Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadın tribünleri kesinlikle tek katlı olmalı. Nefret ediyorum küçük küçük ve çok katlı olan stadlardan. İnsanlar stad içinde 100 ayrı topluluk gibi duruyor. Yukarıda arkadaşımız Olympiakos'un stadını örnek vermiş. Çok iyi bir örnek. O statta tek katlı yani taraftarlar iç içe ;

Yorum

• O bu değil inadına koşu pisti yapacaklar bize
      21.12.2009 Unutmayacağız...
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
      Cemil Usta
      Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Kayseri tribünleri birbirinden baya kopuk, tam çekirdekçi tribünü oturup tiyatro izler gibi maç izlemek için çok uygun.
        Dortmund tribünleri muhteşem, tek parça, tam futbol tribünü, her türlü organizasyona ve kareografiye açık.
        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kayseri tribünleri birbirinden baya kopuk, tam çekirdekçi tribünü oturup tiyatro izler gibi maç izlemek için çok uygun.
          Dortmund tribünleri muhteşem, tek parça, tam futbol tribünü, her türlü organizasyona ve kareografiye açık.
          evt bahsetmek istegim konu da bu bizdede cekirdekçiler hiç olmadıgı için....eger kadir has tarzı stad yapacaklarsa hiç yapmasaınlar bos bosyere ben avniakere razıyım....
          Eski kullanıcı adı: olikos61
          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Koskoca stadyumun bir tane koşu pisti olmayacak demek vay be
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Koşu pisti olmayan stadyum mu olur?
              Koşu pisti istiyoruz

Yorum

• Tek katlı tribünlerin hiçbir estetiği yok stadyumda seyirci az iken de çok çirkin gözükür yukarıdaki Olimpiyakos'un stadı Ankara 19 Mayıs stadının daha büyüğü sadece 1960 model stat.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Kadir Has stadındaki koltukların rengarenk olmasının sebebini hep merak ediyordum. Yukarıdaki fotoğrafa bakınca ilk defa farkettim ki yanan bir ateşin alevlerinin görüntüsüymüş.

Yorum

• Dünyada bütün sezon %100 kapasiteyi kullanan kaç tane stadyum var ?

Nedir bu endişemiz anlamıyorum . Mevcut stadyumun kapasitesi 20.000 civarında buna rağmen %10 boşluk olabiliyor .

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kadir Has stadındaki koltukların rengarenk olmasının sebebini hep merak ediyordum. Yukarıdaki fotoğrafa bakınca ilk defa farkettim ki yanan bir ateşin alevlerinin görüntüsüymüş.
                      yok bence her renkden 5000 tane alana yüzde 10% indirim vardi bence
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kadir Has stadındaki koltukların rengarenk olmasının sebebini hep merak ediyordum. Yukarıdaki fotoğrafa bakınca ilk defa farkettim ki yanan bir ateşin alevlerinin görüntüsüymüş.

ben kayserideki takımların renklerinin karışımı sanıyordum kayseri ve k.erciyes başka takımları varmı bilmiyorum...
                        Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• Tek katlı ve en üste locaların oldugu bir stadyum güzel olur...

Yorum

• Koşu pisti eskiden yapılmış stadlarda olurdu.Ayrıyetten koşu pisti yapılağına beraber yaparak tasarruf sağlama amacıyla şimdi böyle bir düşünce olmadığına göre koşu pisti kesinlikle yapılmaz.
                            Gene de uyanık olmak lazım.

Yorum

• İlk olarak talsuv61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Koşu pisti eskiden yapılmış stadlarda olurdu.Ayrıyetten koşu pisti yapılağına beraber yaparak tasarruf sağlama amacıyla şimdi böyle bir düşünce olmadığına göre koşu pisti kesinlikle yapılmaz.
                              Gene de uyanık olmak lazım.
                              Zaten o tartan pistli stadyumlar , günümüz atletizm müsabakaları için uygun standartta değil . Belki antreman yapılabilir , o kadar . Ankara 19 Mayıs stadı yapılan tüm stadlarda örnek model alındığı için bu gün bu sorunu yaşıyoruz .

Yorum

• Tek katlı stadyumlar eskide kaldı..Yeni stadlar en az 2 katlı oluyor..Bizimkininde öyle olacağını düşünüyorum..Tribünler bir arada olursa çift kat bir problem olmaz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X