Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 21.HAFTA l Trabzonspor 2-1 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• helal olsun Trabzonsporumuza...
    haddini bildirdi şerefsizlere...
    inşallah hep beraber daha iyi günlere...
    KARADENİZ---TÜRKİYE'DE TEKİZ!!!

Yorum

• birde tolga konusuna değinmek istiyorum ısrarla tolga iyi kaleci diyorum tolganın yediğimiz golde hatası var ama orada o kafa vurdurulmaz ki (sanırım hüseyin di) adama yapışsa thum o kafayı o kadar rahat vuramazdı...
      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak 53Rizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        helal olsun Trabzonsporumuza...
        haddini bildirdi şerefsizlere...
        inşallah hep beraber daha iyi günlere...
        Size de Helal Olsun....

Daha iyi günlere

Hep beraber..

Yorum

• Zigana tvde maçtan sonra bir program yapıldı.Sunucu miraç özağcı ve sabit konuğu arif sırtkaya.Söylenenleri duydukça ağzım açık kaldı.Bu arkadaşlar may'a bağlı bir kurumda çalışıyorlar.Daha ilk günden yönetim ve takımı topa tuttular.
          Bilhassa arif sırtkaya.Olmaz böyle bir eleştiri.Trabzonsporun bursa maçında bitik bir futbol oynadığını,artık çöktüğünü söyledi.Kulaklarıma inanamadım.Belkide bu sezonun en iyi futbolunu oynayan Trabzonspora hangi gözle bakmış bu adam.Resmen takımı baltalamak için konuşuyor.Trabzonspor kötü gitsin istiyor.
          Albayrak yönetimini destekleyici imalarda bulunup,Sadri Şenerin başarılı olmaması konusundada içten dileklerde bulundular desem yeridir.Suratlarını görmeliydiniz.Sanki cenaze evindeydiler,çatılmış kaşlar,asılmış suratlar.Takım maç kazanmış ama bunların suratları iki karış.Neyin peşindeler anlamadım.
          Bu güzel futbol akşamına gölge düşürdüler.İlerisi için umut veren bir 90 dakikanın ardından zamansız yorumlarla moral bozdular.
          Şuda belli olduki bu grup İbrahim Hacıosmanoğlunu destekliyordu.Zira programa telefonla katılan müdürleri osman diyadin,hacıosmanoğlunu destekleyici açıklamalar yapıp kaybetmesine rağmen kazanmış ilan etti.
          Birlikten bahsedenler dün akşam yaptıkları densizlikle,olası birliğe ilk baltayı vurmuş oldular.
          En son magicyattara tarafından düzenlendi; 11.02.2008, 12:27.
          Herkese Merhaba

Yorum

• maç güzel geçti hatta maçın bitimine 20 dk kala karşılıklı yapılan dale cavesa maça ayrı bi hava kattı
            TRABZONLU GENÇLER

Yorum

• Arkadaslar Stadyum Programinda Macin Ozetİnİ VermİŞlerdİr Muhakkak Elİnde Macin Ozetİ Olan Varsa Lİnkİ Koyabİlrİmİ?
              İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Bursa kümeye...
                Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaslar Stadyum Programinda Macin Ozetİnİ VermİŞlerdİr Muhakkak Elİnde Macin Ozetİ Olan Varsa Lİnkİ Koyabİlrİmİ?
                  Bizim maçı telelig verdi stadyum değil..

Yorum

• İlk olarak UmuT67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizim maçı telelig verdi stadyum değil..
                    zaten aynı program değilmi?

stadyum 10 dan sonra oluyor telelig.
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      zaten aynı program değilmi?

stadyum 10 dan sonra oluyor telelig.
                      tamam da gardaşm ikiside ayrı program daa

Dünkü maçla ilgili resim yokmu ya..

Yorum

• valla galıbıyetle sonuclanacagını pek zannetmıyordum ama helal olsun bızımkılere aldılar macı.

yanı yonetıme de galıbıyet ıle merhaba demıs oldular.

Yorum

• Arkadaslar tele lig Programinda Macin Ozetİnİ VermİŞlerdİr Muhakkak Elİnde Macin Ozetİ Olan Varsa Lİnkİ Koyabİlrİmİ?
                          İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• bursayı yendiğimiz ii oldu inş kume düşerler.

Yorum

• Bursada oynayan Guti Sedat Tunali o Guti mi zannediyor. Bu Guti Bolivyali .
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• T R A B Z O N S P O R

Yorum

Yükleniyor...
                                X