Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 21.HAFTA l Trabzonspor 2-1 Bursaspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eyvallah, siz öyle diyorsanız yanlış düşünüyoruzdur da, sizce o top auta çıksa Tolga bence yeterli bir kaleci mi olacaktı?

Tolga bana güven vermiyor. Takıma veriyorsa sorun yok. Ben onlara da güven vermiyor gibi gözlemliyorum. Bunun neresi yanlış? Sonra her gole bir mazeret ararsak bir kaleci lig boyunca 2 gol ya yer ya yemez. Kalecilik yapmadım ama omlet yemek için yumurtlamak gerektiğini de düşünmüyorum. Göz var nizam var da!

Eger bir futbol takımında doğru düzgün kaleci antrenörü yoksa bir genç kalecini kendine güvenin gelmemesi ve defansın kaleciyi dinlememesi veya defans oyuncularının akıllarının başka yerde olması kalecinin suçu ise eyvallah.Bence konuyu uzatmaya gerek yok.Umarım zamanla tolgada kendine güvenir-Sadri Şener'in dediği gibi futbolcuların düşüncelerini,kafa yapılarını değiştirirlerse bu takım çok iş yapar yapacakta....
    HERYERDE YILDIZ VARDIR AMA AY BIR TANEDIR.....

Yorum

• 40 yılı devirdi. şeftaliyi Trabzonda ezmeye devam ediyoruz. utanma yokki bunlarda. bunların belediye takımlarının kümeye gitmesi gerek. lige yakışır takımların çıkması gerek. hiç bi başarıları yokken her fırsatta kendilerini nimetten sanmaları yokmuu
      Ayrıca bu maç Komşumuz Kardeşimiz Rizespor içinde çok çok önemli idi. bursa şeftalisini hem kendimiz hemde Rizespor için ezmeli yenmeliydik. Galibiyet çok anlamlı oldu.
      bursa Kümeye !
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        nuri albayrak hiç maça gelmemiş mi pekii seçimede gelmedi mi ?
        maca gelmedigi gibi kongrenin 2 günündede gözükmedi. Ibra edilmeme hakkindaki görüsü ise bizden intikam aldilar düsüncesidir, dün öyle aktarildi.

Macin görüntüleri hic kimsede yokmu , henpz izleyemedik...
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Maçtan notlar :

Maça ilgi diğer haftlara göre fazlaydı. Stad etrafında karaborsacılar azdı kimbilir belkide kongre de görevliydiler.. Takımımız gayet hırslı maçı isteyerek oynadı. Bütün Türkiye'ye şu maçı seyrettirmenin ne demek olduğunu, nasıl bir şey olduğunu yazarsam heralde bu forumun yüzünü bir daha göremem. Bursa kümeye tezahüratları hakkında arkadaşlar bir kaç bir şey söylemişler bence bursalıların bunu sonuna kadar hakettiklerini düşünüyorum. Maç boyunca kapalının sağında sürekli Rize bayrağını sallayan şahısa da selamlarımı gönderiyorum. La bi dur da dur. Bu dostluk işini de fazla abartmayalım bence.
          Trabzonspor √
          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
          İki Renk ve Asalet √
          BordoMavi.Net √

Yorum

• arkadaslar ligtvye goller yüklendi
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• ben maci 2-1 aldik biliyorum ama görün bakin fanatikte ne yaziyor

Yorum

• fanatik gazetesi skoru önceden yazmış. tahminen yani. sonra gazeteyi baskıya vermişler.
                ama 3 yerine 2 atmışız budefa
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• ii bi galibiyet oldu zaten formamızın rengi bursayı yenmeye yeterdi
                  Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• maçı radyodan dinlediğim kadarıyla iyi başaladığımız maçta gollerden sonra birz tutukluk yaşadık ama bu galibiyet çok iyi oldu umarım ankara önündede devam ederiz ve lig tv denilen kuruluşada gerekli cevabı ankaradada futbolcularımızla yönetimimizle kolkola verebiliriz
                    varsa yoksa

