ismi ya da sponsor. Ama şu aşamada önemli olan ne? Proje bir başlasın, yavaştan kazmalar, kürekler, makinalar bir çalışsın. Biraz aşama kaydedilsin ondan sonra zaten senin ayağına koşa koşa gelirler sponsor olmak için.

Arka sayfaya baksana abi. Sanki stadın her şeyi bitmiş ismi kalmış gibi stada isimler konuluyor.

*
                f1bekir,

İlk paragrafını üzerime alınıp 'o da bizim eksikliğimiz' olsun diyorum sadece.
                İlhan ne düşünüyorsan söyle işte, forum burası, tartışalım hep beraber. Niye şimdi bu cümleyi yazıp da ''sadece'' kelimesinin altını çiziyorsun ki? Cevap vermeye bile değmez diyorsan yazdıklarım için, bu cümleyi de yazma bari.

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Baştan aşağıya hiç anlamamışsın yazımı.
                  Hazar özelden yaz o zaman, daha basit anlat, kusura bakma, karıştırmayalım burayı daha fazla.

İlhan kardeşim sen de, bişeyler yazacaksan özelden yaz mümkünse

Yorum

• İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Futbolda 20 Yaş Altı Dünya Kupası 2013 yılında Türkiye'de yapılacak.
                    Futbol Federasyonu, 24 ülkenin katılacağı 20 Yaş Altı Dünya Kupası adaylık dosyasını 10 Şubat tarihinde FIFA’ya teslim etmiş ve dosyada 10 şehir ve 13 stada yer vermişti.
                    TFF 1.BAŞKANVEKİLİ ARIBOĞAN: TARİFSİZ BİR GURUR İÇİNDEYİZ

Türkiye, 2013 FIFA U20 Dünya Kupası'nı düzenlemeye hak kazandı.
                    FIFA Yönetim Kurulu, İsviçre'nin Zürih kentinde yer alan merkezinde bugün düzenlenen toplantıda, 2013 yılında düzenlenecek 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'nın Türkiye'de yapılmasına karar verdi.
                    Son elemeye kalan Özbekistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni geride bırakarak turnuvanın ev sahipliğini kazanan Türkiye adaylık dosyasında 10 şehir ve 13 stada yer verdi.
                    Türkiye'nin dünya futbol sahnesindeki yerini sağlamlaştıracak FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası ev sahipliği için hazırlanan adaylık dosyasında Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Manisa, Rize, Şanlıurfa ve Trabzon şehirleri yer aldı. Turnuvanın düzenleneceği şehirler FIFA heyetinin ziyaretleri sonucunda belli olacak.
                    Ev sahibi ülkenin açıklandığı törene Türkiye Futbol Federasyonu adına katılan TFF 1.Başkanvekili Lutfi Arıboğan, 3 Mart'ın Türk futbolu için tarihi bir gün olduğunu belirterek şöyle konuştu:
                    "24 ülkenin katılacağı bu büyük organizasyonu ülkemize kazandırmaktan dolayı tarifsiz bir gurur içindeyiz. Yaklaşık 6 ay süren çabalarımızın karşılığını almak memnuniyet verici. 2013'te yapılacak şampiyonanın alınmasında başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Spor Bakanımız ve GSGM Genel Müdürümüz olmak üzere hükümetimizin verdiği garantiler çok etkili oldu. Kendilerine müteşekkiriz. Ayrıca onursal başkanımız ve FIFA İcra Kurulu üyesi, UEFA 1.Asbaşkanı Sayın Şenes Erzik'e de yoğun çabalarından dolayı özellikle teşekkür ediyoruz. Aday şehir vali ve belediye başkanlarının, adaylık hususunda duydukları mutluluk ve koşulsuz imzaladıkları garanti mektupları ile gösterdikleri destek de yalnız olmadığımızı görmemizi sağladı. Son olarak kulüplerimiz stat sözleşmelerini imzalayarak desteklerini sundular."

300 MİLYON DOLARLIK EKONOMİK KATKI
                    1 ay sürecek turnuva boyunca sağlanacak ekonomik girdinin 300 milyon doları bulacağını vurgulayan Başkanvekili Lutfi Arıboğan, "Bu yıl Kolombiya'daki U20 Dünya Kupası 2900'ü direkt olmak üzere 9000 istihdam sağladı. Ülkemizde bu rakamın daha da artacağından eminiz" diye konuştu.
                    Dünyaca ünlü yıldızların hemen hepsinin kendilerini ilk kez gösterme şansı bulduğu, büyük ilgi gören ve pek çok ülke televizyonlarında yayınlan U20 Dünya Kupası 2013 yılında 24 ülkenin katılımı ile gerçekleşecek. Turnuvanın Haziran ayında düzenlenmesi planlanıyor
                    Yeterince önemsenmeyen bir konu . Bursa'nın stadyum ihalesi yapıldı , Trabzon'da ise 2 ay içinde sonuçlandırılacak . Antep belediyesi yanılmıyorsam Toki ile anlaştı . Geçenlerde Antepspor başkanı projelerini tanıttı . Antalyada 10.000 kişilik Kemer Mardan ve 1 saat doğuda 15.000 kişilik Alanya stadyumu var . Her ikisi de modern stadyumlar , belki projede kalan Antalya stadyumu hayata geçirilir . Rize'nin stadyumu yeni bitti . Manisa'nın stadyumu gelecek sezon sonu bitecek . Kayseri ve Urfa yeni stadyumlar . İzmir'de belki Alsancak elden geçirilir , belki yeni bir stadyum yapılır . Sonuçta adı geçen illerin tamamında 2013 yılına kadar en az 1 iyi futbol tesisi varolacak .

