İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 21.HAFTA l Trabzonspor 2-1 Bursaspor
Daraltma
X
Daraltma
-
HERYERDE YILDIZ VARDIR AMA AY BIR TANEDIR.....
-
40 yılı devirdi. şeftaliyi Trabzonda ezmeye devam ediyoruz. utanma yokki bunlarda. bunların belediye takımlarının kümeye gitmesi gerek. lige yakışır takımların çıkması gerek. hiç bi başarıları yokken her fırsatta kendilerini nimetten sanmaları yokmuu
Ayrıca bu maç Komşumuz Kardeşimiz Rizespor içinde çok çok önemli idi. bursa şeftalisini hem kendimiz hemde Rizespor için ezmeli yenmeliydik. Galibiyet çok anlamlı oldu.
bursa Kümeye !2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenuri albayrak hiç maça gelmemiş mi pekii seçimede gelmedi mi ?
Macin görüntüleri hic kimsede yokmu , henpz izleyemedik...burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
Maçtan notlar :
Maça ilgi diğer haftlara göre fazlaydı. Stad etrafında karaborsacılar azdı kimbilir belkide kongre de görevliydiler.. Takımımız gayet hırslı maçı isteyerek oynadı. Bütün Türkiye'ye şu maçı seyrettirmenin ne demek olduğunu, nasıl bir şey olduğunu yazarsam heralde bu forumun yüzünü bir daha göremem. Bursa kümeye tezahüratları hakkında arkadaşlar bir kaç bir şey söylemişler bence bursalıların bunu sonuna kadar hakettiklerini düşünüyorum. Maç boyunca kapalının sağında sürekli Rize bayrağını sallayan şahısa da selamlarımı gönderiyorum. La bi dur da dur. Bu dostluk işini de fazla abartmayalım bence.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
ben maci 2-1 aldik biliyorum ama görün bakin fanatikte ne yaziyor
Yorum
-
maçı radyodan dinlediğim kadarıyla iyi başaladığımız maçta gollerden sonra birz tutukluk yaşadık ama bu galibiyet çok iyi oldu umarım ankara önündede devam ederiz ve lig tv denilen kuruluşada gerekli cevabı ankaradada futbolcularımızla yönetimimizle kolkola verebilirizvarsa yoksa
BORDO MAVİ
Yorum
-
yattara ve gökdeniz iyi ise biz kazanırız maçın özeti bu bir diğer husus şut çeken takım kazanır bir diğire husus rize bizim hemşerimiz bir diğer husus serkan çok iyi bir Trabzonsporlu....UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyattara ve gökdeniz iyi ise biz kazanırız maçın özeti bu bir diğer husus şut çeken takım kazanır bir diğire husus rize bizim hemşerimiz bir diğer husus serkan çok iyi bir Trabzonsporlu....#!/bin/bash
Yorum
-
Dünkü maçı malum pislikler sebebiyle izleyemedik.Ancak atılan golleri trtden izledim gayet güzel goller olmuş.Tabi güzel goller derken bizim attıklarımız yoksa kalecimizin yumurtladığı dandik bursa golunden bahsetmiyorum.Benim tek üzüntüm bu Tolga'nın kaleci olmadığı ve aslada olamayacağının görülememesi.Kardeşim böyle basit gol yiyen başka superlig kalecisi varmıdır acaba?Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünkü maçı malum pislikler sebebiyle izleyemedik.Ancak atılan golleri trtden izledim gayet güzel goller olmuş.Tabi güzel goller derken bizim attıklarımız yoksa kalecimizin yumurtladığı dandik bursa golunden bahsetmiyorum.Benim tek üzüntüm bu Tolga'nın kaleci olmadığı ve aslada olamayacağının görülememesi.Kardeşim böyle basit gol yiyen başka superlig kalecisi varmıdır acaba?
tolganın çok iyi maçlar çıkarttığınıda gördüm, bu hafta kötü olabilir, ama bu kadar ağır eleştirilmesine karşıyım, Rüştü den daha iyi anlamassınız sanırım..
Yorum
-
radyoda bahsettimi bilmiyorum ama Çağdaşın tahminen 35-40 metreden haminin füzeleri gibi topa gelişine vurduğu bi pozis yon oldu. dehşet gol olacaktı. ama kalecinin sağında direkte patladı top.
Ayrıca Rizespor taraftarına da Teşekkür ederiz. 1 saat mesafede olan 2 kentin arasında hiç bir fark yok. hepimiz biriz.
elalem istanbulda karşıya geçmek için saatlerce yollarda cebelleşiyor. bizim mesafe sadece 1 saat . bukadarda yakınız.
Trabzonspor, Çaykur Rizesporlu taraftarlar güç birliği yaptı
AYNI GÜZELLİKTE
Trabzonspor taraftarlarının dün önemli konukları vardı. Rizespor’u geçtiğimiz hafta Fortis Türkiye Kupası’nda Beşiktaş ile oynadığı maçta yalnız bırakmayarak destek veren Trabzonspor taraftarları aynı güzel karşılığı gördü.
EN İYİ MESAJ
100 kadar Rizespor taraftarları Avni Aker’deki yerlerini alarak Trabzonspor’a hiç susmadan destek verdiler. 90 dakika boyunca kalbi bir çarpan her iki taraftar grubunun gözler önüne serdiği birliktelik görülmeye değerdi.En son Burçak tarafından düzenlendi; 11.02.2008, 11:40.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Konuyla alakası yok nedeni çok Ne moawad ne ayman ne umut ne bi başkası; symek yattara gökdeniz SULTAN FATİH ben bu 4lüyü çok özledim...Gerçekten çok özledim...Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.
Yorum
Yorum