Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kosu pisti olmayacak, bak bu cok iyi iste.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• 3 yıl sonra ordayız inşallah
      Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• üstü kapanıp açılabilen çatı modeli neden hiç düşünülmüyor?sonuçta yağmurlu bir iklime sahip bir kente yapılıyor.

Yorum

• Kosu pisti olmayacakmis Benim anlamadigim Dolgu islemleri baslatildi ama ortada dogru düzgün Proje yok :d
          Onur Recep Kivrak

Yorum

• Koşu pisisi olmasın o?

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• kosu pisti stadin etrafina yapilsin

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bekir stad konusunda en hevesli ve en bilgililerden birisisin görebildiğim kadarıyla. Bu cevabına bir soru sormak istiyorum.

Old Trafford neredeyse her yıl büyütülürken böyle sorunlar yaşandı mı, bilgin var mı? Çünkü adamlar 2-3 yılda bir bir tribünün çatısını kaldırdı, tribünü genişletti ve yeni bir çatı örttü üzerine Tabi bunda 4 çatının büyük ölçüde birbirinden bağımsız olması büyük bir kolaylık sanırım ama bu tip bir stadyum yapmak çok mu zor?
                diger renkdasin sordugu insaat devam ederken proje degirtirmek
                insaat süresini nekadar etkiler diye ondan öyle cevap verdim yoksa
                zor degil para oldugu sürece stadi illerde kolaylikla büyütülebilinir
                yanliz stadi basdan illerisini düsünerek büyütmeye uygun yapilmali
                mesela yeterli alan ve saglam zemin (akyazidaki dolguyu stad büyütmeye uygun halde yapilirsa)

ayrica akyazi stadi devletin stadi oldugu icin trabzonspor durmadan yikip büyütebilirmi ayri biri soru

Yorum

• bu manyak bi projeymiş kalitesini ortaya koyuyor acaba kapasitesi kaç bin olacak? bizede böyle kailiteli bi stadyum projesi sunulmalı ama olacagına zannetmem o kadar masraf dolguya gideceginden stadyumun o kadar kaliteli olacagı kanısında degilim inş yanılırım
                  Eski kullanıcı adı: olikos61
                  Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                  Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak A.Kapıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    üstü kapanıp açılabilen çatı modeli neden hiç düşünülmüyor?sonuçta yağmurlu bir iklime sahip bir kente yapılıyor.
                    40 bin kisilik stad yapacaklarina

35 bin kislik sahaya yakin, dik ve tek veya en fazla 2 kat tribünlü üstü acilir kapanir catili stad yapsinlar istiyorum

bir önceki mesajima baglantili olarak söylüyorum
                    öyle üstü acilir kapanir stadlari illerde büyütmek daha
                    pahali olur

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://www.facebook.com/video/video.php?v=472384705560

bu manyak bi projeymiş kalitesini ortaya koyuyor acaba kapasitesi kaç bin olacak? bizede böyle kailiteli bi stadyum projesi sunulmalı ama olacagına zannetmem o kadar masraf dolguya gideceginden stadyumun o kadar kaliteli olacagı kanısında degilim inş yanılırım
                      EURO2016 icin marsilyanin veledrome stadinin büyütme projesi arti bide yeni cati

kapasite yanilmiyorsam 60 binden 67 bine cikiyor
                      videodaki hali 67bin

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        40 bin kisilik stad yapacaklarina

35 bin kislik sahaya yakin, dik ve tek veya en fazla 2 kat tribünlü üstü acilir kapanir catili stad yapsinlar istiyorum

bir önceki mesajima baglantili olarak söylüyorum
                        öyle üstü acilir kapanir stadlari illerde büyütmek daha
                        pahali olur
                        bekir kardeşim 35 bin demişsin ama bana göre bize 40 bin bile az niye bu kadar küçük düşünüyoruz ilersinide düşünmeliyiz trabzon yakın zamanda büyükşehir olmaya aday kentlerden biri yatırımlarında gelmesiyle nüfusda gözle görünür artışlarda olur buna rağmen 35 bin kapasite trabzonspor için çok ufak bi rakam daha yeni istanbulda 65 bin kişi doldurduk......

Yorum

• Akyazı'ya yeni limanı yapsınlar..limanı doldurup stad yapsınlar..süper olur..
                          Herkese Merhaba

Yorum

• "kız gibi dul" diye bi laf var bize öyle üstü açılan yanar döner stad yapmazlar 40 bin kişilik yeni bi tesis kurarlar öyle ihtişamlı stad istanbula yapılır yapılanı da gördük zaten onun için fazla beklentiler içerisine girmeyin sonra yıkım olur sizin adınıza
                            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bekir kardeşim 35 bin demişsin ama bana göre bize 40 bin bile az niye bu kadar küçük düşünüyoruz ilersinide düşünmeliyiz trabzon yakın zamanda büyükşehir olmaya aday kentlerden biri yatırımlarında gelmesiyle nüfusda gözle görünür artışlarda olur buna rağmen 35 bin kapasite trabzonspor için çok ufak bi rakam daha yeni istanbulda 65 bin kişi doldurduk......
                              35 bin kisi iyi bir atmosfer icin yeterli bence
                              50 bin kisilik stadda cekirdekcilerden gecilmez

ben yeni stad konusunda önemsedigim en önemli nokta
                              atmosfer ve benim icin atmosfer 60- 70 bin kuru kalabalik degil
                              20-35 bin gercek tribüncü taraftar

o yüzden trabzondaki tribüncü taraftar kapasitesine göre
                              en uygunu 35-40 bin

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                35 bin kisi iyi bir atmosfer icin yeterli bence
                                50 bin kisilik stadda cekirdekcilerden gecilmez

ben yeni stad konusunda önemsedigim en önemli nokta
                                atmosfer ve benim icin atmosfer 60- 70 bin kuru kalabalik degil
                                20-35 bin gercek tribüncü taraftar

o yüzden trabzondaki tribüncü taraftar kapasitesine göre
                                en uygunu 35-40 bin
                                kesinlikle katılmıyorum olimpiyatta da 60 bin kişiydik ama atmosfer olanüstüydü... bu takımı herkesin stadda izleme hakkı var sırf bunun uğruna kimsenin kısıtlamaya hakkı olmamalı,ama ne kadar çekirdekçiler girse bile onları içimize katmak bizim elimizde.....

Yorum

Çalışıyor...
                                X