Bölgeler iyi ayarlanmış ,Güney Doğu Anadolu bölgesi , Urfa-Antep
                    Doğu Karadeniz bölgesi Rize Trabzon .
                    Ege bölgesi Manisa , İzmir
                    Marmara bölgesi , Bursa , İstanbul
                    Bir de Antalya ve Kayseri .

Mersin de Akdeniz oyunları için zaten stadyum elden geçecek . Konya projesi de en azından stadyum kısmı hayata geçirilebilseydi , ülke futbolu adına hayırlı olurdu . Bu tarz organizasyonların en büyük katkısı yapıldığı ülkede tesis atılımı yaratmasıdır .

Yorum

• Neyse 2013'e kadar Stadımızın yapılması garantileşti hiç değilse...
                      SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
                      ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

İlhan ne düşünüyorsan söyle işte, forum burası, tartışalım hep beraber. Niye şimdi bu cümleyi yazıp da ''sadece'' kelimesinin altını çiziyorsun ki? Cevap vermeye bile değmez diyorsan yazdıklarım için, bu cümleyi de yazma bari.
                        Senin o mesajının muhattabı bendim. 'Sevinçten uçmak lazım' diye söylediğin bölüme ilişkin kısmı alıntıladım sadece. Onu belirtmek için altını çizdim. Herhangi bir art niyet taşıdığımdan değil.

Kaldı ki benim 'stadı yaptık, bitirdik isim arıyoruz' mesajım gündemdeki gelişmeler için değil arka sayfada stad ismi önerileri içindi.

Yoksa bende 'Avni Aker Arena' olsun yazayım. Konuşulması gereken konu stad ismiyse.

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        Eduardo Galeano

Yorum

Senin o mesajının muhattabı bendim. 'Sevinçten uçmak lazım' diye söylediğin bölüme ilişkin kısmı alıntıladım sadece. Onu belirtmek için altını çizdim. Herhangi bir art niyet taşıdığımdan değil.

Kaldı ki benim 'stadı yaptık, bitirdik isim arıyoruz' mesajım gündemdeki gelişmeler için değil arka sayfada stad ismi önerileri içindi.

Yoksa bende 'Avni Aker Arena' olsun yazayım. Konuşulması gereken konu stad ismiyse.
                          İlhan şimdi, buradaki taraftarın kendi arasındaki isim arayışına karşılık söylediysen o lafı -ki ben buna da karşı değilim, herkes istediği ismi önerebilir, bunun için stadın başlamasına-bitmesine gerek yok, ama bu konuyu tartışmam- tamam, özür dilerim.

Ben sponsorluk konusunda söylediğini/söylediğinizi zannettim çünkü en son yorumlarda sponsorluk konusu tartışılıyordu. Bunu duyan herkesin sevinmesi gerekir ve bu haberin üzerine ''daha stadın temeli yok, ne sponsorluğu'' gibi bir görüş bildirmek Trabzonsporlulukla bağdaşmaz diye düşünüyorum, tepkim buna idi.

Yoksa isim önermeye karşı olmamakla birlikte karşı olana da bişey dediğim yok
                          En son f1bekir tarafından düzenlendi; 03.03.2011, 18:57.

Yorum

• İlk olarak _SaMeT_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Neyse 2013'e kadar Stadımızın yapılması garantileşti hiç değilse...
                            Hiçbir zaman garanti diye bişey yoktur.

O stadın turnikelerinden içeri girmeden de oh! çekemeyeceğim

Yorum

Yoksa isim önermeye karşı olmamakla birlikte karşı olana da bişey dediğim yok
                              Özürlük bir durum söz konusu değil. Hepimiz mesajları bazen yanlış anlayabiliyoruz. Ama isim önermeye karşı falan değilim yani. Ama ortada stad yokken isim tartışmak sende takdir edersinki biraz değişik oluyor. Takıma futbolcu transfer etmeden '10 numarayı giysin' demek gibi bir şey.

Yoksa elbette sponsorları konuşalım, aynı şeyleri düşünmüyor olsak bile tartışalım. Hepimizin ortak isteği güzel bir stadyum. Hepimiz bu istek doğrultusunda beklenti, temennilerimizi yazıyoruz.

“Ben basit bir '
                              Eduardo Galeano

Yorum

Özürlük bir durum söz konusu değil. Hepimiz mesajları bazen yanlış anlayabiliyoruz. Ama isim önermeye karşı falan değilim yani. Ama ortada stad yokken isim tartışmak sende takdir edersinki biraz değişik oluyor. Takıma futbolcu transfer etmeden '10 numarayı giysin' demek gibi bir şey.

Yoksa elbette sponsorları konuşalım, aynı şeyleri düşünmüyor olsak bile tartışalım. Hepimizin ortak isteği güzel bir stadyum. Hepimiz bu istek doğrultusunda beklenti, temennilerimizi yazıyoruz.
                                Napalım İlhan, 2 ayda rahat rahat ''aha dolgu başladı'' bile diyemedik bir türlü, biz de isim tartışırız, koşu pisti tartışırız Bu sayfalara da bişeyler yazılacak da...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X