BORDO MAVİ

Yorum

• yattara ve gökdeniz iyi ise biz kazanırız maçın özeti bu bir diğer husus şut çeken takım kazanır bir diğire husus rize bizim hemşerimiz bir diğer husus serkan çok iyi bir Trabzonsporlu....
                      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yattara ve gökdeniz iyi ise biz kazanırız maçın özeti bu bir diğer husus şut çeken takım kazanır bir diğire husus rize bizim hemşerimiz bir diğer husus serkan çok iyi bir Trabzonsporlu....
                        Serkan kafa gözü yardı yinede devam etti yüreğini koydu güzelde oynadı. Dediğin gibi yattara gökdeniz oynarsa yeneriz aksi halde bu ligin en kötü kadrolarından birine sahibiz. Şut dedinde aklıma çağdaş geldi. Sırf şutları için bu adam kadroda olmalı derim. İki süper şut çekti biri direk diğeri vegaya takıldı ayrıca çok istekli oynadı. Rizeden bir grup taraftar maraton tribününde bize destek oldular hepsine teşekkürler.
                        #!/bin/bash

Yorum

• Dünkü maçı malum pislikler sebebiyle izleyemedik.Ancak atılan golleri trtden izledim gayet güzel goller olmuş.Tabi güzel goller derken bizim attıklarımız yoksa kalecimizin yumurtladığı dandik bursa golunden bahsetmiyorum.Benim tek üzüntüm bu Tolga'nın kaleci olmadığı ve aslada olamayacağının görülememesi.Kardeşim böyle basit gol yiyen başka superlig kalecisi varmıdır acaba?
                          Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                          Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                          Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dünkü maçı malum pislikler sebebiyle izleyemedik.Ancak atılan golleri trtden izledim gayet güzel goller olmuş.Tabi güzel goller derken bizim attıklarımız yoksa kalecimizin yumurtladığı dandik bursa golunden bahsetmiyorum.Benim tek üzüntüm bu Tolga'nın kaleci olmadığı ve aslada olamayacağının görülememesi.Kardeşim böyle basit gol yiyen başka superlig kalecisi varmıdır acaba?
                            RİZESPORUN kalecisini tanımıyorsun sanırım, yada konyasporun kalecisini,

tolganın çok iyi maçlar çıkarttığınıda gördüm, bu hafta kötü olabilir, ama bu kadar ağır eleştirilmesine karşıyım, Rüştü den daha iyi anlamassınız sanırım..

Yorum

• radyoda bahsettimi bilmiyorum ama Çağdaşın tahminen 35-40 metreden haminin füzeleri gibi topa gelişine vurduğu bi pozis yon oldu. dehşet gol olacaktı. ama kalecinin sağında direkte patladı top.
                              Ayrıca Rizespor taraftarına da Teşekkür ederiz. 1 saat mesafede olan 2 kentin arasında hiç bir fark yok. hepimiz biriz.
                              elalem istanbulda karşıya geçmek için saatlerce yollarda cebelleşiyor. bizim mesafe sadece 1 saat . bukadarda yakınız.

Trabzonspor, Çaykur Rizesporlu taraftarlar güç birliği yaptı

AYNI GÜZELLİKTE

Trabzonspor taraftarlarının dün önemli konukları vardı. Rizespor’u geçtiğimiz hafta Fortis Türkiye Kupası’nda Beşiktaş ile oynadığı maçta yalnız bırakmayarak destek veren Trabzonspor taraftarları aynı güzel karşılığı gördü.

EN İYİ MESAJ

100 kadar Rizespor taraftarları Avni Aker’deki yerlerini alarak Trabzonspor’a hiç susmadan destek verdiler. 90 dakika boyunca kalbi bir çarpan her iki taraftar grubunun gözler önüne serdiği birliktelik görülmeye değerdi.
                              En son Burçak tarafından düzenlendi; 11.02.2008, 11:40.
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Konuyla alakası yok nedeni çok Ne moawad ne ayman ne umut ne bi başkası; symek yattara gökdeniz SULTAN FATİH ben bu 4lüyü çok özledim...Gerçekten çok özledim...
                                Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.

Yorum

Yükleniyor...
                                X