Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 21.HAFTA l Trabzonspor 2-1 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TSL 21.HAFTA l Trabzonspor 2-1 Bursaspor

TURKCELL SÜPER LİGİ 21.HAFTA

10 ŞUBAT 2008 PAZAR

TRABZONSPOR A.Ş.
    BURSASPOR
    HÜSEYİN AVNİ AKER
    19:00

başlıkta yanlış yazdım fanatikten almıştım ama tff'nin sayfasındaki program yukarıdaki gibidir.
    En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 08.02.2008, 17:25.
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

yeni transferleri görecegiz o macta..insallah bursayi yeneriz.bursa ve antep küme düserse iyi olur
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

maç tam seçim haftasına denk gelio galiba.Nuri ve saz ekibi inşallah o protokol tribününde son oturmanız olur.
      Özkan SÜMER

Yorum

bu maç çok önemli kesinlikle kazanmalıyız
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

Tin tin tinimini bursa Tin tin tinimini bursa bursadan adam çıkmaz bursadan adam çıkmaz

Ben havaya girdim
          En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 28.01.2008, 22:15.
          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

TFF internet sitesi: Trabzonspor - şeftalikurduspor 10 Şubat Pazar saat 15:00
            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

tin tin tinimini bursa. bizim Onur çok güzel söylerdi bunu. kulakları çınlamıştır şimdi .
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

çok önemli bir maç oldu. inşallah antalya kampında iyi hazırlar ersun hoca takımı. çok sert oynuyor bursa takımı. aybaba fena top oynatmıyorda.
                öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

Başlık ve ilk mesaj düzenlenmiştir.. Maç 10 Şubat Pazar günü saat 15.00'da..
                  Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Bu gazla ya Bursa bize patlar ya biz Bursa'ya
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

evet tff.den aldığım bilgiyi yazdım.

bakalım daha var maça antalyaya bir gitsinler ne olacak.
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

10 subata kadar mac yokmu???

Yorum

10şubat pazar gününe denk geliyor.

Yorum

yine şeftali maçı hebu maçı alacağız başka yolu yokRize için
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Bursadan adam çıksaaaaa
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Yükleniyor...
                              X